Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
összesen 184.db.
Souichiro: ugye te szoktad mondogatni, hogy a Crows milyen nagy királyság?
Akárcsak Szenttehén,én is mondogatom,igen.
Nállam a manga volt előbb,majd Szenttehén ajánlására megnéztem az első filmet.Egyenlőre,mert alig volt időm a második részre...egyébként mostanában hanyagoltam sajna a mangáját,így Crows témában most noob vagyok.Ja és Genji a legkirályabb,ami a filmet illeti,a második részben biztos történni fognak még érdekes dolgok...
Elég az offból,jön az témába illő rész.
Conos szerzemények: Bakuman 6,Toradora 1,K-ON 2.
Árnybíró 8-14
Naruto 1-4
Hunter X Hunter 1-2 4
már gyűjtök a folytatásra
Nekem is volt egy ilyen időszak. Ami azt illeti, ideje lenne újranéznem azokat a filmeket, biztos eltelt már egy év. Vagy majdnem egy év. Street Beats nagyon szekszi zenét játszik. Az a szép, hogy a valóságban barátok a mangakával. Takahashi Hiroshi bácsi elbeszélései alapján, legalábbis. A DOES is csinált zenét az egyik filmhez, nekik köszönhető két igazán emlékezetes dal a Gintamából.
Karakterek főleg, igen. Én személy szerint szeretem a coming-of-age sztorikat, ami Crows részben az. E. Kedvencek nekem Bouya és Bulldog, de Hiromi is imádni való. Először a mangát kezdtem olvasni, a filmeket pár hónap hezitálás előzte meg. Am, asszem Háté még előttem kezdte olvasni.
Üdv a klubban. Gyönyörű, nemde?
Az-az. 3 nap alatt 2x néztem meg mindkét filmet, most meg a betétdalokat hallgatom, miközben a mangát olvasom. Aztán sajna megint foglalkoznom kell a szakdogámmal, de a napot mindenképp Crows-os music videókkal fogom zárni... Gondolkodtam rajta, hogy mi tetszik a mangában és a filmekben ennyire, és rájöttem, hogy a karakterek. Mindegyik arc, bár persze a kedvenceim azért egyértelműen Hirumi, Pon, meg Mako. A harcok meg a poénok csak ráadás. Am. shounen ide v. oda, az a 26 kötet mindenhogy sok. Még a Monster mangát (18 kötet) is alig kezdtem el gyűjteni, most meg jön ez? Anyagi csődöt látok a jövőmben... Nektek am. kik a kedvenc karaktereitek? És ti a filmet v. a mangát láttátok előbb?
Üdv a klubban. Gyönyörű, nemde?
Angol fordítás 18. kötet/64. fejezet óta ideje már egy helyben álldogál, de majd lesz belőle valami. Miért ilyen hosszú? Jó kérdés. A manga nem csak Harumichiről szól, más karakterek történetébe is részletesen belemerül. Más shounenekhez viszonyítva ez még semmi.
Souichiro: ugye te szoktad mondogatni, hogy a Crows milyen nagy királyság? No én megnéztem az élőszereplős Crows ZERO filmet belőle és csak bólogatni tudok. Már a mangát is elkezdtem olvasni (23. fejezetnél tartok), így végképp csak igazat tudok neked adni, hogy ez milyen jó. Am. engem is meglepett, hogy tetszik, mert általában a harcolós mangák roppantul untatnak, de ezt vhogy sikerült érdekesre és fordulatosra megcsinálnia a mangakának. Csak egy baj van; miért húzza 26 köteten keresztül a cselekményt? Ennyi kötetet még akkor sem tudnék összegyűjteni egyhamar, ha csak ezt a sorozatot venném, pláne nem a mostani helyzetemben.
De miért csak tavasszal lesz még újabb Uszagi?
Chrno Crusade 7.
Nana 8.
Kenshin 11.
Naruto 13.
Tarot Cafe 1.
Titokzatos menyasszony 2.
Hirano még mindig énekel ám a végén~