Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Anime-Manga Gyűjtemények
beküldve: 2011-10-04 07:07:53
(#2022) A japán feliratokból a kép két szélén, én inkább azt mondanám hogy japán lehet.
Angolul nem hiszem hogy még kiadták volna.
Angolul nem hiszem hogy még kiadták volna.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Emmostkomoly? Hunnan van? Angul? Dark Horse?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2011-10-02 22:12:17
(#2020) Gondoltam "majd csinálok jobb képet". Aztán gondoltam "a faszt".
Szóval voilá
Meg még ezt számoljátok hozzá
Szóval voilá
Meg még ezt számoljátok hozzá
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2011-10-02 22:12:28
beküldve: 2011-10-02 21:23:38
(#2019) beküldve: 2011-10-02 20:14:47
(#2017) Na tegnap előtt beszereztem a Gravitation 1.-et:) Nagyon bejött!:)))
I hate you love but can not forget the emotions
beküldve: 2011-10-02 17:39:31
(#2016) Valaki beszerezhetné nekem a 4 Ezüst Nyíl DVD-t
Már évek óta hajtom, de SEHOL nem találok!
Hálám örökké üldözné :S
Már évek óta hajtom, de SEHOL nem találok!
Hálám örökké üldözné :S
MIANEVED?!
beküldve: 2011-10-02 12:35:45
(#2015) Gyarapodtam pár cuccal:
animék:
-Ezüst Nyíl 4.(DVD)
-Megaman NT Warrior 1.(VHS)
-Szimbád a hajós(VHS)
-Yu-Gi-Oh! 2.(DVD)
mangák:
-A bárány panasza 1-2.(eddig megjelent összes rész)
-Gravitation 1-3.
-Nyári Srácok 1-3.(teljes sorozat)
-Pirotan
-Rémmetró 2-3.
-Strar Trek 1. - Shinsei Shinsei
Kira789, itt van pár tipp, ami nálam bevált:
1. Legyen elég pénzed: ez a legalapvetőbb, enélkül eléggé lassan gyűlyögethetsz
2. Kutass akciók után: nézz be akár egy sima kis szupermarketbe, ha arra jársz, sok érdekes dolgot találhatsz ott(én így szereztem pár InuYasha DVD-t db-onként 500-ért, vagy pl. 3 Ezüst Nyíl DVD-t db-onként egy ezresért), nézz körbe könyvesboltokban(Lírában pl. 300-ért vannak mangattackos mangák meg pár DVD), DVD-üzletekben, könyvtárakban(nem vicc, az eladó VHS-eknél, ha vannak, egész jókat lehet néha találni), különböző Mediamarkt/Saturn tipusú üzletekben(Satunban 500-ért vannak Klub Publishinges DVD-k(Yu Yu Hakusho, InuYasha, Trigun, FMP! meg ilyenek) vagy akár videótékákban, ha van videolejátszód, egész sok régiséget lehet találni pár száz forintért. A lényeg, ha van a közeletekben olyan üzlet, amiben lehet kapni DVD-ket/könyveket, nézz be mert találhatsz jó dolgokat. És ne add fel a keresgélést.
3. Nézz körbe webshopokban: x-pressnél pl. nagyon jó akciókat lehet találni, de más helyeken is vannak jó dolgok. Ha pesti vagy pl. kérhetsz személyes átvételt is, megúszva a postaköltséget. Nézelődj, keresgélj, mert nagyon sok jó dolgot lehet találni, ha az ember keres.
4. Vezess listát: írd fel azokat a dolgokat, amikre nagyon fáj a fogad, és ez alapján vásárolgass. Nálam ez vált be, és így szereztem be rövid idő alatt sok olyan dolgot, amire nagyon vágytam.
animék:
-Ezüst Nyíl 4.(DVD)
-Megaman NT Warrior 1.(VHS)
-Szimbád a hajós(VHS)
-Yu-Gi-Oh! 2.(DVD)
mangák:
-A bárány panasza 1-2.(eddig megjelent összes rész)
-Gravitation 1-3.
-Nyári Srácok 1-3.(teljes sorozat)
-Pirotan
-Rémmetró 2-3.
-Strar Trek 1. - Shinsei Shinsei
Kira789, itt van pár tipp, ami nálam bevált:
1. Legyen elég pénzed: ez a legalapvetőbb, enélkül eléggé lassan gyűlyögethetsz
2. Kutass akciók után: nézz be akár egy sima kis szupermarketbe, ha arra jársz, sok érdekes dolgot találhatsz ott(én így szereztem pár InuYasha DVD-t db-onként 500-ért, vagy pl. 3 Ezüst Nyíl DVD-t db-onként egy ezresért), nézz körbe könyvesboltokban(Lírában pl. 300-ért vannak mangattackos mangák meg pár DVD), DVD-üzletekben, könyvtárakban(nem vicc, az eladó VHS-eknél, ha vannak, egész jókat lehet néha találni), különböző Mediamarkt/Saturn tipusú üzletekben(Satunban 500-ért vannak Klub Publishinges DVD-k(Yu Yu Hakusho, InuYasha, Trigun, FMP! meg ilyenek) vagy akár videótékákban, ha van videolejátszód, egész sok régiséget lehet találni pár száz forintért. A lényeg, ha van a közeletekben olyan üzlet, amiben lehet kapni DVD-ket/könyveket, nézz be mert találhatsz jó dolgokat. És ne add fel a keresgélést.
3. Nézz körbe webshopokban: x-pressnél pl. nagyon jó akciókat lehet találni, de más helyeken is vannak jó dolgok. Ha pesti vagy pl. kérhetsz személyes átvételt is, megúszva a postaköltséget. Nézelődj, keresgélj, mert nagyon sok jó dolgot lehet találni, ha az ember keres.
4. Vezess listát: írd fel azokat a dolgokat, amikre nagyon fáj a fogad, és ez alapján vásárolgass. Nálam ez vált be, és így szereztem be rövid idő alatt sok olyan dolgot, amire nagyon vágytam.
"SEE YOU, SPACE COWBOY..."
Szerk: Junichi-san 2011-10-02 12:51:02
beküldve: 2011-09-26 17:23:51
(#2014) Én csak a meleg srácokat nem szeretem igazából. A csajokkal semmi bajom, sőt...
-
Az nem a te hibád, hogyha nem tetszik a homár srácok látványa :P
Ezért senki nem hibáztat
Mellesleg én sem szeretem az ilyen búza dolgokat!
Ezért senki nem hibáztat
Mellesleg én sem szeretem az ilyen búza dolgokat!
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Bővült a gyüjteményem A Bárány Panasza 1. kötetével.
És lehet, hogy sokan hülyének tartanának mert most 300 Ft/db-ért vehettem mangákat és ott hagytam jó sok BL mangát... de nem tehetek róla, h nem jön be nekem a BL.
És lehet, hogy sokan hülyének tartanának mert most 300 Ft/db-ért vehettem mangákat és ott hagytam jó sok BL mangát... de nem tehetek róla, h nem jön be nekem a BL.
én személy szerint nem tartalak ezért hülyének...én is szereztem be így egy csomót (könyvesboltban)
A BL-röl meg...senkinek nem egyforma az izlése (mondjuk nekem bejön a yaoi^^)
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-09-26 13:45:21
(#2011) Bővült a gyüjteményem A Bárány Panasza 1. kötetével.
-
A legjobb tanács a gyűjtésre: legyen rá elég pénzed. Sokmnden más nem kell hozzá :P
beküldve: 2011-09-25 17:54:51
(#2009) Láttom ti már profik vagytok a gyűjtésbe.Tudnátok néhány tanácsot adni egy kezdőnek?
olisan999@gmail.com ha tudtok ide küldjétek.kösz
olisan999@gmail.com ha tudtok ide küldjétek.kösz
Kúl, én 166-nál tartok (plusz magazinok), de még NAGYON sok kell, hogy azt mondjam, elég. :)
az is szép^^ am én már 150 fölött már nem számolom, de az ELÉG szó még egy ideig nem hagyja el nekem se a szám^^
Ha egy sebet gyűlölettel ejtenek rajtad, az addig fog vérezni, míg a gyűlölet el nem múlik a másik személyben.
beküldve: 2011-09-17 08:10:26
(#2007) Nem akarok beleszólni,de a Bleach-ből kijött az úgynevezett Omnibus edition,amely 3 kötet tartalmát foglalja magába,értelemszerűen Omnibus 1 az első három kötetet,Omnibus 2 a 4-6. kötetet,stb,stb.Én arra gyúrok madj rá,mert olcsóbb,mintha egyesével venném őket Tartalma meg ugyanaz.
Akkor ezek szerint nem csak én leszek az egyetlen Bleach Omnibus vol 1. tulajdonosa.
Lásd: (#1927) hozzászólást eme topikban.
Érdemes megemlíteni, hogy nem pont egy VIZBIG kiadvány, Azaz nem az eredeti shounen jump képanyagból, és letisztított képpel jelent meg, hanem egyszerűen az első három kötet manga kiadást fűzték egybe újra.
Ami persze nemgond, de egy DragonBall vagy Vagabond omnibus után picit csalódás keltő. Igaz mostanra már csak ilyet fog kiadni a viz kiadó is ha midnen igaz. Ami nem feltétlenül gond, így olcsóbban is beszerezhetőek.
Egyébként a 2. és 3. Bleach Omnibus köteteken Urahara és Byakuya virít a borítókon:
[Link]
[Link]
"I'm no hero, never was, never will be!" Solid "Old" Snake
Szerk: Karez 2011-09-17 08:10:57