Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Usagi Yojimbo
Há,há, már van 6 is!!!!
2009 van...
2009 van...
Ha valaki visszanéz 2010-ben az is értse h nem akkor írtam... (ezt szentem nem értettétek...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ősszel jön az ötödik kötet!
Na végre van minek örülnöm!
"Koldulnék magának boldogságot, kisnagyság. Koldulnék magának annyi szépet és jót, amennyi csak belefér a zsebembe. De nem tehetem, no. Maga helyett nem. Érti?" [jogtulaj: Miyu]
beküldve: 2008-08-31 23:29:03
(#44) Tudom, de most nincs pénzem más újdonságra és beosztom ameddig csak lehet. Egyébként szinte minden este elolvasok 1-2 fejezetet valamelyik mangámból.
Az más, akkor nem szóltam...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Az első történettel végeztem tegnap este. Arra gondoltam, hogy elalvás előtt elolvasok egy sztorit.
Annyira azért nem vastag...
Tudom, de most nincs pénzem más újdonságra és beosztom ameddig csak lehet. Egyébként szinte minden este elolvasok 1-2 fejezetet valamelyik mangámból.
Az első történettel végeztem tegnap este. Arra gondoltam, hogy elalvás előtt elolvasok egy sztorit.
Annyira azért nem vastag...
Kb már 2 hete megvan a 4. kötet, de még mindíg nem olvastam ki. Ideje lesz már nekiugranom... Örülök, hogy ez a rész sokkal vastagabb lett (igaz: drágább is...).
Na sikerült már elolvasni?
Kb már 2 hete megvan a 4. kötet, de még mindíg nem olvastam ki. Ideje lesz már nekiugranom... Örülök, hogy ez a rész sokkal vastagabb lett (igaz: drágább is...).
Na sikerült már elolvasni?
beküldve: 2008-05-23 22:29:39
(#38) Kb már 2 hete megvan a 4. kötet, de még mindíg nem olvastam ki. Ideje lesz már nekiugranom... Örülök, hogy ez a rész sokkal vastagabb lett (igaz: drágább is...).
Mostmár énvok a legnyagyobb fanja! IMÁDOM!!! Annyira jó!
Az első mondatot akár vitathatnám is , de a harmadikkal maradéktalanul egyetértek
Asszem ez az a sorozat a mangafan-os cuccok mellett amire tényleg érdemes költeni. 3. kötet ismét csak nagyon jóra sikeredett... hatalmas RESPEKT!!!
JaJa! Nekem nagyon tetszik ahhoz képest hogy amikor először halottm róla "le sz*roztam" Mostmár énvok a legnyagyobb fanja! IMÁDOM!!! Annyira jó!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-19 10:48:40
(#35) Asszem ez az a sorozat a mangafan-os cuccok mellett amire tényleg érdemes költeni. 3. kötet ismét csak nagyon jóra sikeredett... hatalmas RESPEKT!!!
"Plombáld le a múltat. Én is leleplombáltam. Mert Úgy folyik, rajtad keresztűl az élet. És megaksztja majd a vízórádat, a vízkő, mert az nálad keményebb."
beküldve: 2007-10-13 22:43:34
(#34) Na hát emberekl!!! RAJTA A SZAMURÁÍJ NYÚL NEM HAL MEG!!!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Kötetből pedig összesen 21db van. Abból 2 már itthon is megjelent, szóval annyira nem vészes. És idén még meg fog jelenni a 3. is.
Azért ez biztató De akkor is jó lenne, ha egy kicsit gyorsulna a kiadás üteme...
beküldve: 2007-06-07 20:41:16
(#32) Aha, már értem...arigatooo
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."