Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Manga idegen nyelven
beküldve: 2009-07-10 13:27:11
(#31) Citrow: Koszi, de engem angol nyelvu nem erdekel csak japan nyelvu. :(
Ivi: Wow, ha Newtype-ot es Megami-t szoktak hozatni, akkor nehany havi manga magazint miert nem? (A Heti magazinokrol mar letettem, azt sose fogjak behozni ide, bezzeg europa tobb orszagaiban is kaphato.)
Ivi: Wow, ha Newtype-ot es Megami-t szoktak hozatni, akkor nehany havi manga magazint miert nem? (A Heti magazinokrol mar letettem, azt sose fogjak behozni ide, bezzeg europa tobb orszagaiban is kaphato.)
beküldve: 2009-07-10 00:09:24
(#30) A Trillianban is jelenleg csak a Shonen Jump és a Shoujo Beat meg a Yen magazin jönnek angolul. Japánul Newtype és Megami szokott érkezni.
Jelenleg az angol nyelvű otaku újságok haldokolnak Amerikában is. Az OtakuUSÁ-nál és az Anime Insidernél is problémák vannak a kiadással, így nem is rendszeresek.
Jelenleg az angol nyelvű otaku újságok haldokolnak Amerikában is. Az OtakuUSÁ-nál és az Anime Insidernél is problémák vannak a kiadással, így nem is rendszeresek.
A trillianban vannak anol/idegen nyelvű mangák és magazinok. Mondjuk nagyon drága.. 3200Ft egy kötet vampire knight.. megesz a fene..^^
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-09 11:50:47
beküldve: 2009-07-08 10:18:01
(#28) Valami magyar konyvbolt vagy uzletlanc nem akar ilyen manga magazinokat rendelni?
Europaban egy csomo bolt rendel es oda csak bemesz es gyakorlatilag a japan aran meg lehet venni hetente. Itthon miert nem vallalja be valamilyen bolt vagy uzletlanc?
Europaban egy csomo bolt rendel es oda csak bemesz es gyakorlatilag a japan aran meg lehet venni hetente. Itthon miert nem vallalja be valamilyen bolt vagy uzletlanc?
...ccmelon.com oldalról könnyedén be lehet szerezni bármit. (A posta elég durva ha EMS-sel kéred, de ha sima légiposta megfelelő akkor máris nem olyan vészes.)
Magazin elofizetes mennyi naluk vagy hogy mukodik? Az oldalukon semmit se talaltam, de ahogy nezem kegyetlenul dragak, ennyi erovel inkabb maradok a benippon-nal es ok csak egy sima SAL postakoltseget szamolnak fel... Bar van EMS is.
Ugy latom nem nagyon vagytok tisztaban itt a japan postaval meg ugy altalaban a szallitassal. :)
Van EMS es SAL es surface mail. Igy sorrendben es reszletezem.
EMS: Olyan mint a nagy amerikai csomagkuldo szolgalatok (FedEX meg a tsai.). Dragak, de nehany nap alatt szallitanak. Az EMS talan 3-nap es 1 het kozott, de sztem. egy het alatt szalitanak. (Ha nem akkor ott a magyar posta a bibi. :)) A csomagok termeszetesen biztositottak. Nagyon megbizhato szolgaltatas, de ennek megvan az ara...
En sosem rendeltem EMS-el. Nem eri meg. Veszek egy mangat 1500-ert majd fizetek erte 4000 postakoltseget. Es mindezt 1 mangaert... Akinek megeri az rendelje csak igy, de teljesen folosleges az extra biztositasert ennyit fizetni, az elkavarodott csomagok nagyon ritkak barmelyik szolgaltatasnal.
SAL: En altalaban ezt hasznalom. Lehet hozza kerni biztositast plusz penzee, de az eladok altalaban nem szoktak ezt igenybe venni. Hivatalos leiras szerint maxium 2-3het. (Az AIR Mail szolgaltatas 1hét, mig a SAL lehet 3 het is.) Ez gyakorlatban annyit tesz hogy ha feladtak valamit hetfon, akkor kov. het kedden mar kezhez is kapod az esetek tulnyomo reszeben, nekem asszem egyszer sem kesett. :) Az AIR MAIL gyorsabb de nem feltetlenul! Az AIR MAIL elonye ugyanis az, hogy mindig felkerul a gepre, mig a SAL csak akkor ha van hely. :) (Altalaban szokott lenni, foleg ha kis meretu dolgokat rendelsz.)
Surface mail: Csak egyszer hasznaltam, probakepp. Baromira olcso! De tenyleg! Hivatalos leirasa szerint 2-3 honap a szallitasi ido, es tenyleg nem hazudtak. Nekem beletelt 2 es fel honapba, de gyonyoruen, gond nelkul megerkezett a ket magazinom. Ha azt mondom olcso, akkor tenyleg nem hazudok, fele annyit fizettem mint amit fizetnem kellett volna SAL-al. Ettol fuggetlenul azert nem nagyon van kedvem honapokat varni egy-egy csomagra, tehat nem szivesen hasznalnam ujra, de ezt az arat tenyleg korrektnek talalom.
Nehany osszehasonlitas az arakrol (~kb.)
EMS 22USD
AIR MAIL 14USD
SAL 8USD
Surface mail 4USD
Itten ni van 33. kötetig, olcsó, nincsen postaköltség, padammm.
Elkéred anyu, apu doboros kártyáját és már jöhet is a móka.
Jobb felső sarokban érdemes az euro/font/dollár verzióból az utóbbit választani. Úgy a legolcsóbb ha jól tudom az árfolyamokat.
Külföldi rendelésnél nekik kell félni, hogy küldjük-e a pénzt, nem nekünk.
Max onnantól kezdve idegelhetünk, hogy a csomag az ország határán belülre kerül. Itt szoktak "elveszni". (: O
Elkéred anyu, apu doboros kártyáját és már jöhet is a móka.
Jobb felső sarokban érdemes az euro/font/dollár verzióból az utóbbit választani. Úgy a legolcsóbb ha jól tudom az árfolyamokat.
Külföldi rendelésnél nekik kell félni, hogy küldjük-e a pénzt, nem nekünk.
Max onnantól kezdve idegelhetünk, hogy a csomag az ország határán belülre kerül. Itt szoktak "elveszni". (: O
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Szerk: Parasikoly 2009-07-01 10:57:39
Én jelenleg Flame of Recca kötetek után nyomozok, lehetőleg 2000 vagy azalatti áron.
Szerintem érdemes megpróbálnod a Bestsellerst vagy a Pendragont. Eddigi tapasztalataim alapján min. 1000Ft-tal olcsóbban hozzá lehet jutni ilyen módon angol kötetekhez, mint a Trilliánban.
Még sohasem rendeltem külföldről,és valószínűleg nem is fogok.
Max majd ha Japánban leszek, onnan rendelek néhány Dörmögő Dömötört, de addig semmit...X'D
Szerk: wakka 2009-07-01 09:05:58
beküldve: 2009-07-01 08:35:32
(#23) Én jelenleg Flame of Recca kötetek után nyomozok, lehetőleg 2000 vagy azalatti áron. Ha valaki esetleg tudja hol lehet beszerezni őket, az szóljon. Előre is köszi.
Merthát tavasziconon a Trilliantól vettem meg az 1-25 köteteket, de azok meg 3400 vagy mennnyiért adták T_T
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2009-06-30 22:36:31
(#22) Én beszereztem használtan (de kitűnő állapotban) a Gunslinger Girl 1, 2, 5 köteteit, és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Legközelebb valami one shot mangát akarok angol nyelven beszerezni (Noise!, Goth...)
Legközelebb valami one shot mangát akarok angol nyelven beszerezni (Noise!, Goth...)
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
beküldve: 2009-06-30 19:25:51
(#21) Még sohasem rendeltem külföldről,és valószínűleg nem is fogok.
at the end,we all die alone
A bookline-on megtalálod jó pár kötetét, 1700 Ft körüli áron, szerintem érdemes megnézned.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Startings are usually scary and endings are usually sad, but it's everything in between that makes it all worth living."
Szerk: Moderátor 2009-07-01 10:17:32
beküldve: 2008-05-30 17:38:08
(#19) Kinéztem magamnak a Honey and Clover 1. kötetét ami 9 dolcsi + kiszállítás ami 6 dolcsi, de nem merem megrendelni mivel angol és félek hogy több lenne a posta költség!
Ötlet?
Ötlet?
"Amikor egy olyan életet élsz, ami álmokra épül, félő, hogy a múlt feledésbe merül, miközben hasztalan rohansz a cél felé. S ha egy pillanatra megállsz, megrémülsz. Eltévedtél." - Fullmetal Alchemist
Valamint a SAL smallpacket maximum 2 kilogrammig vehető igénybe.
Ez ne legyen gond, akkor több csomagba küldik el ha több lenne mint 2kg.
Ó, igen, utánanéztem:
"No register option so that if it is missing, we can not trace or not be responsible at all." (SAL smallpacket)
Hoppá.
Az EMS igaz, hogy biztosított, meg nyomon követhető, de szinte felesleges ez az opció. Én a múltkor folyamatosan néztem, hol jár a csomag; Nagoja, aztán Tokió (xy postahivatal, stb), aztán egyszer csak már meg is jött a pakk.
Lényeg a lényeg, legközelebb kipróbálom a sima légipostát, és imádkozok hogy ne legyen semmi gond.
"No register option so that if it is missing, we can not trace or not be responsible at all." (SAL smallpacket)
Hoppá.
Az EMS igaz, hogy biztosított, meg nyomon követhető, de szinte felesleges ez az opció. Én a múltkor folyamatosan néztem, hol jár a csomag; Nagoja, aztán Tokió (xy postahivatal, stb), aztán egyszer csak már meg is jött a pakk.
Lényeg a lényeg, legközelebb kipróbálom a sima légipostát, és imádkozok hogy ne legyen semmi gond.