Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Manga idegen nyelven
A sima légiposta szerintem nem biztosított. Legalábbis azt nem tudják úgy nyomon követni mint az EMS-t amin ott van a csomagszáma. A sima légi csomagra nem írkálnak rá semmit úgyhogy annak még utána sem tudnak nézni ha elveszne.
Én javarészt csak így rendelek, és eddig szerencsére még mindegyik csomagom megérkezett 2-3 hét alatt.
Én javarészt csak így rendelek, és eddig szerencsére még mindegyik csomagom megérkezett 2-3 hét alatt.
(Így is max. egy hónap.)
Nekem így is annyinak tünt (vagy annyit kell majd várnom hogy felétek járjak xD)
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
A légiposta egyébként biztosított? Mert nekem nem a postázás idejével van gondom, hanem hogy biztosítás nélkül nem rendelek semmit, és úgy tudtam, hogy csak az EMS van biztosítva. Túl sok negatív tapasztalat, és egy link, nemtörődöm postás sajnos elég ahhoz, hogy inkább (sokkal) többet fizessek, mint kevesebbet a semmiért...
Igen, az EMS egy vagyon, főleg ha sok mindent rendelsz. (A rendelt cuccok ára és súlya is növeli az összeget.) Sima légipostával még nem kértem, de elvileg BIZTOSÍTOTT légi gyorsposta van vagy micsoda, szóval talán az is jó. Legközelebb tuti azzal kérem, nincs kedvem kétszeres árat fizetni azért hogy másfél héten belül megjöjjön a csomag. (Így is max. egy hónap.)
Sokat kell rendelni és akkor elenyésző! :)[/QUOTE]
Sajna az EMS nem erről híres, majdhogynem egyenesen arányosan növekszik a postaköltség az összeggel és a súllyal
A légiposta egyébként biztosított? Mert nekem nem a postázás idejével van gondom, hanem hogy biztosítás nélkül nem rendelek semmit, és úgy tudtam, hogy csak az EMS van biztosítva. Túl sok negatív tapasztalat, és egy link, nemtörődöm postás sajnos elég ahhoz, hogy inkább (sokkal) többet fizessek, mint kevesebbet a semmiért...
Sajna az EMS nem erről híres, majdhogynem egyenesen arányosan növekszik a postaköltség az összeggel és a súllyal
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"hold your breath and count to ten and fall apart and start again..."
Szerk: Moderátor 2009-07-01 10:18:11
Sokat kell rendelni és akkor elenyésző! :)
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-07-01 10:21:00
beküldve: 2007-05-23 18:22:33
(#11) A ccmelon jó oldal , én is onnan szoktam rendelni.
Nagyon olcsón be tudnak szerezni mangákat =) Csak a postaköltség az ami meghúzza az egészet.
Nagyon olcsón be tudnak szerezni mangákat =) Csak a postaköltség az ami meghúzza az egészet.
A posta elég durva ha EMS-sel kéred, de ha sima légiposta megfelelő akkor máris nem olyan vészes.
De EMS-el milyen hamar itt volt már : D 1 hónap alatt lazán ideért a pakk
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Szerk: Tailor 2007-05-23 17:11:00
beküldve: 2007-05-23 15:42:45
(#9) Mindenki mondott sok okosságot, a magyar manga-vételi helyeket letisztáztuk.
Akit EREDETI JAPÁN kiadványok érdekelnek olcsón, és nem akar mindenféle netes fizetési megoldásokkal bajlódni, a ccmelon.com oldalról könnyedén be lehet szerezni bármit. (A posta elég durva ha EMS-sel kéred, de ha sima légiposta megfelelő akkor máris nem olyan vészes.)
Akit EREDETI JAPÁN kiadványok érdekelnek olcsón, és nem akar mindenféle netes fizetési megoldásokkal bajlódni, a ccmelon.com oldalról könnyedén be lehet szerezni bármit. (A posta elég durva ha EMS-sel kéred, de ha sima légiposta megfelelő akkor máris nem olyan vészes.)
Szerk: Zsolti 2007-05-23 15:43:21
Én is az animeboltot favorizálom (egyrészt mivel mást eddig nemigen ismertem, köszi!), és tetszik, szeretem, klassz holmik vannak. Artbook-ok is, meg minden. És absz. a legkorrektebb a koordinátor, vagy mi, elismerésem, hogy így meg tudja szervezni.
"Félünk tisztán látni, és félünk, hogy tisztán látnak minket."
Hát, nekem haverom ajánlotta: www.bestsellers.hu
Van boltjuk is; angol és francia nyelvá könyveket (mangákat is persze :)) lehet onnan rendelni, eredeti áron, postaköltség nélkül. Írsz e-mailt, 4-5 hét múlva pedig el kell menni a boltba, és átvenni a csomagot
Én most így rendeltem meg Ouran első 2 kötetét (darabonként 1980 Ft-ért), mire itt a nyári szünet, szerintem mehetek is értükXD
Van boltjuk is; angol és francia nyelvá könyveket (mangákat is persze :)) lehet onnan rendelni, eredeti áron, postaköltség nélkül. Írsz e-mailt, 4-5 hét múlva pedig el kell menni a boltba, és átvenni a csomagot
Én most így rendeltem meg Ouran első 2 kötetét (darabonként 1980 Ft-ért), mire itt a nyári szünet, szerintem mehetek is értükXD
A Bestsellerst én is csak ajánlani tudom. Legutoljára 220ft/dollár árban rendeltem mangát és tudom hogy megérkezik épségben, zsír új állapotban. Nameg akkor kell csak fizetnem, ha megérkezik a csomag. 2 éve biztos mangalelőhely számomra.
beküldve: 2007-05-22 20:42:52
(#6) Naja,animestars drágácska,plusz még rá a postaköltség és máris nincs Hellsingem Ők nem adnak kedvezményt nagy mennyiségű rendelés esetén?..
Amazon tényleg jó,éss...mást nem is tudok elmondani róla,egyszerűen jó XD Engem is érdekelne a japán version postaköltsége,nagyon hajlok affelé a Darren Shan manga felé...a kérdés csak az,hogy hogyan is rendeljünk japán oldalról
Amazon tényleg jó,éss...mást nem is tudok elmondani róla,egyszerűen jó XD Engem is érdekelne a japán version postaköltsége,nagyon hajlok affelé a Darren Shan manga felé...a kérdés csak az,hogy hogyan is rendeljünk japán oldalról
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-05-22 20:45:46
beküldve: 2007-05-22 20:32:47
(#5) Én legtöbbször a német nyelvű mangákat részesítem előnyben az áruk miatt, ezekhez viszont kevesebb helyen lehet hozzájutni. Anyagilag a legbarátságosabb a kingcomics, egyetlen probléma vele, hogy félelmetes bénázásokat tudnak rendezni (eladják a nevedre rendelt mangát, telefonon azt mondják van, de nincs csak félrenézték, kizárólag az Egmonttól rendelnek= igen szerény kínálat, továbbá érdemes a beígért időpontra vagy fél évet rászámolni, viszont nem érdemes elhinni, hogy fölhívnak/emailt küldenek/ bármit is félretesznek még ha nagyon megígérik akkor se, simán ígérnek olyan mangát a "jövő hónap elejére" aminek a kiadójától nem is rendelnek...!) Viszont 1400.-/kötet áron máshol nem jut mangához az ember! A Trillianban jártam párszor, de megfizethetetlen és csak angol nyelvű kiadványokkal foglalkoznak, akkor már sokkal inkább a Bestsellers, ahol várni kell, de megbízható és sokkal reálisabbak az árai... A netről rendelni eddig csak hazai "boltból" sikerült: az Animestars nagyon jó hely, elég durva árakkal és egy szinte már irreálisan segítőkész tulajjal (komolyan, egy gyógypedagógusi erényekkel fölvértezett tündér a srác), ráadásul német és angol mangákkal is foglalkozik. A comicsinvest jó hely, de csak angol mangák vannak, és inkább a meglévő kínálatból lehet mazsolázni, nem biztos, hogy érdemes adott kedvencre várni...
sry ez hosszúra sikeredett...
sry ez hosszúra sikeredett...
Szerk: mazsola 2007-05-22 21:06:03
beküldve: 2007-05-22 19:56:22
(#4) Dobsz egy mailt a comicsinvestre. Kérdezz rá, mert nem tudom mennyiért hozza be, mivel $10 egy kötet. Azt tudom, hogy nekem a 8 dodós One Piece-t és Eyeshield 21-t 2100Ft-os darabáron adja
Ja és amúgy kb. 2-3 hét alatt jön meg.
Még egy alternatíva: amazon.com. Ha többet rendelsz, általában extra kedvezményt kapsz. Bár célszerűbb az amazon.co.uk-ról rendelni, mert az brit (nem amcsi), így hamarabb kiszállítják és a költségek se olyan magasak.
Amúgy van még egy pár változata:
német: amazon.de
francia: amazon.fr
japán: amazon.co.jp
(ha valaki a japánról rendel vagy rendelt, az mondja már meg, hogy mennyibe került a postaköltség! thx!)
Az ebay-t már előttem említették. Ott licitálni kell rá és nagy a valószínűsége, hogy használt. Annak van magyar megfelelője (vatera.hu) bár ott nem sok cucc van a témában.
Van még az animebolt, ott is van pár cucc.
Hát kb ennyit tok.
Ja és amúgy kb. 2-3 hét alatt jön meg.
Még egy alternatíva: amazon.com. Ha többet rendelsz, általában extra kedvezményt kapsz. Bár célszerűbb az amazon.co.uk-ról rendelni, mert az brit (nem amcsi), így hamarabb kiszállítják és a költségek se olyan magasak.
Amúgy van még egy pár változata:
német: amazon.de
francia: amazon.fr
japán: amazon.co.jp
(ha valaki a japánról rendel vagy rendelt, az mondja már meg, hogy mennyibe került a postaköltség! thx!)
Az ebay-t már előttem említették. Ott licitálni kell rá és nagy a valószínűsége, hogy használt. Annak van magyar megfelelője (vatera.hu) bár ott nem sok cucc van a témában.
Van még az animebolt, ott is van pár cucc.
Hát kb ennyit tok.
Szerk: Horsee 2007-05-22 20:05:27
beküldve: 2007-05-22 18:44:33
(#3) Hát, nekem haverom ajánlotta: www.bestsellers.hu
Meg akar halni? Hívja Moonie-t, ingyen és bérmentve shinigamivá változtat bárkit; csupán egy szívenszúrás, és kész!XD
E-Bay ^_^ Bár az a nagy igazság,hogy ha van valami ami jó állapotú vagy akármi az rögtön csak USA-n belül utaztatható...Hellsingeket akartam onnan,de még mindig idgesít hogy használtak
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!