Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2007-07-07 09:37:39
(#131) Nya, akkor én jövök, asszem! ^^ öhm... Eszter a valódi nevem (De jobban szeretem az Aya-t vagy a Sophie-t)Szombathelyen lakok (Vas megye) 14 éves vagyok, kb. 3 éve kezdődött az anime és manga mániám! Nemrég fejeztem be a tanulást az egyik Általános suliba és szeptembertől az egyik középsuliba fogok járni (Herman Ottó) és ha minden jól megy akkor virágkötő leszek! Én inkább animét nézek, de azért mangát is szoktam olvasni néha-néha ha van kedvem! XD Akkor a családról: 1 db Nővér, Anyu, Apu, meg hát ugye Jómagam ^^ szal mi négyen élünk 1ütt (Bár a nővéremet vehetitek 6 ökörnek ) Nya, asszem ennyi ^^
"Mióta oly jelentéktelen vagyok, hibáim egyre ismétlődnek. Vajon mennyire kell megerősödnöm, hogy senki se sérüljön meg?"
Szerk: Aya 2007-07-07 09:38:42
Rikaszan!
Jó hírem van!Megérkezett a válasz,Setike belement,szívesen segít neked.Lehet,hogy én is fogok még rendeltetni vele.
Elküldöm neked mail-ban az e-mail címét,és vedd fel vele a kapcsolatot.Nyugodtan hivatkozz rám.
Jó hírem van!Megérkezett a válasz,Setike belement,szívesen segít neked.Lehet,hogy én is fogok még rendeltetni vele.
Elküldöm neked mail-ban az e-mail címét,és vedd fel vele a kapcsolatot.Nyugodtan hivatkozz rám.
De jó de jó
Nagyon szépen köszönöm
Sikeresen megkaptad az e-mailt?Vagy elküldjem megint?
Megnéztem kétszer is de még nem jött meg. Elküldöd megint?
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Rikaszan!
De jó de jó
Nagyon szépen köszönöm
Sikeresen megkaptad az e-mailt?Vagy elküldjem megint?
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-05 17:28:42
(#128) Sziasztok!A nevem Vivi (de csak Mókusnak vagy Kócosnak hívnak) ! 13 éves vagyok és mint itt mindenki imádom az animéket és mangákat.
Kedvenc animéim : Loveless és Yu Yu Hakusho és még egy picit a Jigoku Shoujo.Kedvenc animeszereplőim: (Lovelessből:) Ai,Youji,Midori,Natsuo ; (Yu Yuból:) Youko és Jin ; (Airból:) Yukito.
Hobbym a fanficek és fanartok készítése és van egy mangám is a Chi ya Hana ami már 35 oldalas.(bár ez elég kevés )
Kedvenc animéim : Loveless és Yu Yu Hakusho és még egy picit a Jigoku Shoujo.Kedvenc animeszereplőim: (Lovelessből:) Ai,Youji,Midori,Natsuo ; (Yu Yuból:) Youko és Jin ; (Airból:) Yukito.
Hobbym a fanficek és fanartok készítése és van egy mangám is a Chi ya Hana ami már 35 oldalas.(bár ez elég kevés )
Rikaszan!
De jó de jó
Nagyon szépen köszönöm
beküldve: 2007-07-02 19:47:08
(#126) Hali
Gaby vagyok, 20 éves.
Imádom a mangákat, divattervezőnek tanulok, szeretném eccer megvarni azokat a ruhákat. A távolkeleti kultúra nagyon érdekel.
Gaby vagyok, 20 éves.
Imádom a mangákat, divattervezőnek tanulok, szeretném eccer megvarni azokat a ruhákat. A távolkeleti kultúra nagyon érdekel.
"Minden megérint. Úgy látszik sosem nő be- a szívem lágya."
beküldve: 2007-07-02 18:38:15
(#125) beküldve: 2007-07-02 18:01:33
(#124) Hello mindenkinek a nevem jani 16 éves vaok és monoron élek,hobbijaim: zene,foci,futás,net,haverokkal logni,és Animéket nézni hát körülbelül ennyi. Amugy ez az M.A.G.U.S naon teccik sztem tök jóóóóóóó...naon ki lett találva
beküldve: 2007-07-02 17:24:34
(#123) "Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-02 17:19:19
(#122) "Szalacsi Sándor vagyok..."
Kezdhetném így is de nem teszem A "Tailor" a vezetéknevemre asszociál mert most az egyszer nem nicket akartam használni ezért inkább angolosítottam magamat
Szerény személyem 18 éves és területi képviselőként dolgozok. Sok időt töltök ujságosok közelében és annó két hétig árultam is az ujságokat :] Innen ered az hogy ha ujságról van szó általában én válaszolok : D
Szabadidőmben ha van egyáltalán általában a polcom istápolásával szoktam tölteni meg manga olvasás / anime bambulássa. No meg PSP/PS2-ön tolni valamelyik cuccost :]
Kezdhetném így is de nem teszem A "Tailor" a vezetéknevemre asszociál mert most az egyszer nem nicket akartam használni ezért inkább angolosítottam magamat
Szerény személyem 18 éves és területi képviselőként dolgozok. Sok időt töltök ujságosok közelében és annó két hétig árultam is az ujságokat :] Innen ered az hogy ha ujságról van szó általában én válaszolok : D
Szabadidőmben ha van egyáltalán általában a polcom istápolásával szoktam tölteni meg manga olvasás / anime bambulássa. No meg PSP/PS2-ön tolni valamelyik cuccost :]
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2007-07-02 14:31:04
(#121) Rikaszan!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-01 17:40:01
(#120) Na, akkor ezt megbeszéltük, megnyitom a topicot . Sztem szabályok nem nagyon kellenek, csak annyi: mindenki adja meg a karaktere :
- nevét
- korát
- kinézetét (ennél én azt javaslom, oan avatárt állítsunk be magunknak, amilyen kinézetet szeretnénk a karakternek)
- foglalkozását (pl bérgyilkos, v testőr, v iesmi, akinek ami tetszik)
- családjáról pár infót (van, nincs, ha van, kik élnek, ienek)
- pár jellemzőt
Azt hiszem ennyi. A kor szerintem legyen modern, ez sokkal több lehetőséget ad, mintha középkorban játszanánk, én ennek fényében írom meg a karim kinézetét, de ha a többség a középkorra szavaz, átírom. A mesélő szerepére azonban még kellenének jelentkezők. Én szívesen vállalnám, csak az a baj, h csapnivaló mesélő vok
A szabályokról még annyit: a helyszíneket közösen kellene kitalálnunk, valamint a kezdő szituációt is, és azt, hogy hányan kezdjük el. Én azt javaslom, legyen 3-4 ember, helyszínnek mondjuk egy discot, bár vagy kocsmát. Persze egyébb ötletekkel is lehet bombázni, főleg a helyszíneket illetően.
- nevét
- korát
- kinézetét (ennél én azt javaslom, oan avatárt állítsunk be magunknak, amilyen kinézetet szeretnénk a karakternek)
- foglalkozását (pl bérgyilkos, v testőr, v iesmi, akinek ami tetszik)
- családjáról pár infót (van, nincs, ha van, kik élnek, ienek)
- pár jellemzőt
Azt hiszem ennyi. A kor szerintem legyen modern, ez sokkal több lehetőséget ad, mintha középkorban játszanánk, én ennek fényében írom meg a karim kinézetét, de ha a többség a középkorra szavaz, átírom. A mesélő szerepére azonban még kellenének jelentkezők. Én szívesen vállalnám, csak az a baj, h csapnivaló mesélő vok
A szabályokról még annyit: a helyszíneket közösen kellene kitalálnunk, valamint a kezdő szituációt is, és azt, hogy hányan kezdjük el. Én azt javaslom, legyen 3-4 ember, helyszínnek mondjuk egy discot, bár vagy kocsmát. Persze egyébb ötletekkel is lehet bombázni, főleg a helyszíneket illetően.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-01 18:04:02
beküldve: 2007-07-01 17:04:09
(#119) Én is nagyon szívesen játszanék, csak szabályokat ismertessétek hm.. tömören ennyi...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-01 14:41:20
(#118) én is benne vok
majd este ha lesztek akk beszélünk, mert megint csak akko érek rá
majd este ha lesztek akk beszélünk, mert megint csak akko érek rá
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
olvasni biztosan szoktál ugye?
és biztos eszedbe jutott már h te 1 bizonyos dolgot nem ugy csináltál volna ahogy a hős
a szerepjátékban az a lényeg h azt csinálsz amit akarsz, hisz te vagy a hős
na ez lehet h nem volt túl érthető
és biztos eszedbe jutott már h te 1 bizonyos dolgot nem ugy csináltál volna ahogy a hős
a szerepjátékban az a lényeg h azt csinálsz amit akarsz, hisz te vagy a hős
na ez lehet h nem volt túl érthető
Ez így van, ez a része nekem is nagyon megy, az már egy más dolog, h a mesélő megőrül tőlem, mert úgy keresztbehúzom a számításait a szabadakaratommal , mint a huzat
és mejik szerepjátékkal szoktatok jáccani?
M.A.G.U.S, bár inkább szabályok nélkül... Az jutott eszembe, mi lenne, ha nyitnék egy oan topikot, (ez persze csak javaslat), ahol azok, akik ismerik és szeretik a szerepjátékokat, játszathnának. Persze kellene majd egy vagy két mesélő, de sztem ezt is meg tudnánk oldani. Persze lehet, h az egész egy hülyeség, csak eszembe jutott....
Kíváncsi lennék a véleményetekre ezzel kapcsolatban.
Ha elmondjátok a szabályokat én benne vagyok Egy próbát minden esetre biztos megérne