Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2007-10-13 00:04:32
(#161) kitaláom...neeem a yeti azért mégsem lehecc
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Milyen különös szerzetek látogatják a fórumot
Többek között én is
Többek között én is
Húha!
Mér te mi vagy??
Himicü desz
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Milyen különös szerzetek látogatják a fórumot
Többek között én is
Többek között én is
Húha!
Mér te mi vagy??
"All things change. Rocks to sand,men to corpses. Let me show you."
beküldve: 2007-10-12 23:55:31
(#158) Milyen különös szerzetek látogatják a fórumot
Többek között én is
Többek között én is
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Szerk: rikaszan 2007-10-12 23:56:28
beküldve: 2007-10-12 22:38:08
(#157) beküldve: 2007-10-12 21:37:46
(#156) I'm a necromancer
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-12 21:04:34
(#155) akk udvariasan s könnyek közt, de meg kell kérnem téged h: TÁVOZZ!!!!
(nemám )
(nemám )
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-10-12 20:40:36
(#154) Jobb ha csak ennyit írok magamról:Maga A Sátán.
"Szennyes viktoriánusok!Ők készítettek...A világosabb fény,a sötétebb árnyék?Nekem nincs szükségem őrzőre.Döntöttem.Menj el."
beküldve: 2007-10-12 18:59:04
(#153) Ehhh, na jól van akkor már én is beírok pár dolgot.
Felhasználó név: Hoz_Hun... ne kérdezzétek miért.
Nem: férfi
Kedvenc időtöltésem: alapvetően számgép, filmnézés, olvasás (ööö novelákat is szoktam írni és photoshoppal is szeretek buherálni). Úszni járok illetve a hobbim az minden japánnal kapcsolatos dolog. Ez már egészen kis korom óta így van. Valószínűleg azért mert a nővéreim is azok voltak és 6-10 éves koromig szorgalmasan Judora is járattak, azon kívül rendszeresen fogadtunk Japán diákokat, akik nagyon jó fejek voltak az egyikkel különösen jóban voltam (nem, nem úgy és egyébként is sajna mind fiú volt). Tehát japánnal kapcsolatban mindent szeretek, érdekel a kultúrájuk, hagyományos zenéjük (bár a J-pop is valamilyen szinten), és igen a nyelv. Bár csak kezdő stádiumban de tanulgatom, egy japán barátom segédkezik benne. Természetesen imádom az Animéket és a mangákat is szeretem.
Ja a korom: heh elég öregecske vagyok ahogy így elnézem magam. …. 32 (hiába, lassan bot kell a járáshoz)
Család: nős, valamint egy fiú gyermek apja és most jön a második, aki lány lesz ha minden igaz.
civilben: Épületgépész mérnök vagyok. Szép nagy épületekbe tervezgetem bele az olyasmiket, mint a fűtés, hűtés, klimatizálás, vízellátás-csatornázás, szellőzés, gázellátás, stb.
Ja és marhára megértem Formel fórum társunkat. Én is totál kész voltam mire államvizsgára kerültem. Ráadásul két diplomám van úgy hogy többször is izzadtam 7-8 fős bizottságok előtt.
Ide az Árnybíró miatt regisztráltam, meg azért mert megtetszett az itteni társaság, meg a honlap felépítése.
Felhasználó név: Hoz_Hun... ne kérdezzétek miért.
Nem: férfi
Kedvenc időtöltésem: alapvetően számgép, filmnézés, olvasás (ööö novelákat is szoktam írni és photoshoppal is szeretek buherálni). Úszni járok illetve a hobbim az minden japánnal kapcsolatos dolog. Ez már egészen kis korom óta így van. Valószínűleg azért mert a nővéreim is azok voltak és 6-10 éves koromig szorgalmasan Judora is járattak, azon kívül rendszeresen fogadtunk Japán diákokat, akik nagyon jó fejek voltak az egyikkel különösen jóban voltam (nem, nem úgy és egyébként is sajna mind fiú volt). Tehát japánnal kapcsolatban mindent szeretek, érdekel a kultúrájuk, hagyományos zenéjük (bár a J-pop is valamilyen szinten), és igen a nyelv. Bár csak kezdő stádiumban de tanulgatom, egy japán barátom segédkezik benne. Természetesen imádom az Animéket és a mangákat is szeretem.
Ja a korom: heh elég öregecske vagyok ahogy így elnézem magam. …. 32 (hiába, lassan bot kell a járáshoz)
Család: nős, valamint egy fiú gyermek apja és most jön a második, aki lány lesz ha minden igaz.
civilben: Épületgépész mérnök vagyok. Szép nagy épületekbe tervezgetem bele az olyasmiket, mint a fűtés, hűtés, klimatizálás, vízellátás-csatornázás, szellőzés, gázellátás, stb.
Ja és marhára megértem Formel fórum társunkat. Én is totál kész voltam mire államvizsgára kerültem. Ráadásul két diplomám van úgy hogy többször is izzadtam 7-8 fős bizottságok előtt.
Ide az Árnybíró miatt regisztráltam, meg azért mert megtetszett az itteni társaság, meg a honlap felépítése.
Harcolni a békéért olyan, mint dugni a szüzességért.
Szerk: Hoz_Hun 2007-10-12 19:07:33
jövendőbeli foglalkozásom: tanár WA-HA-HA...!!! édes a bosszú
Tanár? Nah ebbe az irányba soha nem fogok szakosodni, pedig mondták már, hogy a végén úgyis az lesz, de akkor sem.
kor: ilyet nem illik kérdezni egy nőtől tsk-tsk...
De azért profilodon ki van írva...
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2007-10-11 12:53:17
(#150) szóval itt be lehet mutatkozni?
ééértem...
Felhasználó név: Formel, nem tudom miért... csak úgy, talán, mert szeretem a Forma1-et
ja és nő nemű egyén, sokan félreértik a nevet
haj: eredeti barna, most majdnem szőke
szem: zöld (anyám szerint borostyán, de én tiltakozom, mi vagyok én valami kígyó, vagy izé???)
magasság: 167,5 (ne felejtsd el a 0,5 -öt nagyon fontos!!!)
ja és van egy unokatesóm, aki 6 nappal (!) fiatalabb nálam, nem rossz... (Utálom a köv. mondatot:
X: Több eszed lehetett volna te vagy az idősebb!
Y: Idősebb??? Ja!!! Mennyivel is? Hat nappal? Az sokat számít!!!
X: Akkor is!)
kedvenc időtöltésem: olvasás, festés, mások idegesítése, szobatárs kínzás, netezés (tulajdonképpen függő vagyok)
kedvenc mangáim: Naruto, Vándor Kenshin, Bleach, D.N. Angel, Inuyasha, Vampire Knight, Tinity Blood, Hellsing, DeathNote, Monster, Black Cat stb. stb. stb.
általában a shounen mangákat szeretem és inkább a mangát, mint az animét
civilben: egyetemista vagyok és már fél lábbal kinn lógok az egyetemről... szép volt, jó, volt de már POKOLIAN elég volt...
ezt az oldalt pedig nagyon szeretem
ééértem...
Felhasználó név: Formel, nem tudom miért... csak úgy, talán, mert szeretem a Forma1-et
ja és nő nemű egyén, sokan félreértik a nevet
haj: eredeti barna, most majdnem szőke
szem: zöld (anyám szerint borostyán, de én tiltakozom, mi vagyok én valami kígyó, vagy izé???)
magasság: 167,5 (ne felejtsd el a 0,5 -öt nagyon fontos!!!)
ja és van egy unokatesóm, aki 6 nappal (!) fiatalabb nálam, nem rossz... (Utálom a köv. mondatot:
X: Több eszed lehetett volna te vagy az idősebb!
Y: Idősebb??? Ja!!! Mennyivel is? Hat nappal? Az sokat számít!!!
X: Akkor is!)
kedvenc időtöltésem: olvasás, festés, mások idegesítése, szobatárs kínzás, netezés (tulajdonképpen függő vagyok)
kedvenc mangáim: Naruto, Vándor Kenshin, Bleach, D.N. Angel, Inuyasha, Vampire Knight, Tinity Blood, Hellsing, DeathNote, Monster, Black Cat stb. stb. stb.
általában a shounen mangákat szeretem és inkább a mangát, mint az animét
civilben: egyetemista vagyok és már fél lábbal kinn lógok az egyetemről... szép volt, jó, volt de már POKOLIAN elég volt...
ezt az oldalt pedig nagyon szeretem
"hn" :/
beküldve: 2007-10-10 21:40:58
(#149) nah akkor én se maradjak ki belőle...
haj: felül lilás (palette color xxl S77) XD, alul barna
szem: barna
magasság: 168cm volt még annó középiskolában...
amióta a magyar csatornákon leadták az SM-et, azóta nézek magyarul animéket. kb 1-2 évvel előtte pedig a német RTL2-őn néztem. szal azóta szeretem az animéket. 2004-ben regiztem a manga.hu-ra. de legalább 1 éve nézelődtem előtte a honlapon, úgyhogy kb 2003 óta szeretem a mangákat. öö. asszem ennyit a mangás, animés multamról.
szeretem a jó zenét! általában ez nálam a metal műfajtól kezdődik a hc-n át a vk-ig. de akár említhetném Nelly Furtado számait is...
fórumokon lehet h nagy a szám, de az életben eléggé nagy nyuszi vok idegen környezetben... tehát ezt értsétek úgy h eléggé gátlásos vok!
uhh és az egyik legfontosabbat ki is felejtettem: Vladi-fan vok!
haj: felül lilás (palette color xxl S77) XD, alul barna
szem: barna
magasság: 168cm volt még annó középiskolában...
amióta a magyar csatornákon leadták az SM-et, azóta nézek magyarul animéket. kb 1-2 évvel előtte pedig a német RTL2-őn néztem. szal azóta szeretem az animéket. 2004-ben regiztem a manga.hu-ra. de legalább 1 éve nézelődtem előtte a honlapon, úgyhogy kb 2003 óta szeretem a mangákat. öö. asszem ennyit a mangás, animés multamról.
szeretem a jó zenét! általában ez nálam a metal műfajtól kezdődik a hc-n át a vk-ig. de akár említhetném Nelly Furtado számait is...
fórumokon lehet h nagy a szám, de az életben eléggé nagy nyuszi vok idegen környezetben... tehát ezt értsétek úgy h eléggé gátlásos vok!
uhh és az egyik legfontosabbat ki is felejtettem: Vladi-fan vok!
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Szerk: vadooc 2007-10-10 21:46:29
beküldve: 2007-10-10 21:08:36
(#148) hihi :) deeeeeeeeee jjjjjjjóóóóóóóóóóó llllllleeesssssssszzzzzzz szzzzzzzooooooombbbbbbbaaaattooo ooooooon FFFFFFFFFFFFFFFFFMMMMMMMMMMMMMMA AAAAAAAA!!!!!!!!!! ugye várjátok már?
Az Életed útját magad választod, de ha elindulsz, ne feledd, már nincs visszaút!
beküldve: 2007-09-26 16:56:44
(#147) Na akkor már én is memutatkozom!
haj: fölül barna alul szökés barna kicsit vöröses
szem: meleg barna
magasság: 185 cm
2004 óta ismerem ezt a műfajt. majdnem mindent elolvastam és megnéztem már. szeretek olvasni minden fantáziával kapcsolatos könyveket! Járok animeconra és fesztiválokra is! na aszem enyi elég is!
haj: fölül barna alul szökés barna kicsit vöröses
szem: meleg barna
magasság: 185 cm
2004 óta ismerem ezt a műfajt. majdnem mindent elolvastam és megnéztem már. szeretek olvasni minden fantáziával kapcsolatos könyveket! Járok animeconra és fesztiválokra is! na aszem enyi elég is!
Csak az tud szívből nevetni aki már elegett szenvedett!