Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2007-10-14 12:35:08
(#205) még jó h 1 bizonyos valaki (khm, Nemesis ) csinált 1 Hellsing topicot
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
ráadásul Pip nincs is a sorozatban.
És ez a legnagyobb gond, mivel így nem lehettek Seras×Pip jelenetek, csak Alucard×Seras-osok, amik viszont kiütötték az Alucard×Integra jeleneteket T_T TV-sorozat sucks!! >_<
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2007-10-14 14:02:32
Tessék?
Most már biztos, hogy te csak látásból/hallásból ismered a Hellsinget.
Nem látásból/hallásból hanem első 5 rész
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ZH-k után -vagy közben - nekiülök. Most úgy sincs épp semmi amit nézek... Na jó az FMA mániám szárnyal és mostanában a Shaman King is XD de beleszúrom
Aztán majd mondok szakvéleményt
A sorozat ugyan eltér a mangától, főleg a végén, de megéri megnézni. Majd akkor figyelek a szakvéleményedre.
Tessék?
Most már biztos, hogy te csak látásból/hallásból ismered a Hellsinget.
(very-very evil laugh) Ne becsüld le my skills! Because én can könnyen defeat mindenki!
Pip Bernadottét hallhattuk
Tessék?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
(very-very evil laugh) Ne becsüld le my skills! Because én can könnyen defeat mindenki!
Pip Bernadottét hallhattuk
Nah nekromanta, sátán, hívhatjuk a tisztogatókat.
vagy rögtön alucardot Vagy az egész hellsing intézetet De még ők is kevesek ellenem (evil laugh)
Ellenem is,de még mennyire...(sötét oldal forévör )
Ja Ja..Szövetség of Evil
vagy rögtön alucardot Vagy az egész hellsing intézetet De még ők is kevesek ellenem (evil laugh)
Neked az öreg Walter is simán elég.
Már megint ez a Hellsing...
Mi olyan jó benne? Tényleg ennyire jó??
Naná. Tessék megnézni legalább a sorozatot, ha a mangát nem is olvasod.
ZH-k után -vagy közben - nekiülök. Most úgy sincs épp semmi amit nézek... Na jó az FMA mániám szárnyal és mostanában a Shaman King is XD de beleszúrom
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
Már megint ez a Hellsing...
Naná. Tessék megnézni legalább a sorozatot, ha a mangát nem is olvasod.
Inkább a fiatal >D *fangörl-sikoly*
A fiatal még jobban céloz, az öreg is simán jó lesz. Vigyázz, nehogy berekedj.
Inkább a fiatal >D *fangörl-sikoly*