Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2008-08-29 21:26:02
(#236) Elég lenne egy.
Ha jön egy új ember, be tud illeszkedni, HA normális, és normális hsz-ei vannak valamennyire...
Tulajdonképp én is új vagyok, de igyekszem minden hsz-emben normálisabban megnyilvánulni.
Nem tudom milyen sikerrel
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2008-08-29 21:27:04
Három féle van. Dumizós mert ittvannak a jóbarátok vagy mi a franc. Ismerkedős és ismerkedés topik. Szinvonal odavág xD
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
beküldve: 2008-08-29 21:09:48
(#234) Ezt én se tudom sose -.- Ismerkedés, Ismerkedős, Ismerkedős topik...
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-08-29 20:52:41
(#232) beküldve: 2008-08-29 20:41:46
(#231) Hány Ismerkedős Topic van?
Valamelyiket olvastam tegnap de már nem tudom melyiket és nem találom hol tartottam
Valamelyiket olvastam tegnap de már nem tudom melyiket és nem találom hol tartottam
MIANEVED?!
beküldve: 2008-08-29 18:45:50
(#230) még tavaly ..vagy azelőtt találtam egy topikot..abban hanon hsz-elt ez tuti....meg gege is....
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Vajon hány ilyen jellegű topik van összesen a fórumon?
Sok. De egyik sem az ismerkedésről szól.^^
Én voltam a Kék Trollféleség a Sakuraconon xD =)
beküldve: 2008-08-27 00:03:33
(#228) És vajon én hova írtam? Oo
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-08-27 00:01:57
(#227) Vajon hány ilyen jellegű topik van összesen a fórumon?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Ez poén... most, több mint fél évvel késöbb veszem csak észre ezt a posztot... szal bocs! nem úgy értettem ám! Hanem pont fordítva, hogy Te voltál gyorsabb. Szal én gépelek lassan... bocsi érte, remélem nem okozott maradandó károkat
Jeszuskám, egyelek meg, ne kérj már egy féléves postért bocsánatot x']. Már azt se tom' miről volt szó. Egyébként most, hogy említeted a maradandó károkat... lehet, hogy szólok az ügyvédemnek >'D
A friss témához: Mint mondtam, poén a hét múlva röhögés. Egyenlőre úgy tűnik irónia marad. De ez van x)
Szerk: miyu 2008-07-23 14:18:23
*Tökéletesen egyetért Miyuval, csak lassan gépel *
Jóvana, nem vagyok egy betüakrobata
Ez poén... most, több mint fél évvel késöbb veszem csak észre ezt a posztot... szal bocs! nem úgy értettem ám! Hanem pont fordítva, hogy Te voltál gyorsabb. Szal én gépelek lassan... bocsi érte, remélem nem okozott maradandó károkat
És ami kicsit frissebb
Ha előre tod, hogy egy hét múlva már röhögsz a dolgon, akkor nem felesleges most is ezen ennyire felhúznod magad? Bár nem tom mi a szitu, szal lehet h jobb kussolni...
lumana.wordpress.com
Hja, Usagi. Nekem viszont nem tetszik. x) Lehet kicsit keményen fogalmaztam, bocsesz ._."
Boruljon rá radír!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Hosszú sajna, unalmas, ráadásul most még nem tudnám szalonképesen kifejezni magam és egy bannt nem ér meg. Elég annyi, hogy egy ilyen csodálatos napot kívánok a legundorítóbb ellenségeimnek (már ha vannak...)
Poén: egy hét múlva tuti röhögni fogok magamom >'D
Szerk: miyu 2008-07-20 23:36:16
Mi húzott fel így?
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White