Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
beküldve: 2008-09-24 07:35:48
(#281) Fórumtalálkozóra mindenki fegyverekkel és párbajsegédekkel jön majd ^^
no pussy, just the dicks
Najó kinek szóltam még be annó? Egyvalakitől nem kérek elnézést bár az az illető tudja magáról hogy kicsoda.
"We begin the armed intervention to all warfare with Gundam."
Én szívesen megnézném azokat akik oly nagy bátran szólogatnak be mindenkinek. Őszinte kíváncsiság
Gyere fórumtalálkozóra! ;)
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2008-09-23 22:47:23
(#278) Én szívesen megnézném azokat akik oly nagy bátran szólogatnak be mindenkinek. Őszinte kíváncsiság
Soha nem találkoztam még annyira tudatlan emberrel, akitől ne tanulhattam volna valamit.
Azt hiszem ere a legjobb példa én vagyok 13 vagyok:többek szerint koromhoz képest érett(Az agyam lehagyja a testem ),ecchit olvasok,és bátran szólok be mindenki,és kiállok az igazamért
Én 14 vagyok csak annak szólok be bátran akit tényleg ki nem állhatok másoknak egyáltalán nem!Az igazamért pedig csak az öcsémmel szemben állok.Ismeretlenek között meg sem szólalok
Olyan nincs, hogy olyan nincs!
beküldve: 2008-09-19 20:09:13
(#276) Azt hiszem ere a legjobb példa én vagyok 13 vagyok:többek szerint koromhoz képest érett(Az agyam lehagyja a testem ),ecchit olvasok,és bátran szólok be mindenki,és kiállok az igazamért
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ne legyetek félénkek, mert fiatalabbak vagytok..
Hát de mégis mit vársz egy ilyen szegény 14 éves kisfiútól, mint én? Itt az idősebb, csúnya bácsik nem hagynának érvényesülni, totális elnyomásban élnék.
óhh szegény te
nekem általában elég nagy szám van szóval igazából lényegtelen az én részemről xD
"Mennyit keresel félévente? "
Arra gondoltam, hogyha valóban egy 100-t adnak, mert elmeséled a legújabb fejezetek sztoriját, akkor mennyit kaparsz össze fél éven belül.
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Arra gondoltam, hogyha valóban egy 100-t adnak, mert elmeséled a legújabb fejezetek sztoriját, akkor mennyit kaparsz össze fél éven belül.
én nem merek nagyon írni mert ugy tünik hogy mindenki sokkal öregeb nálam és ezért van az hogy én alig ha írok valamit
Hidd el, nem a kor számít
Annál inkább a fórumozók, a netikett meg a fórumszabályzat tisztelete (ebben a sorrendben).
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
hmm.én már rég regeltem ..de csak most kezdem el a fórumozást ..mindig csak olvasgatam a fórum hsz-eket
Legtöbbször én is csak a hozzászólásokat olvasom, néha válaszolgatok is (mint most ) De én jól elvagyok így is. Nem zavarok... legalábbis próbálok >_>
Gate Wars játékos || Stargate Atlantisz fan || Ubuntu user || Opera böngésző mániás || Tux fan || Dell user
beküldve: 2008-09-11 21:11:38
(#269) hmm.én már rég regeltem ..de csak most kezdem el a fórumozást ..mindig csak olvasgatam a fórum hsz-eket
de most változtatok ezen ..
hát remélem énse fogok összeveszni senkivel ..Stb
hmm..hát kedvenc mangám Air Gear
de most változtatok ezen ..
hát remélem énse fogok összeveszni senkivel ..Stb
hmm..hát kedvenc mangám Air Gear
30 évesen suliba jársz még?
Bocs rossz évet adtam meg, most nézd meg! ~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Nah nem rég regisztráltam, új vok.
Remélem jól kijövök mindenkivel és nem veszek össze senkivel se...
Mostantól elég sűrűn fogjátok olvasni véleménymet, kedvenc mangám a naruto-shippuden.
Engem már csak az osztálytársak úgy szólítanak:
"Hé narusama meséldel mitörtént a legújabb fejezetben!"
(plusz egy 100Ft a zsebembe csúsztatvaxD )
Remélem jól kijövök mindenkivel és nem veszek össze senkivel se...
Mostantól elég sűrűn fogjátok olvasni véleménymet, kedvenc mangám a naruto-shippuden.
Engem már csak az osztálytársak úgy szólítanak:
"Hé narusama meséldel mitörtént a legújabb fejezetben!"
(plusz egy 100Ft a zsebembe csúsztatvaxD )
Meg lett mondva: aki normálisan, normális hozzászólásokkal be tud illeszkedni, mindenki szívesen látja. Nálam már a poénos név bejött. Mennyit keresel félévente?
Nem nagyon értem ezt a kérdést:
Ha pénzől beszélsz akkor nagyon nem beszélnék, mert nem tom...xD De ha érdekel akkor a napi zs-met megkérdezheted.
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~