Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Ez a topik is hogy elsüllyedt....
...de nem panaszkodhatsz hiszen sorra nyílnak a jobbnál jobb topikok... anyámhímezszemfedőt... Drága gyökereim izé gyermekeim, az a két valami a fejeteken arra való, hogy az információ eljusson az agyatokig és ha az megtörtént akkor fel is dolgozzátok amit láttok. Fáradságos munka igen, de idővel bizony megtérül
Topic téma: ha valakit nagyon elkap a vágy, hogy velem "ismizni" akar, akkor max felvesz msnre. (Igen, jó kedvemben vagyok... kib*szotmód)
Szerk: miyu 2008-07-20 23:22:32
beküldve: 2008-07-20 22:52:02
(#220) Mert már mindenki nagyon jól ismer mindenkit. >)
Hja, Usagi. Nekem viszont nem tetszik. x) Lehet kicsit keményen fogalmaztam, bocsesz ._."
Hál' Istennek a tönkremenős poént nem vették komolyan. :'D
Hja, Usagi. Nekem viszont nem tetszik. x) Lehet kicsit keményen fogalmaztam, bocsesz ._."
Hál' Istennek a tönkremenős poént nem vették komolyan. :'D
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2008-07-20 22:29:21
(#219) Ugye?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2008-07-20 22:21:03
(#218) Ez a topik is hogy elsüllyedt....
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Vad Virágok Könyvműhely...nos, az Usagi Yojimboval nálam elásták magukat
Mi a baj az Uszagival? *kérdezi barátságosan simogatva a katanáját*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2007-12-05 19:26:12
(#216) Áhá, csak van ilyesmi topic is. Bár, ahogy látom, rég írtak ide és akkor is khm, mellékvágányra tévedt a dolog. =]
Nah, anyway, ismerkedés. Utálok magamról így direktben beszámolni (túlzott egoizmus+exhibicionizmus kombóban szenvedőkön kívül van, aki szeret?), dehát új vagyok, pár dolgot csak illendő elmondani, asszem. Szóval, japánul sajnos nem tudok (demajd1szer...! =P), ennek ellenére maga a nyelv egyáltalán nem idegen a fülemnek, mert elég sok animét nézek gépen, meg zenéket is hallgatok...szal vmi halvány alapozás csak van. Mangagyűjtemény, mint olyan, az nincs, úgyhogy külön is örülök, hogy megtaláltam itt ezt a kis társaságot, talán errefelé él néhány barátságos fanatikus. Kedvenceim igazából nem nagyon vannak, ha valamibe beleszagolok, akkor azt általában meg is kedvelem, aztán különösen kiemelni max 1-2 karaktert tudok. Vagy még azt se. XD
...
Na, talán ennyi egyelőre elég is, megyek máshova is kísérteni.
Nah, anyway, ismerkedés. Utálok magamról így direktben beszámolni (túlzott egoizmus+exhibicionizmus kombóban szenvedőkön kívül van, aki szeret?), dehát új vagyok, pár dolgot csak illendő elmondani, asszem. Szóval, japánul sajnos nem tudok (demajd1szer...! =P), ennek ellenére maga a nyelv egyáltalán nem idegen a fülemnek, mert elég sok animét nézek gépen, meg zenéket is hallgatok...szal vmi halvány alapozás csak van. Mangagyűjtemény, mint olyan, az nincs, úgyhogy külön is örülök, hogy megtaláltam itt ezt a kis társaságot, talán errefelé él néhány barátságos fanatikus. Kedvenceim igazából nem nagyon vannak, ha valamibe beleszagolok, akkor azt általában meg is kedvelem, aztán különösen kiemelni max 1-2 karaktert tudok. Vagy még azt se. XD
...
Na, talán ennyi egyelőre elég is, megyek máshova is kísérteni.
YohxRen = something kinda love thing XD
Ehh, milyen reklámot csináltunk már a Hellsingnek, áá
Kár, hogy csak Mangafannak van normális fóruma, viszont szegénykéim épp készülnek tönkremenni, ehh, Hellsingre aztán várhatunk Hacsak valamelyik másik kiadó ki nem találta már...bár nem hiszem. A Mangattack eddig csak Tokyo Pop-os mangákat adott ki, szerintem ezután is csak azt fog, a Tericum csak azt az egy..öhm, Évriles "mangát" adta ki, nem hiszem, hogy pont egy Hellsinget vesz majd meg, A Delta Vision...hát, változó, Warcraft meg Bolondok Aranya...ki tudja mit akarnak még, Vad Virágok Könyvműhely...nos, az Usagi Yojimboval nálam elásták magukat, nem tudome elképzelni, hogy Hellsinget adjanak ki, egyedül a FuMax ad még egy kis halvány okot a reménykedésre, elvégre ez a Vampire Hunter D kiadás most egész színvonalasnak tűnik. Amúgy a VHD-t japánban ki adta ki? (mármint kiadó)
Najó, vegyétek úgy, hogy ez a beszélgetős topicba ment, csak itt volt szó a Hellsingről, gondoltam már ide írom
Kár, hogy csak Mangafannak van normális fóruma, viszont szegénykéim épp készülnek tönkremenni, ehh, Hellsingre aztán várhatunk Hacsak valamelyik másik kiadó ki nem találta már...bár nem hiszem. A Mangattack eddig csak Tokyo Pop-os mangákat adott ki, szerintem ezután is csak azt fog, a Tericum csak azt az egy..öhm, Évriles "mangát" adta ki, nem hiszem, hogy pont egy Hellsinget vesz majd meg, A Delta Vision...hát, változó, Warcraft meg Bolondok Aranya...ki tudja mit akarnak még, Vad Virágok Könyvműhely...nos, az Usagi Yojimboval nálam elásták magukat, nem tudome elképzelni, hogy Hellsinget adjanak ki, egyedül a FuMax ad még egy kis halvány okot a reménykedésre, elvégre ez a Vampire Hunter D kiadás most egész színvonalasnak tűnik. Amúgy a VHD-t japánban ki adta ki? (mármint kiadó)
Najó, vegyétek úgy, hogy ez a beszélgetős topicba ment, csak itt volt szó a Hellsingről, gondoltam már ide írom
Namost: A Vad virágok mért is fogtak mellé az usagival?? Nekem személyes kedvencem, sőt! Jobban szeretem mint a Hellsinget meg a Narutot (talán csak az én kedvemért adták ki? :P)
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2007-10-15 15:46:20
(#214) Ehh, milyen reklámot csináltunk már a Hellsingnek, áá
Szerk: Hanon 2007-10-15 16:02:29
*Tökéletesen egyetért Miyuval, csak lassan gépel *
Jóvana, nem vagyok egy betüakrobata
Bocsánat, igazatok van. Egyébként pedig ezt a mangát érdemes megvenni angolul, a net nem az igazi megoldás.
Szerk.: Ismét eltértünk a topic témájától. ^_^"
Szerk.: Ismét eltértünk a topic témájától. ^_^"
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-10-14 23:13:35
Ránk nem is gondoltok?!
Azokra, akik mondjuk lusták letölteni a netről és eddig még angolul se olvasták. Én pl nagyon szivesen megvenném, ha kijönne magyarul Annyit dumáltok róla, hogy már nagyon kivi vok rá, hogy ez miért is olyan nagy szám!
Azokra, akik mondjuk lusták letölteni a netről és eddig még angolul se olvasták. Én pl nagyon szivesen megvenném, ha kijönne magyarul Annyit dumáltok róla, hogy már nagyon kivi vok rá, hogy ez miért is olyan nagy szám!
lumana.wordpress.com
Szerk: Lumana 2007-10-14 23:08:18
Mire megjelenik magyarul, addigra meglesz angolul az összes. Akkor meg már minek...
Azok akiknek rizikos hozzá jutni az angolhoz határozotan örülnének neki, pl:én
Szerk: miyu 2007-10-14 23:06:02
Bezony, csak a magyar kiadású manga hiányzik *utalgat*
Mire megjelenik magyarul, addigra meglesz angolul az összes. Akkor meg már minek...
beküldve: 2007-10-14 20:19:57
(#208) ühh...khhhhmm...Csaba ez biztos nem neked szólt
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
Bezony, csak a magyar kiadású manga hiányzik *utalgat*