Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
Nah nem rég regisztráltam, új vok.
Remélem jól kijövök mindenkivel és nem veszek össze senkivel se...
Mostantól elég sűrűn fogjátok olvasni véleménymet, kedvenc mangám a naruto-shippuden.
Engem már csak az osztálytársak úgy szólítanak:
"Hé narusama meséldel mitörtént a legújabb fejezetben!"
(plusz egy 100Ft a zsebembe csúsztatvaxD )
Mostantól elég sűrűn fogjátok olvasni véleménymet, kedvenc mangám a naruto-shippuden.
Meg lett mondva: aki normálisan, normális hozzászólásokkal be tud illeszkedni, mindenki szívesen látja. Nálam már a poénos név bejött. Mennyit keresel félévente?
Nem nagyon értem ezt a kérdést:
"Mennyit keresel félévente? "
Ha pénzől beszélsz akkor nagyon nem beszélnék, mert nem tom...xD De ha érdekel akkor a napi zs-met megkérdezheted.
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
Ne legyetek félénkek, mert fiatalabbak vagytok..
Hát de mégis mit vársz egy ilyen szegény 14 éves kisfiútól, mint én? Itt az idősebb, csúnya bácsik nem hagynának érvényesülni, totális elnyomásban élnék.
Nah nem rég regisztráltam, új vok.
Meg lett mondva: aki normálisan, normális hozzászólásokkal be tud illeszkedni, mindenki szívesen látja. Nálam már a poénos név bejött. Mennyit keresel félévente?
Ne legyetek félénkek, mert fiatalabbak vagytok..
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2008-09-11 20:03:06
(#261) Nah nem rég regisztráltam, új vok.
~" When I feel the music,I'm losing controll of my mind, my body, my heart and my soul..." ~
beküldve: 2008-09-11 19:56:23
(#260) én nem merek nagyon írni mert ugy tünik hogy mindenki sokkal öregeb nálam és ezért van az hogy én alig ha írok valamit
Én hozzá tartozom (szerintem) a fórum 5, ha mégsem, akkor 10 legfiatalabb tagjaiba. És lám, sokan ismernek.
1994-es vagy nem? én 1996os szal én se panaszkodhatok xD de én inkább mondon vagyok fent
én nem merek nagyon írni mert ugy tünik hogy mindenki sokkal öregeb nálam és ezért van az hogy én alig ha írok valamit
Én hozzá tartozom (szerintem) a fórum 5, ha mégsem, akkor 10 legfiatalabb tagjaiba. És lám, sokan ismernek.
beküldve: 2008-09-10 19:08:53
(#257) vagy mész az ismerkedős topikba és írsz magadról röviden, nekem azért is jó volt,mert legalább valahol megszólaltam mondjuk sajna elég rég írtam és még nem vagyok a fórum élet szerves tagja de lesz ez máshogy is , remélem
Régen nagyon idegesített, amikor a vén nyanyák az esküvőkön az arcomat csipkedték, azzal, hogy: -Lehet, hogy te leszel a következő.... Csak mostanában hagyták abba, mikor én is ugyanezt csinálom nekik a temetéseken...
beküldve: 2008-09-10 17:25:27
(#256) Jótanács: Be kell kapcsolódni olyan beszélgetésekbe, amikben szemmel láthatóan többen is részt vesznek és lehetőleg nem valami off, vagy ostoba veszekedés
no pussy, just the dicks
beküldve: 2008-09-10 17:19:45
(#255) na de azért nem kell engem hülyének nézni xD csak nincsenek itt ismerőseim és nem tudok hozzászólni a dolgokhoz, mert mindenhol mindenki ismer mindenkit és mindenkinek a mindenkijét is mondo-n régen sokat fórumoztam, rengeteget most csak 3-4 topicba írok.
de mint látjátok akkor tényleg nem vagyok ezzel egyedül, és nem panaszkodni jöttem vagy ilyesmi, csak épp olvasgattam és gondoltam kifejtem a véleményem :P
de mint látjátok akkor tényleg nem vagyok ezzel egyedül, és nem panaszkodni jöttem vagy ilyesmi, csak épp olvasgattam és gondoltam kifejtem a véleményem :P
beküldve: 2008-09-10 17:10:35
(#254) fura, de én is úgy vagyok, mint Lichi...plusz jobb szeretem a dolgokat kívülről olvasgatni, de olyan jó lenne egyszer tök hosszan beszélgetni fórumon *álomdozik*
Don't forget to remember me.
ez most úgy hangzik így visszaolvasva mintha vmi rádió adásba telefonáltam volna be xD
Lol, csakugyan, azért mindent bele!
no pussy, just the dicks
én nem merek nagyon írni mert ugy tünik hogy mindenki sokkal öregeb nálam és ezért van az hogy én alig ha írok valamit
hány éves vagy? (ha már ismerkedés topic :P)