Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Ismerkedés
olvasni biztosan szoktál ugye?
és biztos eszedbe jutott már h te 1 bizonyos dolgot nem ugy csináltál volna ahogy a hős
a szerepjátékban az a lényeg h azt csinálsz amit akarsz, hisz te vagy a hős
na ez lehet h nem volt túl érthető
és biztos eszedbe jutott már h te 1 bizonyos dolgot nem ugy csináltál volna ahogy a hős
Ez így van, ez a része nekem is nagyon megy, az már egy más dolog, h a mesélő megőrül tőlem, mert úgy keresztbehúzom a számításait a szabadakaratommal , mint a huzat
és mejik szerepjátékkal szoktatok jáccani?
M.A.G.U.S, bár inkább szabályok nélkül... Az jutott eszembe, mi lenne, ha nyitnék egy oan topikot, (ez persze csak javaslat), ahol azok, akik ismerik és szeretik a szerepjátékokat, játszathnának. Persze kellene majd egy vagy két mesélő, de sztem ezt is meg tudnánk oldani. Persze lehet, h az egész egy hülyeség, csak eszembe jutott....
Kíváncsi lennék a véleményetekre ezzel kapcsolatban.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Ez így van, ez a része nekem is nagyon megy, az már egy más dolog, h a mesélő megőrül tőlem, mert úgy keresztbehúzom a számításait a szabadakaratommal , mint a huzat
és mejik szerepjátékkal szoktatok jáccani?
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-01 10:53:38
(#114) Sziasztok, Zsolti vagyok, 21 éves. Székesfehérvári vagyok, egyébként a pécsi közgázra járok. Szeretem a mangákat/animéket (jéé ), kedvencek: Dr. Slump, Love Hina, Perfect Blue, Tokyo Godfathers, Death Note, Hokuto no Ken stb. Ezen kívül érdekelnek a videójátékok (PS2, PSP gépeim vannak, játékkollekcióm: [Link] *görgesd lejjebb), és mindenféle japán dolgok (szumó, japán filmek stb).
Szerény mangagyűjteményemet szemrevételezhetitek a profilomra kattintva.
Animék: van jópár Magyarországon kiadott dvd-m, pl Chihiró, Howl, Tokyo Godfathers, Cowboy Bebop movie, FF7 Advent stb.
Magamról még annyit, hogy hardcore otthonülő típus vagyok, de még nem vetett ki magából a társadalom...
Aki akar, lehet kérdezni, szívesen állok rendelkezésre.
Szerény mangagyűjteményemet szemrevételezhetitek a profilomra kattintva.
Animék: van jópár Magyarországon kiadott dvd-m, pl Chihiró, Howl, Tokyo Godfathers, Cowboy Bebop movie, FF7 Advent stb.
Magamról még annyit, hogy hardcore otthonülő típus vagyok, de még nem vetett ki magából a társadalom...
Aki akar, lehet kérdezni, szívesen állok rendelkezésre.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
okés
örülök h tudok fogalmazni
és aluggy jól
és aluggy jól
A fogalmazás rendben, de a helyesírásodon még lenne mit javítani
Jó éjt és szép álmokat!
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-07-01 02:17:33
(#111) okés
és aluggy jól
és aluggy jól
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-01 02:16:17
(#110) Jól hangzik És érthetően fogalmaztál ezt még át kell gondolnom, de most már lassan megyek aludni, mert holnap kelnem kell korán... vagyis ma
beküldve: 2007-07-01 02:13:43
(#109) olvasni biztosan szoktál ugye?
Szerk: Gegew40k 2007-07-01 02:14:11
beküldve: 2007-07-01 02:11:38
(#108) Azt sem igazán tudom, hogy miről szól ez az egész...
Milyen alapkönyv? Nagyon drága egy olyan?
neeem
de ha szépen megkérsz akkor keresek ojan oldalt ahonnan te is le tudod tölteni
de az persze nem ojan jó mert nincs mindig kéznél...
Milyen alapkönyv? Nagyon drága egy olyan?
nem ugy értem, hanem hogy ismersz e vmijet, jáccol e, ha igen mejikkel...
Jaaa! Mást hittem. Hallani már hallottam ilyesmiket, de odáig még nem jutottam, hogy ki is próbáljam valamelyiket. Bár érdekelne a dolog.
akko csak 1 alapkönyvet kell vennetek a barátaiddal, akiket még érdekel a dolog
nem ugy értem, hanem hogy ismersz e vmijet, jáccol e, ha igen mejikkel...
Jaaa! Mást hittem. Hallani már hallottam ilyesmiket, de odáig még nem jutottam, hogy ki is próbáljam valamelyiket. Bár érdekelne a dolog.
beküldve: 2007-07-01 02:00:14
(#103) nem ugy értem, hanem hogy ismersz e vmijet, jáccol e, ha igen mejikkel...
te is mondhatsz nyugodtan egy témát. De ha álmos vagy nyugodtan menj aludni
én álmos? ugyanmár
hm...szerepjáték?
Fórumon?