Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-03 16:05:11
(#183) *Mikor a katanás fickónak kihozák az italt,azt hallja hogy "Nicsak",azt hite hogy nem neki mondják de mikor le huza az italt olyan gyorsan ki is köpi úgy meglepödőt,hogy látja a vörös szemű lányt.Erre a katanás fickó elkezdi neki:
"-Szépségem!!!!!!!!!(na gy nevetés közepete ) hát te hogy kerülsz ide?"
A katanás fickó vigyorogva várja a választ...*
"-Szépségem!!!!!!!!!(na gy nevetés közepete ) hát te hogy kerülsz ide?"
A katanás fickó vigyorogva várja a választ...*
Szerk: Kazuya 2007-07-03 16:08:48
beküldve: 2007-07-03 15:54:24
(#182) *Morgolódva megy vissza a pult mögé és egy poharat kezd el tisztogatni.Az embereket nézi,hogy milyen jól elszórakoznak egy ilyen koszfészekben,ahol szinte vágni lehet a füstöt.Gondolataiból egy hang szakítja ki.Valaki inni kér.Rá se pillantva kitölti az italt.Mikor felnéz,megdöbben egy kicsit.A tegnap esti katanás fickó ül vele szemben.
-Nicsak, egy ismerős arc-szólal meg.Szeme sarkából meglátja a fekete hajú lányt.
-Még egy ismerős.*
-Nicsak, egy ismerős arc-szólal meg.Szeme sarkából meglátja a fekete hajú lányt.
-Még egy ismerős.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-03 15:56:14
*Az ajtó kivágódását hallva annak irányába pillant, majd amikor meglátja aa vöröses szemű lányt, kissé elcsodálkozik. ~Ez meg mit keres itt? csak nem itt dolgzik~ *gondolja, miközben megenged magának egy aprócska mosolyt. majd visszafordul a táncparkett felé, és újra azt kezdi el szemlélni. Ekkor veszi észre a vörös hajú lányt, akit meg kell majd ölnie. Az éppen belemelegedve bulizik, észre sem véve a kék szemek pillantásait.* ~Bulizz csak, ameddig még van alkalmad~
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-03 15:41:25
(#180) *A bár pultnál a Katanás fickó üll,egy maga kortyolgatja az italát. Lassan meg fordul a széken és végig nézz a sok tomboló emberen.Aztán vissza fordul és rágyújt közben iszogat.
Nagy gondolkodásba kezdet,azon gondolkodot hogy: -Vajon tegnap este ki lehetett az a vörös szemű lány???
nagy elmélkedésbe kezdet, közben kért még 1 italt.
Nagy gondolkodásba kezdet,azon gondolkodot hogy: -Vajon tegnap este ki lehetett az a vörös szemű lány???
nagy elmélkedésbe kezdet, közben kért még 1 italt.
Szerk: Kazuya 2007-07-03 15:47:19
beküldve: 2007-07-03 15:35:09
(#179) Ez jó, ez jó...
Akkor jövök én.
*A bárpult mögötti ajtó hirtelen kivágódik és a magas, vöröses szemű lány lép ki.Kezében tálca,pincér ruhát hord.Kerülgeti a sok fiatalt ,akik "zenére" rázzák magukat.
-Micsoda egy büdös meló-gondolja magában,de jobb állást nem talált hirtelen és kell neki a pénz.A VIP asztalhoz érve, leteszi az italokat és már fordul is vissza a pulthoz.Ismerős arcot lát...*
Akkor jövök én.
*A bárpult mögötti ajtó hirtelen kivágódik és a magas, vöröses szemű lány lép ki.Kezében tálca,pincér ruhát hord.Kerülgeti a sok fiatalt ,akik "zenére" rázzák magukat.
-Micsoda egy büdös meló-gondolja magában,de jobb állást nem talált hirtelen és kell neki a pénz.A VIP asztalhoz érve, leteszi az italokat és már fordul is vissza a pulthoz.Ismerős arcot lát...*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Úgy látom nem jön össze ez a történet...
Nekem van egy ötletem,csak nem akarom még leírni,nehogy kettőt indítsunk egyszerre.
Nekem van egy ötletem,csak nem akarom még leírni,nehogy kettőt indítsunk egyszerre.
Sry, picit hosszú leírás lett
Sztem jó.
Úgy látom nem jön össze ez a történet...
Sry, picit hosszú leírás lett
beküldve: 2007-07-03 15:30:37
(#176) *Dübörgő zene, idétlenül mozgó tizen és huszonévesek kavalkádja. Mint minden discot, ezt is ez jellemezte a leginkább. Csakhogy itt több alvilági figura bulizott, mint a többiben. A Dance Macabre (
Picit Anita Blake-feeling, bocsi
) erről volt híres a környéken. Most kinyílt az egyik kétszárnyú ajtó, és a fekete hajú lány lépett be rajta. Kivételesen egész nőiesen volt felöltözve: hosszú haját nem fogta össze, hagyta, hogy az teljesen egyenes zuhatagban hulljon a háta alá. Arcára kivételesen némi egyszerű smink is került, kiemelve különleges, kék szemeit. Világos farmeringet viselt, amit nem gombolt be, így látni lehetett az alatta lévő fekete topot, ám a hátára szíjjazott pisztolytáska már nem látszódik, akárcsak a csuklóira csatolt tőrök. A koptatott, ugyanolyan szinű farmernadrág alá is töröket rejtett, hiszen ma is dolgozni jött. Belépve azonnal a pulthoz lép. majd egy whiskyt rendel. Miután elkortyolgatja, az egyik bárszéken ülve a tömeget kezdi el pásztázni. Azt a személyt keresi, akivel végeznie kell.*Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-03 15:32:53
beküldve: 2007-07-03 15:28:55
(#175) Úgy látom nem jön össze ez a történet...
Szerk: Nimlodel 2007-07-03 15:30:08
Nekem mindegy,hogy hanyadik leszek.
Csak valahogy el is kéne kezdeni...
Pont ez az... Na mind1, vhogy megpróbálom elkezdeni. Lehet, h nagyon gyenge lesz, szval előre is bocs...
beküldve: 2007-07-03 15:15:38
(#173) Nekem mindegy,hogy hanyadik leszek.
Hello mindenkinek...
Asszem megint én vok a boszorkány
Te mondtad.
Esetleg még valaki csatlakozik vagy kezdjük?
Sztem kezdjük el, azt majd vki becsatlakozik. Csak kérek egy sorrendet.
Én leszek az utolsó.
Hello mindenkinek...
Te mondtad.
Sztem kezdjük el, azt majd vki becsatlakozik. Csak kérek egy sorrendet.
Hello mindenkinek...
Te mondtad.
Hello mindenkinek...