Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
Persze alap h holnap is folytatjuk
naon jó lett mikor írtam azt hogy ölj meg meg ilyenek na annál a résznél sokáig nem láttam semmit és tényleg azt hittem hogy meg ölsz
naon jó lett mikor írtam azt hogy ölj meg meg ilyenek na annál a résznél sokáig nem láttam semmit és tényleg azt hittem hogy meg ölsz
Gondolkoztam,hogy mi legyen,de végül arra jutottam,hogy nem nyírok ki szereplőket.Akkor hogyan térne vissza egy másik történetbe?
Na jó, akkor holnap folytatjuk,remélem jóóó nagy társasággal.Én mára elhagyom a fórumot,mindenkinek jó éjsazkát kívánok!!!!
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-02 22:58:20
(#137) Persze alap h holnap is folytatjuk
naon jó lett mikor írtam azt hogy ölj meg meg ilyenek na annál a résznél sokáig nem láttam semmit és tényleg azt hittem hogy meg ölsz amugy meg gyors is a karim szóval ha azt irtad volna akkor már akkor ki találtam egy másik verziót.
naon jó lett mikor írtam azt hogy ölj meg meg ilyenek na annál a résznél sokáig nem láttam semmit és tényleg azt hittem hogy meg ölsz amugy meg gyors is a karim szóval ha azt irtad volna akkor már akkor ki találtam egy másik verziót.
Szerk: Kazuya 2007-07-02 22:59:43
beküldve: 2007-07-02 22:56:38
(#136) Na, azt hiszem befejeztük.Egy kicsikét rövid volt,de két szereplővel nem sokra megyünk.Akkor jó ha többen vagyunk.
De amúgy jó volt.Nekem tetszett.Remélem majd holnap is tudjuk folytatni...
De amúgy jó volt.Nekem tetszett.Remélem majd holnap is tudjuk folytatni...
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-02 22:53:38
(#135) *A Katanás fickó nézzi a gyávákat mikor vissza nézz látja hogy a rejtélyes vörös szemű hölgy az uton el megy,erre a Katanás fickó vigyorogva nagy és mély levegőt vesz és mondja magának hogy:
-Te vadd barom és ha az a lány megölt volna...
-De nem tette meg.
Aztán el teszi a katanát,és ő is az útra lépve a másik irányban tovább balag.
-Te vadd barom és ha az a lány megölt volna...
-De nem tette meg.
Aztán el teszi a katanát,és ő is az útra lépve a másik irányban tovább balag.
Szerk: Kazuya 2007-07-02 22:54:56
beküldve: 2007-07-02 22:48:52
(#134) *Csendbe hallgatja végig a fickót,majd még figyeli pár másodpercig.Sóhajt egy nagyot,majd elrakja fegyvereit.
-Nem ölöm meg azokat,akik segítenek nekem.Köszönettel tartozom-mondja halkan,majd figyeli az épületből sebesülten kimasírozó egyéneket.Némelyik rémülten néz a párosra és amilyen gyorsan csak tud elszalad.
-Cö...gyávák-jegyzi meg,majd lehajul a hátizsákjáért és lassan a katanás fickót otthagyva az útra lép...*
-Nem ölöm meg azokat,akik segítenek nekem.Köszönettel tartozom-mondja halkan,majd figyeli az épületből sebesülten kimasírozó egyéneket.Némelyik rémülten néz a párosra és amilyen gyorsan csak tud elszalad.
-Cö...gyávák-jegyzi meg,majd lehajul a hátizsákjáért és lassan a katanás fickót otthagyva az útra lép...*
Szerk: Nimlodel 2007-07-02 22:51:41
beküldve: 2007-07-02 22:38:14
(#133) *Erre a kabátos fickó meg lepődik be csukja a szemét és vigyorog nem sokkal azután szól a hölgyhőz.
-Ha tudtam volna hogy így fell vagy szerelkezve akkor nem mentelek meg.
Vigyorogva még mond valamit
-Nos, mit akkarsz tenni szépségem???tudod én hölgyeket nem szokásom bántani, ha akkarsz meg ölhetsz...CSAK BÁTRAN.
-Ha tudtam volna hogy így fell vagy szerelkezve akkor nem mentelek meg.
Vigyorogva még mond valamit
-Nos, mit akkarsz tenni szépségem???tudod én hölgyeket nem szokásom bántani, ha akkarsz meg ölhetsz...CSAK BÁTRAN.
beküldve: 2007-07-02 22:33:58
(#132) *Hirtelen a támadó holtan rogy össze.Egy katanás fickó áll szembe vele.
-Még egy-gondolja magában és előveszi a késeit.Vöröses szemei villognak a dühtől.Nem szereti,hogyha egy pisztolyt nyomnak a homlokához.De azt még kevébé sem szereti,ha idegenek avatkoznak a dolgaiba.
Ráemeli tekintetét a katanás fickóra és támadóállást vesz fel.A hold fénye vakítóan tükröződik vissza a tőrökről.*
-Még egy-gondolja magában és előveszi a késeit.Vöröses szemei villognak a dühtől.Nem szereti,hogyha egy pisztolyt nyomnak a homlokához.De azt még kevébé sem szereti,ha idegenek avatkoznak a dolgaiba.
Ráemeli tekintetét a katanás fickóra és támadóállást vesz fel.A hold fénye vakítóan tükröződik vissza a tőrökről.*
beküldve: 2007-07-02 22:27:46
(#131) *Mikor a fekete kabátos fickó oda ér,hátul közelíti meg a házat és fell mászik a tetőre h meg néze mi van bent...aztán hallja hogy a bejárat felől egy pasas hangját halja meg,azt halja hogy "Kezdj könyörögni az életedért szépségem",erre a tetőn keresztül átt rohan gyorsan a ház bejáratához és mikor le nézz látja h egy fickó pisztolyt nyom egy hölgy homlokához,erre a sötét kabátos fickó lassan és maga biztosan előveszi a Kardját és le ugrik a ház tetőről,a pasas mögött landolt és egy hirtelen mozdulatal el vágja a torkát...*
Szerk: Kazuya 2007-07-02 22:29:42
beküldve: 2007-07-02 22:21:52
(#130) Na jó,akkor folytatom én. Arishima valahova eltűnt.
*Megnézi a földön heverő fickót,majd legyint.
-Ezen már nem lehet segíteni.
Odabentről kiabálás hallatszik majd kifut egy pasas,lófarkas hajjal.Egy kicsit hirtelen érkezett, meg is lepte a lányt.Ez a meglepődést kihasználva a fickó, egy fegyvert nyom a homlokának.Bajban van...*
*Megnézi a földön heverő fickót,majd legyint.
-Ezen már nem lehet segíteni.
Odabentről kiabálás hallatszik majd kifut egy pasas,lófarkas hajjal.Egy kicsit hirtelen érkezett, meg is lepte a lányt.Ez a meglepődést kihasználva a fickó, egy fegyvert nyom a homlokának.Bajban van...*
beküldve: 2007-07-02 22:13:22
(#129) Oké,oké,lassan beindulunk...
Arishima,akkor most te jössz. Remélem még itt vagy...
Arishima,akkor most te jössz. Remélem még itt vagy...
beküldve: 2007-07-02 22:11:24
(#128) *Sötét éjszaka, enyhén fujj a szél,közben egy sötét kabátos fickó sétálgat,cigi a szájában keresi a balhét.Nem sokkal később lővöldőzésre lett figyelmes az egyik régi romos lakóházban,gyors futásba kezdet h ki derítse mi történik.
Szerk: Kazuya 2007-07-02 22:12:37
beküldve: 2007-07-02 22:03:22
(#127) Na, gyerekek,most mi van?Nem játszunk???
Ha valaki szeretné folytatni,írjon nyugodtan, akkor a sorrendet majd később kialakítjuk...
Ha valaki szeretné folytatni,írjon nyugodtan, akkor a sorrendet majd később kialakítjuk...
beküldve: 2007-07-02 22:02:58
(#126) beküldve: 2007-07-02 21:50:34
(#125) Na, ha senki sem kezdi,akkor majd én elkezdem.
Sorrend:akkor most én írok,utánam mondjuk,jöjjön Arishima és végezetül WarGreymon.Remélem így jó lesz.
*Kora este.(szeretjük a sötétet ).A vöröseszemű lány az utcákon bandukol egyedül és azon tanakodik magában,hogy honnan szerezzen pénzt.Egy lepusztult lakóház előtt sétál el,amikor hirtelen kivágódik az ajtó és egy fickó esik ki rajta.Homloka közepén egy nagy golyóütötte seb.Odabentről fegyverropogás hallatszik...*
Remélem megfelel.
Sorrend:akkor most én írok,utánam mondjuk,jöjjön Arishima és végezetül WarGreymon.Remélem így jó lesz.
*Kora este.(szeretjük a sötétet ).A vöröseszemű lány az utcákon bandukol egyedül és azon tanakodik magában,hogy honnan szerezzen pénzt.Egy lepusztult lakóház előtt sétál el,amikor hirtelen kivágódik az ajtó és egy fickó esik ki rajta.Homloka közepén egy nagy golyóütötte seb.Odabentről fegyverropogás hallatszik...*
Remélem megfelel.
beküldve: 2007-07-02 21:33:51
(#124) Hát,úgy látom a bérgyilkosunk nem jön...
Most nincs sok ötletem a kezdéshez.Kezdjük ott,ahol abbahagytuk és majd kialakuk valami?Vagy hogy legyen?
Most nincs sok ötletem a kezdéshez.Kezdjük ott,ahol abbahagytuk és majd kialakuk valami?Vagy hogy legyen?