Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
*Ő is abba az irányba tekint, majd vállat von*:
- Remélem vele már nem kell harcolni - *jegyzi meg, majd a távozó férfi után tekint.* ~Hé, ez még jön nekem valamivel~ *jut eszébe, majd a férfi után megy, és amikor beéri, kihasználva, hogy az nem sokkal magasabb nála, kevés erőt beletéve az ütésbe, tarkón legyinti.*
- Amúgy szívesen, bunkókám -*mondja egy bűbájos mosoly kíséretében, majd lehagyva a másikat, kilép a gyártelepről, és a sikátoron keresztül újra útnak indul. Magában azért felkészül arra az eshetőségre is, ha a férfi utánna jönne, mert magyarázatot várna a viselkedésére.*
- Remélem vele már nem kell harcolni - *jegyzi meg, majd a távozó férfi után tekint.* ~Hé, ez még jön nekem valamivel~ *jut eszébe, majd a férfi után megy, és amikor beéri, kihasználva, hogy az nem sokkal magasabb nála, kevés erőt beletéve az ütésbe, tarkón legyinti.*
- Amúgy szívesen, bunkókám -*mondja egy bűbájos mosoly kíséretében, majd lehagyva a másikat, kilép a gyártelepről, és a sikátoron keresztül újra útnak indul. Magában azért felkészül arra az eshetőségre is, ha a férfi utánna jönne, mert magyarázatot várna a viselkedésére.*
na, erre kíváncsi leszek, mit lépsz
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
Szerk: Arishima 2007-07-02 17:15:56
beküldve: 2007-07-02 17:08:04
(#92) A lány egy könnyed mosollyal nézi végig a "háborút".
Majd elismerően bólint. Nem vesz észre semmit, ezért megfordul, és elindul a másik irányba.
Majd elismerően bólint. Nem vesz észre semmit, ezért megfordul, és elindul a másik irányba.
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Most, hogy már nincs kés a torkánál, elteszi a pisztolyát a zakójába. -Az első munka, amit nem én fejeztem be.-Mondja a hosszú fekete hajú lánynak, majd megfordul és megnézi a másikat.*magas*-gondolja magában. Láttja, hogy a lány néz valamit. Elnéz abba az irányba. Valaki van ott.-mondja nekik, azzal elindul kifelé a gyártelepről, de egy pillanatra megáll, megfordul és biccent a fejével a két lánynak.-Örültem a találkozásnak.-mondja nekik, aztán továbbmegy. *Örülök, hogy vannak még profik rajtam kívül.* Ezt persze soha nem mondaná ki hangosan.
Szerk: Nemes1s_2.0 2007-07-02 17:18:49
beküldve: 2007-07-02 16:54:35
(#90) *Lenézően néz a menekülő emberekre,majd észreveszi a közeledő lányt.Kemény tekintettel a szemébe néz,amikor az felteszi neki a kérdést.Jóval alacsonyabb nála a lány,de a nála levő pisztolyok,meggyőzi.Leengedi a kezét,de a tőröket nem rakja el,csak forgatja őket az ujjai között.Végignéz a halottakon és a fejét rázza.
-Hát ennek vége-szólal meg halkan és a kijárat felé tekingett.Mintha állna ott valaki...*
-Hát ennek vége-szólal meg halkan és a kijárat felé tekingett.Mintha állna ott valaki...*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
Szerk: Nimlodel 2007-07-02 16:55:41
*A harc egyre véresebb kimenetekbe torkollik, de már nem sokan vannak talpon. Sőt, ami azt illeti, hármukat leszámítva talán 4 vagy 5 ember, de már azok is menekülőre fogtak a dolgot, hiszen egyik bandavezér se él már. Nyugodt léptekkel sétál oda a kettőshöz, miközben elteszi az immáron kiürült pisztolyokat.*
- Megölöd, vagy csak szórakozol vele? -*kérdi a lányt, miközben egyenesen annak vöröses szemébe néz. Bár az jóval magasabb, mint ő, nem érez félelmet. Miért is érezne? Van még fegyvere, ha kell.*
- Megölöd, vagy csak szórakozol vele? -*kérdi a lányt, miközben egyenesen annak vöröses szemébe néz. Bár az jóval magasabb, mint ő, nem érez félelmet. Miért is érezne? Van még fegyvere, ha kell.*
Szerk: Arishima 2007-07-02 16:49:51
beküldve: 2007-07-02 16:44:31
(#88) Messzebb feltűnik egy lány. Figyeli az eseményeket, még véletlenül sem akar bele szólni. Lassan sétálgat észrevétlenül. Nem is törődik senkivel...
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
Érzi a torkának feszülő hideg pengét, de nem akar válaszolni. Csak a célpont a fontos. Felemeli a pisztolyát és rálő a bandavezérre, de mellé ment csak kicsit súrolta a vállát.*Francba, minek mozog?*
Gyerekek, akkor legyen egy sorrend, mit szóltok?
Ok. Csak valaki írja le a sorrendet.
ok. most voltam én, akkor utánam legyen Nimlodel, utána pedig te, Nemes. Ez így megfelel?
Tökéletes.
Akkor most jövök én:
*Várja a fickó válaszát,közben a fekete hajú lányt is figyeli.Mindeközben kitör a bandaháború,halálsikolyok hallatszódnak,a tetovált alak egyszerre több emberrel is végez...*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
ok. most voltam én, akkor utánam legyen Nimlodel, utána pedig te, Nemes. Ez így megfelel?
Tökéletes.
beküldve: 2007-07-02 16:32:20
(#83) hm.. pedig most akartam én is bejönni, nemsokára.. jó kis részek, gondoltam majd a végére csak belecsöppenek...
*A férfi intését látva csak biccent, meghagyja neki a nagyobb falatot. Ém nem sokkal később a dolgok megváltoznak. Egy pillanat erejéig csak néz, mint aki nem tudja, melyik fél oldalára álljon. A lány kezében tőr van, a másiknak viszont pisztolya. A dolog kezd határzottan érdekesen festeni, ő azonban egyenlőre nem tesz semmit, csak figyeli a lányt, meg a fickót. Kíváncsi a végeredményre. Észre sem veszi, hogy körülöttük mindeközben kitört a pokol. A két banda már egymás torkát szorongatja, néha-néha hallani a tagok utolsó halálsikolyait.*
Vááá kissé kavarodunk
Legyen.Bár nekem eddig tiszta.
nekem is
*A férfi intését látva csak biccent, meghagyja neki a nagyobb falatot. Ém nem sokkal később a dolgok megváltoznak. Egy pillanat erejéig csak néz, mint aki nem tudja, melyik fél oldalára álljon. A lány kezében tőr van, a másiknak viszont pisztolya. A dolog kezd határzottan érdekesen festeni, ő azonban egyenlőre nem tesz semmit, csak figyeli a lányt, meg a fickót. Kíváncsi a végeredményre. Észre sem veszi, hogy körülöttük mindeközben kitört a pokol. A két banda már egymás torkát szorongatja, néha-néha hallani a tagok utolsó halálsikolyait.*
Vááá kissé kavarodunk
Legyen.Bár nekem eddig tiszta.
Vááá kissé kavarodunk