Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-02 14:56:55
(#49) Most játszottam először, de nagyon megtetszett, szóval én is szeretnék továbbra is játszani!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-02 14:56:55
(#49) Most játszottam először, de nagyon megtetszett, szóval én is szeretnék továbbra is játszani!
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-02 14:51:09
(#47) Én szívesen beszállnék egy újabb játékba.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
- Hé, állj csak meg! -*kiált utána*- A lovadat vidd magaddal, így kisebb az esélye, hogy ellopják. Nálad jobb helyen lesz, mint nálam, elvégre a te lovad. De azért vigyázz rá, kár lenne érte.
*Azzal mindenféle köszönés nélkül sarkonfordul, és már el is tűnik a sikátorban. Azt, hogy hová megy, nem lehet megjósolni, talán még ő sem tudja.*
*Azzal mindenféle köszönés nélkül sarkonfordul, és már el is tűnik a sikátorban. Azt, hogy hová megy, nem lehet megjósolni, talán még ő sem tudja.*
Na, azt hiszem, túl vagyunk az első részen. Kíváncsi leszek, ezek után hányan szállnak majd be egy újabb játékba
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-02 14:19:56
(#45) A lány lehajtja a fejét... Újra felveszi kemény külsejét, felnéz, majd mosolyog. Arca ugyanazt a ridegséget tükrözi vissza amit kapott. Szive továbbra is hevesen dobog.
A szél is felerősödött, megcirógatva lágy, göndör haját.
- Rendben. Köszönöm a jó tanácsot, meg is fogadom. Neked adom a lovamat köszönés képpen. - majd újra lehajtja a fejét, a göndör fürtök előre csusznak, a lány szemeit ezzel eltakarva. - További kellemes napot. Én már úgy is végeztem itt. - majd egy csalóka mosolyt vakar elő.
A lány elfordul, és apró léptekkel nekivág a nagy világnak...
A szél is felerősödött, megcirógatva lágy, göndör haját.
- Rendben. Köszönöm a jó tanácsot, meg is fogadom. Neked adom a lovamat köszönés képpen. - majd újra lehajtja a fejét, a göndör fürtök előre csusznak, a lány szemeit ezzel eltakarva. - További kellemes napot. Én már úgy is végeztem itt. - majd egy csalóka mosolyt vakar elő.
A lány elfordul, és apró léptekkel nekivág a nagy világnak...
- Ez már nem az én dolgom. Adtam neked egy tanácsot, rajtad áll, mit kezdesz vele. de ha nincs otthonod, talán akkor jársz a legjobban, ha odébbállsz ebből a városból - *jegyzi meg. Azon, hogy a lány bemutatkozott neki, kissé meglepődik, ám már régen megtanulta elrejteni a világ elől minden érzését, így arca és hangja továbbra sem tükröz semmit. Üres, mint egy darab jég.*
- Arishima - *mutatkozik be ő is, így viszonozva a gesztust, majd továbbra is Mya szemébe néz. Kíváncsi, vajon a lány mit reagál a szavaira.*
- Arishima - *mutatkozik be ő is, így viszonozva a gesztust, majd továbbra is Mya szemébe néz. Kíváncsi, vajon a lány mit reagál a szavaira.*
beküldve: 2007-07-02 13:17:17
(#43) S miközben egyre közelebb sétál a megmentője, mégis kedvesen rámosolyog a lány. Hiába kemény külső, már le szeretné vetni, és szívből szeretne mosolyogni. Sajnos az élet viszont elvette tőle ezt az ajándékot.
- Nincs otthonom, nem tudom, hol hagyni a lovamat. Egyedül utazgatom a világban.
Felállt a lány és közelebb lépett. Pórbálta levetni kemény külsejét, és egy mosolyt kicsalni magából, kevés sikerrel.
- A nevem Mya.
Majd a szempárba nézett.
- Nincs otthonom, nem tudom, hol hagyni a lovamat. Egyedül utazgatom a világban.
Felállt a lány és közelebb lépett. Pórbálta levetni kemény külsejét, és egy mosolyt kicsalni magából, kevés sikerrel.
- A nevem Mya.
Majd a szempárba nézett.
beküldve: 2007-07-02 13:00:44
(#42) *Vállat von, bár a körülötte gomolygó sötétségben ez aligha látszik.*
- Nincs mit. Az egyik megbízómnak így is az útjában
állt ez a féreg. Most már nem fog. Te viszont, fogadj meg egy jó tanácsot: jobban teszed, ha a lovad inkább otthon hagyod. Ebben a városban a ló számít az egyik legnagyobb értéknek, éppen ezért sokakat támadnak meg, akik lóval közlekednek. Főleg ilyen kései órákban. Ezt tartsd észben, ha nem akarsz még több bajt magad köré.
*Míg beszél, kissé közelebb sétál, így végre feltűnik a szemekhez tartozó alak is. Nem mintha túl nagy jelentősége lenne, ki is ő.*
- Nincs mit. Az egyik megbízómnak így is az útjában
állt ez a féreg. Most már nem fog. Te viszont, fogadj meg egy jó tanácsot: jobban teszed, ha a lovad inkább otthon hagyod. Ebben a városban a ló számít az egyik legnagyobb értéknek, éppen ezért sokakat támadnak meg, akik lóval közlekednek. Főleg ilyen kései órákban. Ezt tartsd észben, ha nem akarsz még több bajt magad köré.
*Míg beszél, kissé közelebb sétál, így végre feltűnik a szemekhez tartozó alak is. Nem mintha túl nagy jelentősége lenne, ki is ő.*
beküldve: 2007-07-02 12:43:16
(#41) A lány mély levegőt vesz.... Földre rogy, megijedt. Hiába a kemény külső, mégis érző szív az mindig ott van. Észreveszi a figyelő szempárokat, de nem mozdul. Szive hevesen dobog. Pihen egy kicsit...
A két szempárba néz, majd elismerően mosolyog.
- Köszönöm a segítséget!
A két szempárba néz, majd elismerően mosolyog.
- Köszönöm a segítséget!
Én meg folytatom:
Miközben mindenki az italával volt elfoglalva, kinnt a kisvárosi csend közben felborult.
- Engedd el a lovamat! - üvöltöm teli torokból, de a férfi nem is figyel rám.
- hm... kislány.... a határozott és büszke tekinteteddel félelmet vonsz magad köré.
- Ha nem szállsz le a lovamról, te is megízleled a félelmet! - nagyon mérges voltam.
- Mi van a fekete bőrkabátod alatt?
- Gyere ide és megmutatom.
- Fel van vágva a nyelved ám, kislány!
A férfi leszáltt a lóról, pisztoly a kezében. Nem tudtam ellene semit sem csinálni, kinyíratni mégsem akarom magam... Tett pár lépést felém, a félelem rajta is urrá lett, közben vigyorgott...
Miközben mindenki az italával volt elfoglalva, kinnt a kisvárosi csend közben felborult.
- hm... kislány.... a határozott és büszke tekinteteddel félelmet vonsz magad köré.
- Ha nem szállsz le a lovamról, te is megízleled a félelmet! - nagyon mérges voltam.
A férfi leszáltt a lóról, pisztoly a kezében. Nem tudtam ellene semit sem csinálni, kinyíratni mégsem akarom magam... Tett pár lépést felém, a félelem rajta is urrá lett, közben vigyorgott...
*Míg az ablakon kifelé figyel, szemtanúja lesz az iménti kis jelenetnek, ami eddig nagyon úgy fest, hogy a kis lovas lány veszélyben van. Feláll, pár pénzérmét dob az asztalra, majd kifelé indul. Másodpercekkel később már a kis incidenstől pár méterre áll. A lámpák fénykörein kívül helyezkedik el, csupán kék szemei világítanak kissé. Minden apró nesz nélkül veszi elő az egyik pisztolyt, majd nyugodt hangon így szól*:
- Öregem, állj meg ott, ahol vagy!
*A férfi hátrafordul, majd gúnyosan belevigyorog a szempárba*:
- Mert ha nem, akkor mi lesz? -*tesz még egy lépést a lány felé.*
- Akkor lelőlek -*húzza fel a kakast.*
- Persze, kisanyám, méghogy -*nem tudja befejezni a mondatot, mert ekkor a másik meghúzza a ravaszt. A golyó átsűvít a levegőn, majd a férfi mellkasába csapódva fejezi be útját, az pedig holtan esik össze.*
- Mondtam, hogy megöllek -*von vállat, majd elteszi a pisztolyt, és pár pillantással a másik lányt veszi szemügyre, ám nem szól hozzá.*
Szerk: Arishima 2007-07-02 12:26:13
Én meg folytatom:
És akkor én is beszállok:
Mindeközben az utca végén megvillan egy vöröses árnyalatú szempár.Érdeklődve kapja fel a fejét a veszekedésre.Mi lenne ha segítene?De mit is foglalkozik vele,nem az ő dolga...
Lassan lépkedve indul tovább az utcán.Mikor meglátja a vitatkozó párost,behúzódik az utca egyik sötétebb részére.Kíváncsian figyeli a kialakuló eseményeket...
*Remélem valami ilyesmire gondoltatok.
Kérdés:akkor most jelen vagy középkor?Mert ha az utóbbi,akkor meg kell változtatom a karakterem ruházatát.Akkoriban nem igazán hordtak farmert.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-02 11:31:12
(#38) Én meg folytatom:
* Valahogy így? öm... akkor most gondolom a régi időben vagyunk... hát akkor megváltoztatom a foglalkozásomat, és azt mondom, hogy nincs foglalkozásom, itt ott segítek az embereknek egy két munkában. Pl. bárokban felszolgálok... stb... ja és hát persze utazom...
* Valahogy így? öm... akkor most gondolom a régi időben vagyunk... hát akkor megváltoztatom a foglalkozásomat, és azt mondom, hogy nincs foglalkozásom, itt ott segítek az embereknek egy két munkában. Pl. bárokban felszolgálok... stb... ja és hát persze utazom...
beküldve: 2007-07-02 10:40:56
(#37) Én is beszállnék,bár én sem játszottam még soha szerepjátékot.Remélem belejövök.
(Ez nem tartozik ide:Rikaszan! Még nem kaptam választ az e-mail-ra,de elküldtem.)
Akkor a karakterem:
Név:Takehiko, becenevén:Kósza
nem:nő
kor: 20 éves
Külső:elég magas, kb. 183 cm, vállig érő sötétbarna,már-már fekete haj,barna szem vöröses beütéssel,nagyon fehér bőr.Bal csuklóján 3 ezüst karlánc lóg,jobb középső ujján pedig egy ezüst karikagyűrű található.Általában bő farmernadrágot hord,hosszujjú egyszerű fekete pólóval,ami kilóg a farmerdzseki alól,sportcipőt,néha bakancsot visel.
Belső:rendkívül zárkózott,nagyon keveset beszél.Általában mindig a sötétben ül és onnan figyeli az eseményeket.Nem szeret középpontban lenni.Viszont nagyon okos és jók a megérzései.
Család:van neki valahol távol.15 évesen elszökött otthonról,mivel elege volt már az állandó megaláztatásokból(ő a legkisebb a családban).
Foglalkozás:hm...az nincs neki.Folyamatosan vándorol egyik városról a másikra.Alkalmi munkából tartja el magát,néha viszont belekeveredik veszélyesebb társaságba is.
Egyéb:Nem sokan nézik ki belőle,de ügyes harcos.A lőfegyvereket nem kedveli,inkább tőrrel,késekkel harcol.Hisz a természetfelettiben.
Ez hosszú lett.
(Ez nem tartozik ide:Rikaszan! Még nem kaptam választ az e-mail-ra,de elküldtem.)
Akkor a karakterem:
Név:Takehiko, becenevén:Kósza
nem:nő
kor: 20 éves
Külső:elég magas, kb. 183 cm, vállig érő sötétbarna,már-már fekete haj,barna szem vöröses beütéssel,nagyon fehér bőr.Bal csuklóján 3 ezüst karlánc lóg,jobb középső ujján pedig egy ezüst karikagyűrű található.Általában bő farmernadrágot hord,hosszujjú egyszerű fekete pólóval,ami kilóg a farmerdzseki alól,sportcipőt,néha bakancsot visel.
Belső:rendkívül zárkózott,nagyon keveset beszél.Általában mindig a sötétben ül és onnan figyeli az eseményeket.Nem szeret középpontban lenni.Viszont nagyon okos és jók a megérzései.
Család:van neki valahol távol.15 évesen elszökött otthonról,mivel elege volt már az állandó megaláztatásokból(ő a legkisebb a családban).
Foglalkozás:hm...az nincs neki.Folyamatosan vándorol egyik városról a másikra.Alkalmi munkából tartja el magát,néha viszont belekeveredik veszélyesebb társaságba is.
Egyéb:Nem sokan nézik ki belőle,de ügyes harcos.A lőfegyvereket nem kedveli,inkább tőrrel,késekkel harcol.Hisz a természetfelettiben.
Ez hosszú lett.
Ilyesmire gondoltál, Arishima?
Igen, erre például én már tudok választ írni
* A kocsmáros még mindig kocsányon lógó szemekkel figyeli minden mozdulatát. Vagy régóta nem volt már dolga nővel, vagy csak rendelkezik némi perverz hajlammal. ~Ha nem hagyod abba öreg, lehet hogy nem távozol innen élve, öreg~ gondolja, s vet egy nem túl kedves pillantást a férfira. Annak egy pillanatra elfehéredik az arca, majd látványosan mással kezd foglalkozni: az egyik elmosott korsót igyekszik fényesre suvickolni.
Az ajtó nyitódását hallva annak irányába néz, s kék szemei egy pillantással végigmérik a belépett, enyhén kalózbeütéses férfit. Mivel mindent egybevetve semmi érdekeset nem talál benne, nem is foglalkozik vele tovább, csupán kortyol egyet az italából.* ~Azt hiszem, ma is eseménytelen napom lesz~ *jut eszébe, miközben újra a közeli ablakon tekint kifelé. Mintha csak várna valakire, ám az öltözékét elnézve ez nem túl valószínű. Kire várhatna egy pisztolyokkal felszerelt lány?*
Szerk: Arishima 2007-07-02 08:20:51