Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
beküldve: 2007-07-01 23:08:06
(#5) na megjöttem
először mekkérdezném h miért MAGUS a topic neve ha nem MAGUS-t jáccunk?
am. ha senki nem akar mesélő lenni akk sztem én elvállalom, persze csak ha mindenki itt van
először mekkérdezném h miért MAGUS a topic neve ha nem MAGUS-t jáccunk?
am. ha senki nem akar mesélő lenni akk sztem én elvállalom, persze csak ha mindenki itt van
Tanulok, mert a tanulás előbb-utóbb meghozza a gyümölcsét. És mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni...
beküldve: 2007-07-01 22:55:30
(#4) Akkor már én is kitalálok valakit.
Nos:
Név: Miyako, de mindenki csak Miyanak hívja.
Kor: 17nél alig több
Kinézetre, nem túl magas, olyan 165 cm körüli, nem túl hosszú haj, amit két copfban hord. Rövid szoknya rövid felső.
Család: egy kis faluban nőtt fel, és 15 éves, amikor megtudja, hogy van egy bátyja. Elhagyja a falut, és meg akarja találni a testvérét.
Jellem: Kicsit szeleburdi, vidám és mindig kimondja amit gondol
(most ezt találtam ki, innen hogyan tovább?)
Nos:
Név: Miyako, de mindenki csak Miyanak hívja.
Kor: 17nél alig több
Kinézetre, nem túl magas, olyan 165 cm körüli, nem túl hosszú haj, amit két copfban hord. Rövid szoknya rövid felső.
Család: egy kis faluban nőtt fel, és 15 éves, amikor megtudja, hogy van egy bátyja. Elhagyja a falut, és meg akarja találni a testvérét.
Jellem: Kicsit szeleburdi, vidám és mindig kimondja amit gondol
(most ezt találtam ki, innen hogyan tovább?)
Hagane no chibi-san // Yaoi fan lettem XD
beküldve: 2007-07-01 22:36:18
(#3) Nos, ha lehet csatlakozni, akkor íme az enyém:
Név: Tycho Nolwe
Kor: Ismeretlen. Látszatra 25 és 45 között akármennyi lehet.
Kinézet: 175 centi, közepes alkat. Barna szem, barna tüsi haj, őszes csíkokkal. Fekete pólót, vászon nadrágot, rövid szárú bakancsot visel fekete kabátja alatt. Fején rendszerint fekete-fehér kendő van.
Háttér: 14 évesen elszökött hazulról, hgy tanulhasson, aztán 10 év múlva vizsgafeladatként kiirtotta a családját. Utána a mesterét is eltette láb alól. Így állt a családért bosszút. Azóta vándorol, de sehol nem marad sokáig.
Természet: Visszahúzódó, kényelmes, és nagyon lusta. Nem avatkozik bele a dolgokba, amíg az érdekei - vagy a helyzet - ezt nem teszik elkerülhetetlenné.
ui: foglakozása b.mester
No?
Név: Tycho Nolwe
Kor: Ismeretlen. Látszatra 25 és 45 között akármennyi lehet.
Kinézet: 175 centi, közepes alkat. Barna szem, barna tüsi haj, őszes csíkokkal. Fekete pólót, vászon nadrágot, rövid szárú bakancsot visel fekete kabátja alatt. Fején rendszerint fekete-fehér kendő van.
Háttér: 14 évesen elszökött hazulról, hgy tanulhasson, aztán 10 év múlva vizsgafeladatként kiirtotta a családját. Utána a mesterét is eltette láb alól. Így állt a családért bosszút. Azóta vándorol, de sehol nem marad sokáig.
Természet: Visszahúzódó, kényelmes, és nagyon lusta. Nem avatkozik bele a dolgokba, amíg az érdekei - vagy a helyzet - ezt nem teszik elkerülhetetlenné.
Ha valaki le tudja hámozni róla a kiábrándultságot és a közönyt, rájöhet, hogy igenis törődik társaival, csak ügyesen titkoja.
ui: foglakozása b.mester
No?
"Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra." (Weöres Sándor)
beküldve: 2007-07-01 19:29:08
(#2) Akkor most én jövök!
Név: Mya Black
Kor: 18
Külső: 170 cm körüli, vékony. Derékig érő, hosszú, göndör, barna haj, barna szemek. Fekete bőrnadrágot visel, rövid pólóval. Fekete bőrkabát, csizmával megspékelve.
Foglalkozás: vámpírvadász
Család: nincs, szüleit megölték, testvére öngyilkos lett.
Jellemzői: Határozott és önálló. Amit a fejébe vesz, meg is valósítja. Kíméletlenül képes ölni. A fekete bőrkabátja elrejti a társait. Magányos farkasként utazik. 13 éves kora óta egyedül van. Első ítélésre utálatos és büszke, ám ha valaki igazán megismeri, legbelül érző szívet takar, (de sosem vallja be), amit megviselt az elmúlt pár év.
A múltját senki nem ismeri, soha nem is beszél róla. (esetleg egyszer)
(röviden tömören ennyi.... .. és most? Hogyan tovább? )
Név: Mya Black
Kor: 18
Külső: 170 cm körüli, vékony. Derékig érő, hosszú, göndör, barna haj, barna szemek. Fekete bőrnadrágot visel, rövid pólóval. Fekete bőrkabát, csizmával megspékelve.
Foglalkozás: vámpírvadász
Család: nincs, szüleit megölték, testvére öngyilkos lett.
Jellemzői: Határozott és önálló. Amit a fejébe vesz, meg is valósítja. Kíméletlenül képes ölni. A fekete bőrkabátja elrejti a társait. Magányos farkasként utazik. 13 éves kora óta egyedül van. Első ítélésre utálatos és büszke, ám ha valaki igazán megismeri, legbelül érző szívet takar, (de sosem vallja be), amit megviselt az elmúlt pár év.
A múltját senki nem ismeri, soha nem is beszél róla. (esetleg egyszer)
(röviden tömören ennyi.... .. és most? Hogyan tovább? )
"Angyalok konkrétan nincsenek, csak jó emberek,akik úgy viselkednek,hogy az már-már angyallá minősíti őket."
beküldve: 2007-07-01 18:01:46
(#1) Nos, akkor kezdem is:
A karakterem "adatlapja"
- név: Arishima Sagara
- kor: 19 év
- kinézet: 170 cm magas, normál testalkatú, általában farmert,bő ingeket, és bakkancsot, vagy csizmát visel.
- foglalkozás: bérgyilkos
- családja: van, de kitagadták, nem meglepő módon, ma már csak az édesanyja él, igaz az is jó messze tőle.
- Egyébb jellemzők: A maga módján elég rideg, sokszor ellenségesen viselkedik az emberekkel, akik eléggé tartanak is tőle, mivel legtöbbször két pisztollyal a derekán látni, a tőrei és kései gondosan el vannak rejtve valahol a ruhái alatt.
A karakterem "adatlapja"
- név: Arishima Sagara
- kor: 19 év
- kinézet: 170 cm magas, normál testalkatú, általában farmert,bő ingeket, és bakkancsot, vagy csizmát visel.
- foglalkozás: bérgyilkos
- családja: van, de kitagadták, nem meglepő módon, ma már csak az édesanyja él, igaz az is jó messze tőle.
- Egyébb jellemzők: A maga módján elég rideg, sokszor ellenségesen viselkedik az emberekkel, akik eléggé tartanak is tőle, mivel legtöbbször két pisztollyal a derekán látni, a tőrei és kései gondosan el vannak rejtve valahol a ruhái alatt.
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?