Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
M.A.G.U.S. - avagy ha a mangafanosok szerepjátszanak
*Csak biccent Kószának, majd gondolatban megjegyzi: ~Miért érzem úgy, hogy nem viccel?~. A zsaruk felszívódtak, ideje mennie. Egy intéssel búcsúzik Kazuyától, majd a Kószáéhoz hasonló módon távozik, csakhogy ő nem találkozik tűzlétrával. Ennek ellenére, két talppal a földön, sérülés nélkül ér le. Vet egy utolsó pillamtást a discora, majd elsétál. Alakja beleveszik a sötétségbe.*
Asszem a 4. felvonásnak is vége, gratulálok magunknak, nagyon jók voltunk
Igen, én is azt hiszem,hogy végeztünk.A kisebb-nagyobb szüneteket leszámítva nagyon jó volt.Ezt majd folytatni kell.
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-03 19:48:59
(#212) *Kazuya még egy kis idejig ott marad mozdulatlanul és a holdat nézi...egy kis idő után mikor elszívta a cigit fell kell és a házak közt ugrálva el tűnik*
*Csak biccent Kószának, majd gondolatban megjegyzi: ~Miért érzem úgy, hogy nem viccel?~. A zsaruk felszívódtak, ideje mennie. Egy intéssel búcsúzik Kazuyától, majd a Kószáéhoz hasonló módon távozik, csakhogy ő nem találkozik tűzlétrával. Ennek ellenére, két talppal a földön, sérülés nélkül ér le. Vet egy utolsó pillamtást a discora, majd elsétál. Alakja beleveszik a sötétségbe.*
Asszem a 4. felvonásnak is vége, gratulálok magunknak, nagyon jók voltunk
Mi a jobb, bűnösként élni, vagy ártatlanul meghalni?
beküldve: 2007-07-03 19:40:02
(#210) *Mivel a rendőrök,már szinte eltűntek,jobbnak látja,ha ő is lelép.Átsétál az épület másik oldalára és lenéz.Egy sikátor húzódik,de egy lélek sincs ott a kukában kotorászó patkányokon kívül.Odafordul a másik kettőhöz.
-Örültem.Biztos vagyok benne,hogy még találkozunk-mondja majd átveti magát a tető párkányán.Egy tűzlétrán landol.Gyorsan lefut a lépcsőkön és eltűnik a sikátorban.*
-Örültem.Biztos vagyok benne,hogy még találkozunk-mondja majd átveti magát a tető párkányán.Egy tűzlétrán landol.Gyorsan lefut a lépcsőkön és eltűnik a sikátorban.*
Az élet olyan,mint a viharos tenger,melyben csak dolgozik az ember.S ha egyszer céljára talál,csónakját felborítja a halál.
beküldve: 2007-07-03 19:35:55
(#209) *A katanás fickó meg köszöni hogy vissza adta a cigit...és jónak látta ha ő is be mutatkozik:
"-A nevem Kazuya Kazama de csak Kazuyának hívnak."
Ahogy bemutatkozot Kazuya fell kell és le nézz:"-Tényleg kezdenek el párológni a zsaruk."
Erre Kazuya ismét le üll és közben rágyújt egy cigire.
"-A nevem Kazuya Kazama de csak Kazuyának hívnak."
Ahogy bemutatkozot Kazuya fell kell és le nézz:"-Tényleg kezdenek el párológni a zsaruk."
Erre Kazuya ismét le üll és közben rágyújt egy cigire.
*A "Vissza tetszik adni a cigimet" kérdést hallva elneveti magát*:
- Hogy vissza tetszem-e? Ha azt mondom, nem, mit csinálsz? Talán lelöksz a tetőről? - *kérdi egy enyhe, cinikus mosoly kíséretében, majd előveszi a tárcát, és a katanás kezébe dobja*:
- Nesze, ha már megtettél érte egy "hosszú" utat.
Miután Kósza bemutatkozik, ő is így tesz:
- Arishima Sagara, de legtöbbször csak a keresztnevemen szólítanak, vagy még úgy sem.
*A rendőrök, mivel a tettes(eke)t nem találják, elkezdenek szedelőszködni.*
- Azt hiszem, lassan elmehtünk majd.
- Hogy vissza tetszem-e? Ha azt mondom, nem, mit csinálsz? Talán lelöksz a tetőről? - *kérdi egy enyhe, cinikus mosoly kíséretében, majd előveszi a tárcát, és a katanás kezébe dobja*:
- Nesze, ha már megtettél érte egy "hosszú" utat.
Miután Kósza bemutatkozik, ő is így tesz:
- Arishima Sagara, de legtöbbször csak a keresztnevemen szólítanak, vagy még úgy sem.
*A rendőrök, mivel a tettes(eke)t nem találják, elkezdenek szedelőszködni.*
- Azt hiszem, lassan elmehtünk majd.
beküldve: 2007-07-03 19:23:39
(#207) *Ő is felmászik.A másik kettő "kedvesen" diskurál a tetőn.Mikor felér, a tető szélére sétál.A rendőrök még mindig lent rohangálnak,de nem vették észre őket.Lassan visszasétál a másik kettőhöz,akik éppen a cigiról beszélgetnek.Csendben figyeli őket.Mikor befejezik,foghegyről odaveti nekik:
-Takehiko-nak hívnak.De csak Kószának neveznek.
Majd megint a tető szélére vonul és figyeli a rend őreit.Várniuk kell,míg eltakarodnak*
-Takehiko-nak hívnak.De csak Kószának neveznek.
Majd megint a tető szélére vonul és figyeli a rend őreit.Várniuk kell,míg eltakarodnak*
beküldve: 2007-07-03 19:17:06
(#206) *A katanás fickó csukott szemmel várja őket hogy fellmászanak mikor fell ér az első hölgy akit nem ismer a hölgy igen goromba mondom meg kérdezi hogy "Hát te meg ki a franc vagy?".
Erre a katanás fickó elmosolyodik és válaszol.
"-Legyen annyi elég kedves hölgy hogy én az-az embere vagyok...akinek a cigije nálad van"
A katanás fickó meg is kérdezi:
"Vissza teccik adni a cigimet???ha már ennyit rohangáltam miatta".
Erre a katanás fickó elmosolyodik és válaszol.
"-Legyen annyi elég kedves hölgy hogy én az-az embere vagyok...akinek a cigije nálad van"
A katanás fickó meg is kérdezi:
"Vissza teccik adni a cigimet???ha már ennyit rohangáltam miatta".
*Látva, amint a másik lány fején landol a fél kötéltömeg, elmosolyodik. A cigarettából már nem sok marad, így azt elnyomja a pulton, benne hagyva egy aprócska fekete égésnyomot. Annak már úgyis mindegy. Amikor meglátja a tőröket, csak ennyit mond*:
- Te, ha most feltételnül harcolni akarsz, felőlem lehet róla szó, de előtte jussunk ki innen. Majd az utcán lerendezzük, oké? - *néz a lányra, majd megfogja a kötelet, és egy macska kecsességével és fürgeségével felmászik. Kiérve az első dolog, amit megpillant, a katanás fickó arca. Leül a tető szélére, majd rápillant*:
- Hát te meg ki a franc vagy? -*kérdi nem túl kedves hangsúllyal.*
- Te, ha most feltételnül harcolni akarsz, felőlem lehet róla szó, de előtte jussunk ki innen. Majd az utcán lerendezzük, oké? - *néz a lányra, majd megfogja a kötelet, és egy macska kecsességével és fürgeségével felmászik. Kiérve az első dolog, amit megpillant, a katanás fickó arca. Leül a tető szélére, majd rápillant*:
- Hát te meg ki a franc vagy? -*kérdi nem túl kedves hangsúllyal.*
beküldve: 2007-07-03 19:05:56
(#204) *-Vettem észre-mondja nyugodt hangon,de belül fortyog a dühtől.Kezei lassan a kések felé csúsznak,mikor ő is meghallja,hogy valaki mászkál a tetőn.Feltekint,és a fején landol a kötél egy része.Szitkozódva sétál arrébb,miközben a fejét simogatja.Felnéz a tetőre,hogy lássa ki dobta azt a rohadt kötelet.*
beküldve: 2007-07-03 18:59:59
(#203) *A katanás fickó látja hogy a másik lány akit még nem nagyon látott le nyúlta a cigijét...már lassan le kiabált volna a rendőröknek hogy bent vannak a tetesek de mondja magában ááááááá mi értelme lenne.El megy egy kicsit a katanás fickó hogy valami kötelet keresen...talál egyet és vissza meggy, rá köti egy stabil gerendára és le eresztí nekik hogy fell mászhasanak rajta...ott ül és várja hogy fell mászanak...*
*Odasétál a cigarettatárcához, felemeli, kinyitja, kihalász belőle egy szálat és egy öngyújtót, meggyújtja a cigit, majd a többit a farmeringje zsebébe teszi. Nekitámaszkodik a pultnak, majd így néz a lányra, miközben lazán eregeti ki a tüdejéből a füstöt*:
- Mit gondolsz? Profi vagyok, kisanyám, nem kezdő.
*Ekkor hallja meg a tető nyikorgását*:
- Szerintem van ott fent valaki -*pillant a plafonra két szippantás között.*
- Most már csak szeretném megtudni, hogy fogunk innen kjutni.
- Mit gondolsz? Profi vagyok, kisanyám, nem kezdő.
*Ekkor hallja meg a tető nyikorgását*:
- Szerintem van ott fent valaki -*pillant a plafonra két szippantás között.*
- Most már csak szeretném megtudni, hogy fogunk innen kjutni.
Szerk: Arishima 2007-07-03 18:55:08
beküldve: 2007-07-03 18:50:04
(#201) *-Hoppá.Nem arra akartam dobni-von vállat.
A padlón megcsillan egy cigarettatárca.Odasétál és felemeli.
-Ez a katanás fickóé-mondja,majd azt a háta mögé hajítja.-Halott?-fordul a fekete hajú lányhoz és a WC felé biccent.A választ már jó előre tudja...*
A padlón megcsillan egy cigarettatárca.Odasétál és felemeli.
-Ez a katanás fickóé-mondja,majd azt a háta mögé hajítja.-Halott?-fordul a fekete hajú lányhoz és a WC felé biccent.A választ már jó előre tudja...*
beküldve: 2007-07-03 18:44:17
(#200) *A katanás fickó gyorsan rohan hogy a rendőrök véletlenül se találják meg...egy kis idő után meg áll és le pihen,rá szeretne gyujtani de a cigis dobozát sehol nem találja gondolkodik egy picit és fell kiált:
"- A francba ott hagytam a cigimet!!!!!"
"-Most mit tegyek????"
és nem sok idő elteltével vissza rohan a szórakozó helyre hogy cigizhesen.
Ki mászik a csatornából de látja hogy sok a rendőr jár őrözik, látja hogy a szórakozó helyet be zárták így a katanás fickó el határozta hogy a tetőre fogg fell mászni...de mikor fell ér látja hogy még vannak bent,2 hölgy az egyik a vörös szemű a másikat meg nem ismeri így hát a tető egyik kényelmes zugában le ült és nézte hogy vajon mi fogg történi.*
"- A francba ott hagytam a cigimet!!!!!"
"-Most mit tegyek????"
és nem sok idő elteltével vissza rohan a szórakozó helyre hogy cigizhesen.
Ki mászik a csatornából de látja hogy sok a rendőr jár őrözik, látja hogy a szórakozó helyet be zárták így a katanás fickó el határozta hogy a tetőre fogg fell mászni...de mikor fell ér látja hogy még vannak bent,2 hölgy az egyik a vörös szemű a másikat meg nem ismeri így hát a tető egyik kényelmes zugában le ült és nézte hogy vajon mi fogg történi.*
- Már rájöttem, nyugi - *mondja szárazon, a felé repülő üveg elől pedig elhajol, ami így a falnak csapódik, és ezer meg ezer darabra törik szét. Pár pillanatig az üvegszilánokra mered, majd újra a lány felé fordul, és megkérdi*:
- Mit ártottam én neked?
- Mit ártottam én neked?
Asszem ez így vicces lesz
Szerk: Arishima 2007-07-03 18:43:02