Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szia szia!
Mi jó történt erre felé?
Boldog szülinapot Naruto!
Végzett a DVD, szóval elköszönök. Szülők már így is nyaggatnak -.- Sziasztoook!

Mi jó történt erre felé?
Boldog szülinapot Naruto!
*Elgondolkozik... Képet kéne váltania...*
Végzett a DVD, szóval elköszönök. Szülők már így is nyaggatnak -.- Sziasztoook!

A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
Szerk: Shuichi L Minamino 2009-09-17 20:06:47
Ez valahogy olyan gyakran esik meg Veled....
Am. okt. 16-ig jó lenne elkészíteni a cp-nket, mert lesz helyben indulós verseny és jó lenne rajta indulni.
(A holnap viszont kissé változni fog, mert ma délután találták ki a tanárok, hogy holnap a Szépművészeti Múzeumba kell mennünk.

Am. okt. 16-ig jó lenne elkészíteni a cp-nket, mert lesz helyben indulós verseny és jó lenne rajta indulni.

beküldve: 2009-09-17 19:54:51
(#29167) Boldog szülinapooot!
Képzeljétek, láttam ma egy duci, szemtelenül vigyorgó valamit, amiről elsőre nem tudtam eldönteni, hogy hány éves és milyen nemű...

Képzeljétek, láttam ma egy duci, szemtelenül vigyorgó valamit, amiről elsőre nem tudtam eldönteni, hogy hány éves és milyen nemű...

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Már nagyon untam ezt a hetet... Konkrétan unatkozni jártam be.
Ez bizony sajnos nem fog változni, majd csak a vizsgaidőszakban.

Am. nem tudom, hogy ti tudtatok-e róla, de úgy néz ki, hogy szept. 16-án lesz Mondo Con.

És boldog szülinapot Naruto!

Szerk: Szia L! Üdv ismét köreinkben!
Szerk: Yaven 2009-09-17 19:51:11
beküldve: 2009-09-17 19:47:59
(#29165) Szép estét drágaságaim!
A depresszióra hajlamos, ámde vidám írókánk visszatér a virtuáis világba. Mindenki döntse el, hogy az neki jó-e, avagy rossz
Szóvá tenni nem kell, de lehet :) Következmények... ki tudja?
Szó mi szó... újra lészen időm írni ide (, meg a regényemet is). Az iskola kezdés húzós mivolta miatt nem tudék írni az időkeréken utolsóként lepörgött három hetében.
Nah... Nem tudom van-e itt valaki. Én még egy DVD megírásának erejéig maradok itt....
A depresszióra hajlamos, ámde vidám írókánk visszatér a virtuáis világba. Mindenki döntse el, hogy az neki jó-e, avagy rossz

Szó mi szó... újra lészen időm írni ide (, meg a regényemet is). Az iskola kezdés húzós mivolta miatt nem tudék írni az időkeréken utolsóként lepörgött három hetében.
Nah... Nem tudom van-e itt valaki. Én még egy DVD megírásának erejéig maradok itt....

A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!

XD
Eh, bizony egy órám...

Már nagyon untam ezt a hetet... Konkrétan unatkozni jártam be. És ez nem tetszik. Remélem a jövő héten már beindul a dolog.
Már alig várom a szombatooot!*____*
Hmmm... Remélem nem gondolt arra még véletlenül sem, hogy ez valami csajozós duma, és lány létemre fel akarom szedni...O_x XD
nos ezt nálad sosem lehet tudni...
Szerintem is jó ez az idő ^^
Egy órád volt??? Ne már...
Boldog szülinapot Naruto!^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-17 20:07:48
beküldve: 2009-09-17 18:58:36
(#29162) Áh, tudom mit hagytam ki az előző hsz-ból...
Naruto-kun!!!^^
Nagyon boldog 18. születésnapot!!!
Naruto-kun!!!^^
Nagyon boldog 18. születésnapot!!!
Nincs de egészen minit hasonlítanak egymáshoz... Nem akarok nagyon bunkó lenni de azért mégis az leszek:
De ki beszél itt arról hogy van-e neki köze egymáshoz...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-17 16:23:40
(#29160) Legyek betegelméjű, hülye ha úgy tetszik.
Nevezettek idiótának, adjatok beutalót egy pszichomókushoz...
De imádom ezt az időt.
Ma egy órám volt a négy helyett... De ez legalább óra volt, még jegyzeteltem is!!! XD
Majd beugrottunk az évfolyamtársammal teázni - én már eddig is törzsvendég voltam abban a teázóban (tudjátok, Hanami^^ - de mostmár a leányzó is az... XD
Tegnap pl. olyan teát ittunk, amitől furcsán vihogtunk mindenen... Valamit tud az a tea. XD
Hazafelé jövet, míg vártam a buszt mellém állt egy szőke leányzó. Egy idő után feltűnt, hogy morcos. Nagyon. Nem volt nála ernyő, kapucnija sem volt... Ázott... ázott... Még mindig ázott... Megsajnáltam szegényt, és sután, kicsit bizonytalanul megszólítottam:
- Ne haragudj, nem állnál inkább az ernyőm alá?
Ő pedig némi daccal a hangjában - "mostmárcsakazértissz@rr ázom" - elutasította az ajánlatom.
Hmmm... Remélem nem gondolt arra még véletlenül sem, hogy ez valami csajozós duma, és lány létemre fel akarom szedni...O_x XD
Helyzetjelentés. THE END.
Elnar: Ez a dal nagyon jól jött most nekem. Köszi, hogy belinkelted.^^
Nevezettek idiótának, adjatok beutalót egy pszichomókushoz...
De imádom ezt az időt.

Ma egy órám volt a négy helyett... De ez legalább óra volt, még jegyzeteltem is!!! XD
Majd beugrottunk az évfolyamtársammal teázni - én már eddig is törzsvendég voltam abban a teázóban (tudjátok, Hanami^^ - de mostmár a leányzó is az... XD
Tegnap pl. olyan teát ittunk, amitől furcsán vihogtunk mindenen... Valamit tud az a tea. XD
Hazafelé jövet, míg vártam a buszt mellém állt egy szőke leányzó. Egy idő után feltűnt, hogy morcos. Nagyon. Nem volt nála ernyő, kapucnija sem volt... Ázott... ázott... Még mindig ázott... Megsajnáltam szegényt, és sután, kicsit bizonytalanul megszólítottam:
- Ne haragudj, nem állnál inkább az ernyőm alá?
Ő pedig némi daccal a hangjában - "mostmárcsakazértissz@rr ázom" - elutasította az ajánlatom.
Helyzetjelentés. THE END.
Elnar: Ez a dal nagyon jól jött most nekem. Köszi, hogy belinkelted.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-17 16:27:33
beküldve: 2009-09-17 15:01:06
(#29159) 2 órám volt csak, de az is lefárasztott... Pestfalván gyéren de kitartóan csorog a víz... kellemesen hűvös van... megyek vissza dolgozni... a szó a stúdióé.
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-17 14:52:52
(#29158) Áh... végre hazaértem ^^
7. órában már majdnem elaludtam - de szerencsére valaki mindig hozzám szólt, így ébren maradtam :) Óra után meg megittam egy jeges kávét, úgyhogy szerencsésen hazajutottam xD
Mondjuk lehet, ha többet aludtam volna este 1,5 óránál, nem lettem volna álmos xD
Nálatok is esik?
7. órában már majdnem elaludtam - de szerencsére valaki mindig hozzám szólt, így ébren maradtam :) Óra után meg megittam egy jeges kávét, úgyhogy szerencsésen hazajutottam xD
Mondjuk lehet, ha többet aludtam volna este 1,5 óránál, nem lettem volna álmos xD
Nálatok is esik?

Szerk: _gabi 2009-09-17 15:01:38
Hellsing 7, mondd? 

Nem, mert 6.

Morduk: Nerd egy reviewer, a Legend of Neil pedig egy minisorozat, a Zelda világára épülve. Közük nincs egymáshoz.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-09-17 08:32:11
(#29156) Mindenki alszik, vagy suliban van? Eh...
Na mindegy. Ezen a szép ködöd őszi reggelen lehet elmélkedni /lehet sok volt tegnap a két filó óra egymás után/
Van hozzá zeném is.
Legyetek jók /helyettem is/
Na mindegy. Ezen a szép ködöd őszi reggelen lehet elmélkedni /lehet sok volt tegnap a két filó óra egymás után/
Van hozzá zeném is.
Legyetek jók /helyettem is/
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-09-17 08:33:15
beküldve: 2009-09-16 20:55:42
(#29155) Ha valaki akar egy morbid dolgot látni: [Link]
De ezt mindenkinek meg kell néznieXD Amúgy sok jó régi videójáték van felpakolva az oldalra
De ezt mindenkinek meg kell néznieXD Amúgy sok jó régi videójáték van felpakolva az oldalra

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?