Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-09-20 17:36:46
(#29213) Szép napot!
Mi történik erre felé? Kinek milyen volt a hétvégéje?
Én nem unatkoztam... volt házim elég, meg egyéb meló (aminél a kellemes összeköttetik a hasznossal.)
Apropó... indul valaki irodalom oktv-n?
Mi történik erre felé? Kinek milyen volt a hétvégéje?
Én nem unatkoztam... volt házim elég, meg egyéb meló (aminél a kellemes összeköttetik a hasznossal.)
Apropó... indul valaki irodalom oktv-n?
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
beküldve: 2009-09-20 17:14:05
(#29212) beküldve: 2009-09-20 16:54:54
(#29211) Új mangák a láthatáron =P *nyáladzik*
Ilyenkor mindenki szereti a mangafant ^_^
Ilyenkor mindenki szereti a mangafant ^_^
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
úgy tudják a kettőből az egyik csaj leszbi
Hát persze...* Amúgy meg ha mégis: akkor fiúkkal se állj szóba?
De szerintem aranyosak! Eddig is láttam már őket a suliban, és tökre bejött, h ilyen egyszerűen haverkodnak, meg engem eleve vonzanak a furafazonok...
Itt a válasz a kérdésedre. A barátaim viszont annyira kiakadtak, mintha legalábbis a harmadik világháború forradalmi teveiről beszéltünk volna...
Látatlanban nem minősíteném a barátaid, de ugye nagyon fiatalok (vagytok mind)? Szerintetek ha nem beszélek nekik a két lányról megbékélnek?
Szerintem ez nettó hülyeség lenne. Ha tényleg a barátaid, akkor majd amúgy is megbékélnek, ha meg nem, akkor éppen ideje volt, hogy kiderüljön. Ha hagyom, h a csajszi felvegyen msnre akkor jóldöntök?
Hé, egy "felveszlek msnre" még nem házassági szerződés vagy örökhűségnyilatkozat! Ha később még se lennének szimpatikusak, egyszerűen nem kell rájuk írnod, ha meg ők zaklatnának, ott a zseniális letiltás funkció. *:
Tippem alapján általános iskolások vagy kisgimnazisták vagytok, szóval pár "evidenciát" nem árt tisztázni. Attól hogy egy lány smárolt egy másik lánnyal, még nem lesz leszbikus vagy biszex. És attól hogy egy lány esetleg leszbikus vagy biszex, még nem feltétlenül akar minden lányt magára rántani. Ahogy normális srác se mozdul rá minden lányra.
[/észosztás]"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-09-20 12:44:21
Ó hajó all! Nah van valami hír a conról?
Melyik con-ra, közeli eseményre gondolsz a sok közül?
Tudnál mondani ilyen nagyobb papírboltot? Jónéhány dologra szükségem lenne onnan.
Budafoki út, a Műnél. pl.
//van még egy órám a vonatig, eh...//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Vörös plexit nagyobb papírboltokban kapni /egyetemi beadandók borítójának/ 200HUF/A/4.
Cosplayt pedig az ember vagy vesz, vagy mindent maga intéz el rajta, szóval kösz, de inkább én szenvednék meg érte.^^
Tudnál mondani ilyen nagyobb papírboltot? Jónéhány dologra szükségem lenne onnan.
Denem55: szerintem inkább a barátaid szégyelhetnék magukat, hogy így állnak hozzá más emberekhez.
Szerk: Yaven 2009-09-18 20:20:15
beküldve: 2009-09-18 18:58:09
(#29205) Ó hajó all! Nah van valami hír a conról?
Úgy értem ki jön vagy nekem a is jó ha valószínű...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-18 17:51:01
(#29204) Én is úgy godoltam, h hagyom, h felvegyen, sőt igazából kifejezetten örülök neki, h vannak olyan elvetemült emberek a suliban, mint én... De az ídegesít, h címet cseréltünk és mindenki beszólt érte Mondjuk nagy szarért se fogom otthagyni őket emiatt, ha jóarcok, de a barátaim hozzálása miatt falratudok mászni.
Bele se merek gondolni, mi lenne, ha magammal rángatnám őket egy conraXD Tuti bepisélnének félelmükben a sok színes emberke láttán...
Bele se merek gondolni, mi lenne, ha magammal rángatnám őket egy conraXD Tuti bepisélnének félelmükben a sok színes emberke láttán...
,,Jéé, egy új emberke! Gyorsan lerohanom!" XD
Nyugodtan vedd fel a csajt MSN-re, aztán majd meglátod mi lesz. Bár mondjuk, ha MSN-en még idegesítőbbek az emberek szerintem. Nos, gondold végig.
Idegesítőek, hülyék, ügyetlenek. ---> Rossz eset.
Kedvesek, okosak, szépek. ---> Jó eset.
Nyugodtan vedd fel a csajt MSN-re, aztán majd meglátod mi lesz. Bár mondjuk, ha MSN-en még idegesítőbbek az emberek szerintem. Nos, gondold végig.
Idegesítőek, hülyék, ügyetlenek. ---> Rossz eset.
Kedvesek, okosak, szépek. ---> Jó eset.
,,Hitler fején ugrálok!"
[...]mert úgy tudják a kettőből az egyik csaj leszbi [...] Ha hagyom, h a csajszi felvegyen msnre akkor jóldöntök? [...]
Nemszólokbenemszólokbe... *mantrázik*
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-09-18 17:16:50
Zabiiii!!!!! gyere talira! Nagyon rég láttunk már, hiányzol!!!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.