Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
hmmm... Engem ez kimondottan a The Angry Video Game Nerd-re emlékeztet... Sőt ugyan az csak az ember más:
ott a sör, régi játék(ok), a düh egyik furcsa kimutatása, nagyjából photoshopal (vagy egyéb programmal) csinált effektek...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Ahaha, ez az igazi angyalpor.
Közel 600 (lehet volt az 700 is?) screenshotból összesen 215-öt megtartani nagyongáz? Egy 42 perces ovából egész szép mennyiség.
Közel 600 (lehet volt az 700 is?) screenshotból összesen 215-öt megtartani nagyongáz? Egy 42 perces ovából egész szép mennyiség.
Hellsing 7, mondd?
Én a death note-ból csináltam hasonló mennyiségeket, és még többet az Oroszlán királyból a hiénákról.
Nem olyan sok az. :)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
na tudod hova menjél
Amúgy meg kiváncsi vagyok hogy Mikamit fel tudtam-e dühiteni.
Szerintem ne próbáld ki hogy milyen az xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-16 07:05:23
Ahaha, ez az igazi angyalpor.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2009-09-15 21:58:14
(#29150) Legend of Neil, Season 2 Ep. 4 - Party Time
Tipikus muri. Asszem valami ilyesmi volt az utolsó szakestünk...
A varázspor azért üt. (;
Tipikus muri. Asszem valami ilyesmi volt az utolsó szakestünk...
A varázspor azért üt. (;
Ankh-Morpork had dallied with many forms of government and had ended up with that form of democracy known as One Man, One Vote. The Patrician was the Man; he had the Vote.
Igen engem sem zavar de hát muszáj volt megemlíteni! XD
Nah jócakát all!
Nah jócakát all!
ezt a nemes címet senki nem veheti el tőlem. esélyetek nincs
Azt hiszed...?
Persze:
Sajnos pedig ez egy elég gyakori jelenség, Sorachi imádja, és az animéből sem marad ki, sőt...Sokszor a szereplőknek nem lehet látni az íriszét illetve magát a szemét... Csak a fehér rész látszik... Az epilepsziás rohamról igaz hallottál!(?) Nekik szokott felakadni a szemük tehát így hasonlítottam...
Mondjuk nem tudom, nekem semmi problémám ezzel.
És újabb elborult fanboj gondolatok... Csodálatos érzés fanbojnak lenni, és foggal-körömmel védeni a kedvenc szériát, észre sem véve a hibáit...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2009-09-15 21:05:26
(#29146) Zoe: Beszéljétek meg Dzirunnal, de gyorsan mert nem lehet örökre szerkeszteni.
beküldve: 2009-09-15 20:59:36
(#29145) Bania, Dzirun: ajjaj. Igy sem jó, az én nevemet nem lehetne onnan kitörölni?
Nah jóéjt mindenkinek.
Nah jóéjt mindenkinek.
Szerk: Zoé 2009-09-15 21:23:36
Persze:
Sokszor a szereplőknek nem lehet látni az íriszét illetve magát a szemét... Csak a fehér rész látszik... Az epilepsziás rohamról igaz hallottál!(?) Nekik szokott felakadni a szemük tehát így hasonlítottam...
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2009-09-18 23:57:42
Vélemény:
Epilepsziás? Ezt kifejthetnéd...Először is egész jó! Szépek a karik vicces szóval egészen tűrhető... Egyik nagy hiba hogy epilepsziásak a karakterek...
A specialt (,,duplarészt") nézted? Azt nemszabad, mert az nemvicces... Vagyis vicces, csak nem eléggé. 3. rész kezdi el onnan, ahol a manga eredetileg kezdődik...
De pont epilepsziás...? Ez hogy jött?
A reménytelenül elfogult fanboj ok nélküli sírását olvashatták
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Köszi én is megvolnék! Most megnéztem a Gintama első részét...
Vélemény:
Vélemény:
Először is egész jó! Szépek a karik vicces szóval egészen tűrhető... Egyik nagy hiba hogy epilepsziásak a karakterek...
Szerk: Morduk 2009-09-15 20:49:42