Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-09-23 22:53:12
(#29274) Előbb azt olvastam: japán kulturális szesztivál... Szerintem nem mondok semmit
- Hogy áll a hajad?
- Igyál!
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: Elnar 2009-09-23 22:53:49
Yoroi:Az újadnak jót tenne egy kis kiruccanás egy melegebb éghajlatra...
*nagyon erősen koncentrál, hogy ne mondjon erre semmi olyat, ami miatt bárki kínosan érezné magát*"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-09-23 22:06:05
Csak merjétek azt mondani, hogy ez nem egyértelműen félreértelmezhető. *.*Yaoi*.*
Mikami: az a lényeg, hogy megtaláltam a nevét, a módszer nem számít
am. megtalálhatóak voltak a névhez kellő betűk a mondatban.
szerk.: a japán kultúrális programok iránt is érdeklődőknek ajánlom a következőket:[Link]
Szerk: Yaven 2009-09-23 21:26:33
beküldve: 2009-09-23 21:19:21
(#29269) wááá, alister! megadnád az msn-ed? új címet csináltam és még mindig csak gyüjtögetek visszafelé...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Azért kíváncsi vagyok vajon hányan tudták rajtam kívül hogy mi a franc az a Mu, vagy Lemuria...
Én pölö tudom. Ez számít? Nem mert nem voltál ott :P
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
csak mi vagyunk ilyen prók xD Lehet hogy elmentünk egymás mellett...
Valószínüleg,mert mikor neked tesire kellett menj(utólag néztem meg az órarended...)barátnőimmel ott ültünk a tesiterem előtt bizonyos okokból és akkor nagy valószínűséggel láttál...
meh....
Azért kíváncsi vagyok vajon hányan tudták rajtam kívül hogy mi a franc az a Mu, vagy Lemuria...
Én pölö tudom. Ez számít? "A napra lehet nézni, de nem egészséges."
oO Most éppen miről maradtam le? Ez valami nagyon beteg dolognak hangzik
Ha, most is volt időd erre ugye??
Pedig már vissza írtam neked!!:((
És nem azért mondom...hogy ebből veszekedjünk vagy vitázzunk csak amúgy azt nem értem hogy ha azt mondod hogy nem tudsz most mondjuk ebben a pár hónapban írni vagy valami akkor megértem......sőt most is megértem csak valahogy úgy érzem mangafanra töb időd fordítaszz mint RÁM!! És amikor MSN-en elküldtem neked azt az üzit akkor amúgy csak mérges voltam mert azt hittem már elfelejtettél vagy semmibe vettél...szóval csak ez aggaszt...........!!!:((
A Boldogság nem a barátok mennyiségétől, hanem a minőségétől függ! Az életünket mi alakítjuk, és ebben az igaz barátok csak segítenek!! Az igaz barát a kezedet fogja és a szívedet simítja!!! A barátság nem élet-halál kérdése, annál sokkal fontosabb!!!! A Barát az, aki megérti a múltad, hisz a jövődben és elfogad annak aki vagy!!!!!:)
Szerk: L.Lawliet 2009-09-23 17:10:56
oO Most éppen miről maradtam le? Ez valami nagyon beteg dolognak hangzik
A világ velejéig romlott. De az élet csodálatos! Halhatatlannak lenni jó. De örökké élni jobb!
csak mi vagyunk ilyen prók xD Lehet hogy elmentünk egymás mellett...
Dzirun gyorsan megfejtetted =D Jutalom: virtuális vállveregetés.
Yaven: Hogy jött ki neked a Matt? O.o
a második Maryke volt az első meg én xD
Az ihletet magyar órán és egy boltban kaptam.
Magyaron vmi hülye feladaton a tanár olyan kérdést tett föl ami úgy kezdődött hogy Mikami? xD aztán nem értették hogy min röhögök...
a boltban pedig egy valaki megszólalt a pultnál hogy az almát kilóban Maryke? xD
Aztán már csak balra kellett pillantanom a hűtőszekrénybe ahol Fanta boDZa volt középen xD
aztán megjött az agymenésem és estére annyira elfertőződött hogy beírtam xD pfff...
Dzirun gyorsan megfejtetted =D Jutalom: virtuális vállveregetés.
Yaven: Hogy jött ki neked a Matt? O.o
a második Maryke volt az első meg én xD
Az ihletet magyar órán és egy boltban kaptam.
Magyaron vmi hülye feladaton a tanár olyan kérdést tett föl ami úgy kezdődött hogy Mikami? xD aztán nem értették hogy min röhögök...
a boltban pedig egy valaki megszólalt a pultnál hogy az almát kilóban Maryke? xD
Aztán már csak balra kellett pillantanom a hűtőszekrénybe ahol Fanta boDZa volt középen xD
aztán megjött az agymenésem és estére annyira elfertőződött hogy beírtam xD pfff...
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerintetek lesz még idén DN 6, vagy bármi egyéb megjelenés a főoldalon láthatókon kívül?
Nem, egyáltalán nem vagyok elégedetlen, sőt! Csak kíváncsi
Maryke: Holnap Szerda ami azt jelenti, hogy egy emeleten kezdünk és nem kell fáradni xD
Am tök jó, hogy 2 hete már rájöttünk, hogy egy suliba járunk, de találkozni azt lusták vagyunk xD
Nem, egyáltalán nem vagyok elégedetlen, sőt! Csak kíváncsi
Maryke: Holnap Szerda ami azt jelenti, hogy egy emeleten kezdünk és nem kell fáradni xD
Am tök jó, hogy 2 hete már rájöttünk, hogy egy suliba járunk, de találkozni azt lusták vagyunk xD
Ma sem találkoztunk.XDXD.Hát most na...
Miho:Engem tesóm egyszer elrángatott retorikaversenyre(döntő) és sírva-röhögve jöttünk el a vége előtt olyan bénák voltak.
Holnap töri és latin dogát írok( ) szóval tanulnom kéne,de nincs kedvem...Amúgy egész tűrhető napom volt.
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-23 13:27:59
Nekem meg sportnap volt.
Egy arannyal és egy fájó ujjal végeztem^^
Egy arannyal és egy fájó ujjal végeztem^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-23 13:03:14
*kárörvendően kuncog*
Ma volt tripla rapjzórám, meg egy dupla tervezéselmélet, aminek csak a fele volt megtartva; azon is rajzolgattam. XP
Az utána jövő szünetben vettem egy fűzőt tök olcsón, majd beültem a könyvtárba internetezni. Ezután még lesz egy órám, meg utána elmegyünk az Iparművészeti Múzeumba. Elég könnyen túlélhető nap.
Holnap pedig mindössze egy design-történet órám lesz.^^
És utána készül a cosplayem.
Ma volt tripla rapjzórám, meg egy dupla tervezéselmélet, aminek csak a fele volt megtartva; azon is rajzolgattam. XP
Az utána jövő szünetben vettem egy fűzőt tök olcsón, majd beültem a könyvtárba internetezni. Ezután még lesz egy órám, meg utána elmegyünk az Iparművészeti Múzeumba. Elég könnyen túlélhető nap.
Holnap pedig mindössze egy design-történet órám lesz.^^
És utána készül a cosplayem.