Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
utána végig 40-es. Gondolom ott se leszel xD
am tök jók vagyunk, itt egyeztetünk közbe csak föl/le kéne menni 1 lépcsőn oszt ott vagyunk xD
am tök jók vagyunk, itt egyeztetünk közbe csak föl/le kéne menni 1 lépcsőn oszt ott vagyunk xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
a melegebb éghajlatokra ^_^
Holnap a 13-asban kezdünk te is ott vagy valahol nem? xD
Sajna nincs időm utazgatni...
Hát holnap a 27b-ben kezdünk...
meh....
Még csak fél 7 van te kis stréber...
a melegebb éghajlatokra ^_^
a Starcraft II előzetes videóit nézem. Nagyon jó lesz az a játék!
Egy kocka csaj?
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-21 14:38:59
beküldve: 2009-09-20 22:57:46
(#29238) *sigh* Olyan nyomasztó, hogy senkivel nem tudok a Driftersről ömlengeni, animés-mangás fórumokon alig esik szó róla, elkeseredettségemben még gamestar meg tökömtudja sg fórumra is felmentem, mert a drága gugli szerint ott is beszéltek róla. Volt is pár poszt amiben éppen annak örültek, hogy "végre megjelent Hirano új mangájának első fejezete", de mind több hónapos, frissebb posztok meg sehol.
Olyan egyedül érzem magam~
Mindenki olvasson Drifterst azanyátokúristenit.
Vagy itt.
Olyan egyedül érzem magam~
Mindenki olvasson Drifterst azanyátokúristenit.
Vagy itt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Wow, neked aztán tényleg zsúfolt az időbeosztásod. Am. sok sikert a naracsövhöz (ez hanyas fokozatot jelent?), meg a nyelvvizsgához is.
A Con olyan volt, mint szokott lenni -tömegek zsúfolódtak össze a Pecsában és környékén, folyamatosan mentek a vetítések és az árusok is kitettek magukért. A Matsuri napon én nem voltam bennt, szóval arról nem tudok mit mondani.
A fórum mostanság nem annyira látogatott, mint régebben, de helyette minden héten van fórumtali.^^
Nagyjából ennyit tudnék mondani.
A Con olyan volt, mint szokott lenni -tömegek zsúfolódtak össze a Pecsában és környékén, folyamatosan mentek a vetítések és az árusok is kitettek magukért. A Matsuri napon én nem voltam bennt, szóval arról nem tudok mit mondani.
A fórum mostanság nem annyira látogatott, mint régebben, de helyette minden héten van fórumtali.^^
Nagyjából ennyit tudnék mondani.
beküldve: 2009-09-20 22:12:22
(#29236) Na végre végeztem az ötödik fejezetemmel. Holnap fel is pakolom.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
nos, hosszú a sztori, a lényeg az, hogy az elejétől nem akarták már, aztán pár cucc bekavart... hosszú... Mondocon.... át kell gondolni, a közeli időpont miatt valszeg nem.... :S vetten death note 5 és naruto 8 mangát, elkezdődött a gitár, a karate folytatódott, elkezdődött a diákönkormányzat, a szülői munkaközösségi űlés, jövő hónapban matekszakkör, az úszás, meg a suli, + tesómnak egyetem szóval extra házimunka.... karate elméletileg dec környékén lesz vizsga amire nagyon hajtok ( narancsöv powaaaaa) , itthon szorgalmasan gyakorolok nunchakuval, még saját mozdulatsort is kitaláltam ^^
mindenről tudni akarok, conról is, meg az itteniekről i^^
szerk: az elfoglaltságok közül kihagytam a nyelvvizsgafelkészítő angolt^^'
mindenről tudni akarok, conról is, meg az itteniekről i^^
szerk: az elfoglaltságok közül kihagytam a nyelvvizsgafelkészítő angolt^^'
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2009-09-20 22:06:18
Szia Exiled! Dragda szavaiből azt vettük ki, hogy vmi nem úgy jött ki, ahogy tervezted/szüleid bekavartak... Mi történt pontosan? És a MondoConra esetelg el tudsz majd jönni? Mizújs amúgy veled? Feketeöves karatés vagy már?
Mire kérdezted a mi történtet? Conra, fórumra?
Mire kérdezted a mi történtet? Conra, fórumra?
beküldve: 2009-09-20 21:27:19
(#29233) emberek... emberek...emberek.....* komolyan mindjárt sírok....* vééégre ittvagyok....újra... Messéljetek mi volt? mitörtént? alister? bence? Azzi?
* a con-os nem elmenés után nem volt bőr a képemen feljönni ide.... Remélem dragda érthetően magyarázott el mindent. + suliban annyi minden szar van.... ....*
* a con-os nem elmenés után nem volt bőr a képemen feljönni ide.... Remélem dragda érthetően magyarázott el mindent. + suliban annyi minden szar van.... ....*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Star Craft de jó*-* én kíváncsi vagyok az új egységekre meg hogy mi történt Sarah Kerrigannal...már az 1 is igen jó játék volt a honlapot is nézem sokszor...de pontos relase date van már?
Jaja, nagyon jó kis játék. Azt még nem tudom, hogy mikor fog kijönni, de az új egységekről, meg néhány átvezetőről már láttam videókat.
Itt vannak pl. a protossok:[Link] (Twilight Archon mondjuk nem vmi szimpi )
Olvastad esetleg a SC könyveket? Ott valamivel többet lehet megtudni Sarah Kerriganről, habár az első játék utáni állapotáról ott sem írnak. Mindenesetre az előzetesek alapján él és virul (már amennyire tud^^)
Szia Maryke!
Usagi-chan: A bazilikát néztük meg Esztergomban, meg sétálgattunk egy kicsit a várnál, aztán átmentünk Párkányba ebédelni.
Am. kár, hogy nem jöttél a most szombati fórumtalira.
Szerk: Yaven 2009-09-20 21:14:28
beküldve: 2009-09-20 20:48:53
(#29231) Oh, Yaven. Esztergomba jártatok?^^ Mi jót néztetek meg, ha szabad érdeklődni?
beküldve: 2009-09-20 20:44:43
(#29230)