Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
3: Ma a boltban bodza ízű fantát vettünk.
Hmmm... Ha ennek tényleg Dz a megfejtése, akkor találóbb lett volna a fütyülős bodza vétel... XD
Épp Bevezetés a nyelvtudányba órára várok. Előtte retorikánk volt, és VÉGRE! Nem aludtam eeel! Remélem ezen az órán sem fogok.
Utána 6 és fél órás szünetem lesz. Este meg jöhetek vissza japánra fél nyolcig...
Panaszkodó egyetemista én elzavarva.
Ti hogy vagytok?^^
Az első Mikami, a harmadik Matt. A második megfejtése nem érdekel, tekintve, hogy megtaláltam Mattet!
... kíváncsi vagyok az IQ-tokra
IQ-tok az a fej... :P //énkérekelnézést//
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Szerk: ∂z 2009-09-22 22:28:33
beküldve: 2009-09-22 22:22:30
(#29255) IQ-teszt
Ezeket ma találtam ki xD
Aki megfejti, jutalmat kap!!! 3 név van elrejtve az alábbi mondatokban, és annyit mondok hogy mindhárom név kapcsolódik az ehhez a fórumhoz vagyis az animékhez xD. NE tévesszen meg a mondat jelentése!
1: Mik a mi kedvenc mangáink?
2: Az almát kilóban mérik-e?
Lehet hogy nagyon könnyűek de kíváncsi vagyok az IQ-tokra
Ezeket ma találtam ki xD
Aki megfejti, jutalmat kap!!! 3 név van elrejtve az alábbi mondatokban, és annyit mondok hogy mindhárom név kapcsolódik az ehhez a fórumhoz vagyis az animékhez xD. NE tévesszen meg a mondat jelentése!
1: Mik a mi kedvenc mangáink?
2: Az almát kilóban mérik-e?
Lehet hogy nagyon könnyűek de kíváncsi vagyok az IQ-tokra
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-22 22:23:17
beküldve: 2009-09-22 16:24:03
(#29254) Szerintetek lesz még idén DN 6, vagy bármi egyéb megjelenés a főoldalon láthatókon kívül?
Nem, egyáltalán nem vagyok elégedetlen, sőt! Csak kíváncsi
Maryke: Holnap Szerda ami azt jelenti, hogy egy emeleten kezdünk és nem kell fáradni xD
Am tök jó, hogy 2 hete már rájöttünk, hogy egy suliba járunk, de találkozni azt lusták vagyunk xD
Nem, egyáltalán nem vagyok elégedetlen, sőt! Csak kíváncsi
Maryke: Holnap Szerda ami azt jelenti, hogy egy emeleten kezdünk és nem kell fáradni xD
Am tök jó, hogy 2 hete már rájöttünk, hogy egy suliba járunk, de találkozni azt lusták vagyunk xD
beküldve: 2009-09-22 14:13:16
(#29253) Tsómnak régen olyan magyartanára volt aki kijelentette,hogy Arany egy hülye és tesómat kérte meg,hogy tartson órát József Attiláról,mert neki nincs kedve... Ezek után tesóm emeltszinten érettségizett magyarból és ELTE magyarszakra ment...
meh....
beküldve: 2009-09-22 13:54:19
(#29252) Na igen, a suli
Ma Kapy tanár úr tolmácsolásában //aki ugye Ady ellentéte :P// megtudhattuk hogy a történelem ahogy van hülyeség, és a székelykapuban Atlantisz örökségét tisztelhetjük. Az öreg /mert hát ugye fiatal építész nincs/ egyébként életmű- meg egyéb díjas szóval nem hülye. Csak kissé érdekes ^^
Azért kíváncsi vagyok vajon hányan tudták rajtam kívül hogy mi a franc az a Mu, vagy Lemuria...
*szakbarbár kussol*
Ma Kapy tanár úr tolmácsolásában //aki ugye Ady ellentéte :P// megtudhattuk hogy a történelem ahogy van hülyeség, és a székelykapuban Atlantisz örökségét tisztelhetjük. Az öreg /mert hát ugye fiatal építész nincs/ egyébként életmű- meg egyéb díjas szóval nem hülye. Csak kissé érdekes ^^
Azért kíváncsi vagyok vajon hányan tudták rajtam kívül hogy mi a franc az a Mu, vagy Lemuria...
*szakbarbár kussol*
Szerk: Elnar 2009-09-22 14:58:07
beküldve: 2009-09-22 09:43:03
(#29251) Wííí~!!! *___*
Végre! Most lett vége negyed órája az első igazi japán órámnak!!! Nagyon jó volt. Sőt! Hétfőnként ezentúl anyanyelvi tanárunk lesz! YEAH~!
Úgyhogy most egy kicsit boldog vagyok. Remélem ez a boldogság kitart a nap végéig, nem úgy, mint tegnap, amikor az utolsó órámon háromszor is elbóbiskoltam.
Nah majd még jelentkezem.^^
Chuuu~ drágáim!
Végre! Most lett vége negyed órája az első igazi japán órámnak!!! Nagyon jó volt. Sőt! Hétfőnként ezentúl anyanyelvi tanárunk lesz! YEAH~!
Úgyhogy most egy kicsit boldog vagyok. Remélem ez a boldogság kitart a nap végéig, nem úgy, mint tegnap, amikor az utolsó órámon háromszor is elbóbiskoltam.
Nah majd még jelentkezem.^^
Chuuu~ drágáim!
beküldve: 2009-09-21 21:27:00
(#29249) Szombat igennagy valszínséggel bukó. Bár ha az istenek is úgy akarják még akár de is lehet.
ezt meg most leltem, és ötperce szakadok rajta
ezt meg most leltem, és ötperce szakadok rajta
Szerk: Elnar 2009-09-21 21:28:22
Én is azt fogom tenni, habár lesz közben néhány Con, börze, Halloween party.
Jut eszembe; nem tudja vki, hogy a Moonlight Meido okt. 31. programjára lehet-e már helyet foglalni, és ha igen, hogyan?
Jut eszembe; nem tudja vki, hogy a Moonlight Meido okt. 31. programjára lehet-e már helyet foglalni, és ha igen, hogyan?
Szombat fórumtali juppiiiiii^^
Lassan minden szombatot bejelölök a naptárban
Lassan minden szombatot bejelölök a naptárban
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Hááát...sztem nem
Most megyek!Csácsá!Ma jönnek haza a szüleim és rendet kéne rakni...
Most megyek!Csácsá!Ma jönnek haza a szüleim és rendet kéne rakni...
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-21 17:52:16
Akkor a most Szombat neked jó Fórumtali-ügyileg? xD