Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hmm... lehet hogy pszichomókus lesz belőlem
Te a pszichopata szót akartad írni, úgy érzem.

Elnar: életem célja, hogy mosolyt csaljak az emberek arcára!

Yoroi: neked legalább volt minek meglágyulnia

Szerk: Yaven 2009-09-07 22:24:51
Hát ez nem valami biztató...
Yaven:
khm...
pont te...
Erre vissza se gondolok...
ááá neee XP

Yaven:
van egy-két agyalágyult otaku. -->mondjuk Yoroi
khm...

az már más tészta, hogy milyen eszközöket vetett be Miho ennek érdekében...
Erre vissza se gondolok...

túl sok Dísznót nézett
ááá neee XP
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-07 22:22:57
Úgyértet Desznót-ot?
Hát szerintem nézd meg újra az egész sorozatot. Nézz szembe a félelmeiddel és a Dísznókkal.

Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Rájöttem Hárdteknó bajára!
Túl sok Dísznót-ot nézett

ásóásóásóásóásóásó
hat ásó(o)s
...Szerintem te ezek után ne szólj semmit az én szóvicceimre

"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-07 22:15:19
(#28701) Rájöttem Hárdteknó bajára!
Túl sok Dísznót-ot nézett

remélem fájt kivéve Hárdteknónak; neki ez gyógyszer
Szerk: Yaven 2009-09-07 22:18:03
Yoroi: Mivel az iskola, ahol 110 fertőzött beteget regisztráltak, pár saroknyira van attól a létesítménytől, ahova én járok, ezért én röfiinfluenzára tippelek... Orvos olyasmit mondott, hogy be se menjek (?), gyógyszert úgyse tud adni rá, ki kell feküdni, ha jól leszek, akkor menjek be igazolásért... Mondom LOL, kösz.
Keiichi: Ez ismét nagyon megcsapott... Ha nem tudnám, hogy úgyse fogok elaludni, elmennék aludni.
Keiichi: Ez ismét nagyon megcsapott... Ha nem tudnám, hogy úgyse fogok elaludni, elmennék aludni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Elég sok durva dolgon mentem már keresztül nem hiszem hogy sok újat tudnátok mutatni, ha pedig igen akkor ennek csak örülök 

Úgy bírom az optimizmusodat XD

Am. meg ha fel akarsz vidulni, csak gyere fel, itt úgyis mindig van egy-két agyalágyult otaku.

Yoroi: sztem ránk nem lehet felkészülni.

Keiichi: láthatod, hogy mi jó hatással vagyunk az újoncokra; Yoroit is igazi hőssé kovácsoltuk
az már más tészta, hogy milyen eszközöket vetett be Miho ennek érdekében...

Jó éjt Envy!
Szerk: Yaven 2009-09-07 22:14:06
Csáó, jóéjt!
Yaven: Mikor elmentem Yoroi csak Gyalog volt most meg már hős?
Úgy látszik gyorsan fejlődik... (Hajrá Yoroi)
Hárdteknó: Jobbulást! Küzdj a desznók ellen! Soha ne add fel... csak ha van rajt elég bélyeg. (sorry ha nagyon fárasztó volt
)
szerk: Jééé befutott Yoroi is
Hát nem tudom. Elég sok durva dolgon mentem már keresztül nem hiszem hogy sok újat tudnátok mutatni, ha pedig igen akkor ennek csak örülök
Max beveszek egy Airwaves-t -MEGCSINÁLOM!! HUHH..
Yaven: Mikor elmentem Yoroi csak Gyalog volt most meg már hős?

Hárdteknó: Jobbulást! Küzdj a desznók ellen! Soha ne add fel... csak ha van rajt elég bélyeg. (sorry ha nagyon fárasztó volt

szerk: Jééé befutott Yoroi is

Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-09-07 22:11:22
joccakát^^
Keiichi: Kalandos történet. Akkor egy nagyszabású fórumtalálkozó rendel...
Yaven: Keiichi mindenképp beillik közénk... csak készen áll e rá?
Hárdteknó: Húhahúú! Mit szedtél te össze???
Keiichi: Kalandos történet. Akkor egy nagyszabású fórumtalálkozó rendel...
Yaven: Keiichi mindenképp beillik közénk... csak készen áll e rá?

Hárdteknó: Húhahúú! Mit szedtél te össze???
Szerk: Yoroi 2009-09-07 22:08:17
Yaven: Köszönömszépen, olyan halálközeli élményeim vannak mostanában (megszédültem a fürdőszobában, disznók kergetnek álmomban, meg hasonlók... Most meg 38.3 a lázam Rubophen mellett... Csodálatos.), hogy minden ilyen jókívánság jólesik, segít a harcban.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
mindig azt mondják, hogy diplománk az valószínűleg lesz, de hogy állásunk-e, az már erősen kétséges.

...igen... Majd meglátod milyen az Igazi Magyarok Istene ilyen téren...
Most mennem kell JÓÉJT mindenkinek!
MIANEVED?!
Ok, sztem simán beleillesz a csapatba. (animemániás, hentai-kedvelő fiatalokat mindig szívesen látunk
)
YOROI IS OUR HERO!

Hali
Sajnos conra nem tudtam menni mert az utolsó időpontban lemondta egyik ismerősömnél aludtam volna és az utolsó pillanatban lemondta, úgyhogy nem tudtam volna már felmenni és elég messze lakok :S. Viszont egy fórumtalit majd beiktatok mert egynapra felmenni nem olyan gázos mint háromra
Szerintem a következő conon is leszek mert az már jóval közelebb lesz hozzám és könnyebben megoldható, az utazás meg minden, ráadásul kevésbé költséges. Bízom benne hogy valamikor majd találkozunk.
Hmm ebben lehet valami
Viszont ha tényleg így van akkor Yoroi megmentette a fórumot

Hmm ebben lehet valami

Envy: ez így van sajnos. Nekünk is mindig azt mondják, hogy diplománk az valószínűleg lesz, de hogy állásunk-e, az már erősen kétséges.

Szerk: Yaven 2009-09-07 21:59:15