Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
*főbe lövi magát*
bár a humorodat kiismertem, de attól még mindig full pihentagyú és fárasztó xD
bár a humorodat kiismertem, de attól még mindig full pihentagyú és fárasztó xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Hiányoztam mi?
mint a gyomorrontás, kölyök
am csak vicc, nyugi, hiányoztál
Yaven: meg fox lepődni, de pont olyanokkal, h ne legyen egy lusta paraszt és ne bassza el az életét, hanem tanuljon, okosodjon és keresse szarrá magát
-
Szerk: ∂z 2009-09-09 17:40:57
*kuncog* Olyan kis aranyosan naív vagy te Mikami.
Rájöttem a pénteki kirándulás és a nyelvvizsga kapcsolatára: pén-zért tesz-tek olyan dolgokat, amiktől akár a bokátok is kirándul-hat, hogy a finny-ás nyelv-tanárok elfogadják a vizsga -jelentkezéseteket.
Szerk: Yaven 2009-09-09 17:41:14
hát az úgynevezett "humorodat" már kiismertem nagyjából, úgyhogy immúnis vagyok rá minden szempontból
Milyen rövidített órarend? Mi teljes munkaidőben ott dolgozunk
Figyelj: most Pénteken kirándulás, jövőre meg nyelvvizsga... na ezt vesd össze. ( én sem értem az összefüggést xD)
Milyen rövidített órarend? Mi teljes munkaidőben ott dolgozunk
Figyelj: most Pénteken kirándulás, jövőre meg nyelvvizsga... na ezt vesd össze. ( én sem értem az összefüggést xD)
Szerk: Shaun 2009-09-09 17:28:07
Morduk haver velem is megoszthatná eme gondolatait, mert nagyon nem vágom, hogy miről beszél. Persze ha benézett a Hentai topicba, akkor már minden világos.
No várjunk csak...téged megszállt valami kedves lélek? Ennyire azért már ne dícsérj minket, még a végén elhisszük, hogy komolyan így gondolod.
Am. nem merek belegondolni, hogy Dz milyen "fontos élettani javaslatokkal" láthatott el. Sokáig alvás?
Mizújs veled? Nyarad, suli kezdete jól telt?
Mikami: szegény Majdnem beírtam ide egy fájással kapcsolatos nagyon sz@r viccet, de a gyógyulásod érdekében visszafogtam magam. A sulitokban minden pénteken gyereknap van? Kezdődött a rövidített órarenddel, most meg kirándulás.
No várjunk csak...téged megszállt valami kedves lélek? Ennyire azért már ne dícsérj minket, még a végén elhisszük, hogy komolyan így gondolod.
Am. nem merek belegondolni, hogy Dz milyen "fontos élettani javaslatokkal" láthatott el. Sokáig alvás?
Mizújs veled? Nyarad, suli kezdete jól telt?
Mikami: szegény Majdnem beírtam ide egy fájással kapcsolatos nagyon sz@r viccet, de a gyógyulásod érdekében visszafogtam magam. A sulitokban minden pénteken gyereknap van? Kezdődött a rövidített órarenddel, most meg kirándulás.
Szerk: Yaven 2009-09-09 17:23:12
Yaven-chan tudod jól hogy jó a társaság szal nem aggódom ienek miatt csak Morduk haver mondta hogy ez meg ez mit csinál mondom egészségedre kik vannak fórumon. Lassan egy éve asszem hogy fent vagyok fórumon és megismerkedtem mindenkivel De szinte senkiben sem csalódtam és ez igazán boldoggá tesz pláne hogy az pótmamám (Dragda) és pótpapám (Dz) ellátnak fontos élettani javaslatokkal Köszönöm nekik
Nem rossz nekem a hangulatom csak fájok
Pénteken kirándulunk és nem tanulunk
Aztán hétvége
Pénteken kirándulunk és nem tanulunk
Aztán hétvége
Sziasztok! Mi történt ittfent mostanság?
Szió!! Na rád aztán nem számítottam!
Ugye nem azért jöttél fel, mert megláttad, hogy van Hentai topic? *reménykedik* Mostanság majd' mindenki visszatalál...érdekes mindenesetre.
Errefelé ahogy láthatod egyre több új emberke jön, de a régiek is vissza-visszatalálgatnak. A hangulat kifogástalan (ezt nem támasztja alá Mikami és Sayasy postja, pedig amúgy igaz ), az emberek pedig olyanok mint régen. (ezt te magad döntsd el, hogy jó-e avagy rossz dolog )
Am. jobbulást a beteg/sérült otakuknak! (ebből is látszik, hogy mi animenézésre lettünk teremtve, nem testmozgásra )
Szerk: Yaven 2009-09-09 17:06:35
Jéééé! Téged látni itt? Ez az évszázad csudája-csodája! XD
Hiányoztam mi? Ne szokd meg csak akkor jövök fel ha van időm XD
Jéééé! Téged látni itt? Ez az évszázad csudája-csodája! XD
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-09 16:57:06
(#28755) Sziasztok!Látom van egy két új ember a fórumon Mi történt ittfent mostanság?
Hehe feljutottál mért nem érzed magad jól?
ez a bevezető elég lehangoló
én sem érzem jól magam.
Előző tesin futás közben elhasaltam a salakon és csúsztam vagy 2 métert...
Ma fociztunk és labda helyett a betont találtam el de azt jó erősen, és rohadtul fáj, de még véletlenül se tört el
Előző tesin futás közben elhasaltam a salakon és csúsztam vagy 2 métert...
Ma fociztunk és labda helyett a betont találtam el de azt jó erősen, és rohadtul fáj, de még véletlenül se tört el
beküldve: 2009-09-09 16:52:40
(#28752) Sokan így csinálják... XD