Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Tesóimat a hegedű is nagyon idegesítettem,mert oké,hogyha egy profi játszik rajta,de minor én kis kezdőként a kezembevettem és elkeztem skálázni(tök hamisan)akkor tesóim kijelentették h mennyek fel a padlásra gyakorolni vagy játszam el a (kezdő)hegedűs a háztetőnt...
meh....
Én viszont semmilyen hangszeren sem tudok játszani (sajnos). De ha hegedűjátékot hallok, még most is beleborzongok, annyira szeretem a hangját.
Egyébként a dobolásnak a szomszédok tényleg nem örülnek (szerintem), én is kiakadok, amikor órákig azt a monoton pittyegést és dobolást hallom (mindenki így gyakorol, vagy mi ez a pittyegés? Lehet, hogy hasznos, de szörnyen idegesítő :S). 2 éve olyan albérletben laktam, ahol a egyik lakásban trombitáltak, na ez se volt semmi!
Egyébként a dobolásnak a szomszédok tényleg nem örülnek (szerintem), én is kiakadok, amikor órákig azt a monoton pittyegést és dobolást hallom (mindenki így gyakorol, vagy mi ez a pittyegés? Lehet, hogy hasznos, de szörnyen idegesítő :S). 2 éve olyan albérletben laktam, ahol a egyik lakásban trombitáltak, na ez se volt semmi!
Gyerekkoromban szerettem volna hegedülni tanulni, de sajnos csak álom maradt...
Én nem csak szerettem volna...Bírtam vagy két évig,de a tanárom egy idegbeteg volt és ezért a hangszert sem szerettem...Most furulyázok és imádom mert a tanárom is nagyon jófej!!!
Nézem az Eladnék/vennék topicot és látom h milyen morbid nevek vannak mostanság...
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-10 14:50:15
Én eddig suliban voltam, azért nem írtam. Am. honnan szerezted be akciós áron az említett mangát? És mennyire volt olcsó?
Nekem 14-én kezdődik a suli, addig még kiélvezem a nyári szünet utolsó napjait.
Tesco-ban vettem, és nagyon olcsón: 299 Ft-ért. Egyébként volt még Földfény 1., Házi ninja 2. és Éjféli opera 2-3. is, szintén ezen az áron... Gondolom már úgy voltak vele, hogy szinte ingyen is odaadják, csak vigyék az emberek.
Gyerekkoromban szerettem volna hegedülni tanulni, de sajnos csak álom maradt...
beküldve: 2009-09-10 14:36:55
(#28791) Hmm.. Háth én igen csak távol állok a vonós-húros hangszerektől.... Én ütősben tolom Ugyan nem tudom, hogy mennyire tud hangos lenni egy hegedű, de azt elmondom, hogy a dobszólamok három házzal odébb is hallatszanak. (nem mindenki örömére) És ha számításba vesszük, hogy én kertes házban élem életem egy falun....
Én eddig suliban voltam, azért nem írtam. Am. honnan szerezted be akciós áron az említett mangát? És mennyire volt olcsó?
Hegedű témában nem merek nyilatkozni. Már eddig is túl sok embert süketítettem meg. (3 év (vagy az csak 2 volt?) alatt 5 tanár )
Miho: honnan szereztél gitár tanárt? Én is szeretnék végre elkezdeni basszusgitározni, de egyszerűen nem bírom magam rászánni, hogy magamtól tanuljam meg az alapokat. Zenesuliban meg alig tanítják, ahol mégis; ott gyerekeket várnak, külön tanárt viszont nehéz megbízhatót és olcsót találni.
Hegedű témában nem merek nyilatkozni. Már eddig is túl sok embert süketítettem meg. (3 év (vagy az csak 2 volt?) alatt 5 tanár )
Miho: honnan szereztél gitár tanárt? Én is szeretnék végre elkezdeni basszusgitározni, de egyszerűen nem bírom magam rászánni, hogy magamtól tanuljam meg az alapokat. Zenesuliban meg alig tanítják, ahol mégis; ott gyerekeket várnak, külön tanárt viszont nehéz megbízhatót és olcsót találni.
beküldve: 2009-09-10 13:26:12
(#28789) Mindenki suliban van? (esetleg dolgozik?) Nagy csend lett itt a fórumon...
Na jó, ha nincs itt senki, akkor olvasom tovább a Star Trek mangát. Tegnap vettem, mert olcsó volt, pedig különben nem szeretem a sci-fit... Nem is tetszik igazán, de azért valahogy átrágom magam rajta (még csak az 1. fejezetet olvastam el, hátha a többi jobb lesz...)
Na jó, ha nincs itt senki, akkor olvasom tovább a Star Trek mangát. Tegnap vettem, mert olcsó volt, pedig különben nem szeretem a sci-fit... Nem is tetszik igazán, de azért valahogy átrágom magam rajta (még csak az 1. fejezetet olvastam el, hátha a többi jobb lesz...)
Szerk: Szederinda 2009-09-10 13:33:16
Hegedű... awww... ^^
Én elkezdtem tanulni, de mivel a zeneisk nem tanított így magántól ment - és nem klasszikus hanem népi. Hallás után.
Szóval a hegedű nem könnyű. Hogy úgy mondjam nehéz. Nincsenek rajta bundok, minden lefogás csak érzésből megy. És igen könnyen nem oda nyúlsz ahova kellene...
Én elkezdtem tanulni, de mivel a zeneisk nem tanított így magántól ment - és nem klasszikus hanem népi. Hallás után.
Szóval a hegedű nem könnyű. Hogy úgy mondjam nehéz. Nincsenek rajta bundok, minden lefogás csak érzésből megy. És igen könnyen nem oda nyúlsz ahova kellene...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Hehe... Közös a válaszfalunk a szomszédokkal - sorházban lakunk - szóval igazából minden rezgés szépen átmegy a házakon. És mivel a hang rezgés, és ez egy jóóó erős hang... gondolhatod. Szegény szomszédasszonynak szinte közvetlen mellettem-alattam van az irodája. Biztosan nagyon örül nekem. XD
Még jó, hogy Apum nincs itthon.. Bár Ő örül, hogy zenélni tanulok.
Szóval egyelőre csak remélem, hogy jól fogok gitározni.^^" Igyekszem...
Hegedűűű!!!*____* Imádom! Bár az igaz, hogy mikor az ember tanulgat rajta előtörnek belőle macskanyávogást megszégyenítő hangok, és az embernek feláll a hátán a szőr tőle, de ez van, minden kezdet nehéz. XD
Hegedülni is szívesen megtanulnék... (Apocalytica hatás.) Meg zongorázni is. Mikor kicsi voltam ez volt az első hangszer, amin meg szerettem volna tanulni játszani. De ezt talán már említettem itt régebben.^^"
Ezen kívül most gondolkodom rajta, hogyha egyszer lesz lehetőségem egy japán hangszert is bevállalnék. Samiszen vagy koto. Ez a kettő nagyon vonz. Bár mindkettőhöz kőkemény elszántság és kitartás szükséges... Meg egy jó tanár.
Kisregényíró mód OFF.
Még jó, hogy Apum nincs itthon.. Bár Ő örül, hogy zenélni tanulok.
Kérdeztem is Tőle a nyáron, hogyha ennyire örül, hogy zenélek, mi a fenéért nem küldött el előbb? Már sokkal előrébb lehetnék, és nem nyomorult Bach kottákat kellene tanulnom, hanem valami egészen mást. Ráadásul most ugye egy hónap ki is maradt, mert a gitártanárom stúdióba vonult a zenekarával, és folyton lemondta az órákat.
Szóval egyelőre csak remélem, hogy jól fogok gitározni.^^" Igyekszem...
Hegedűűű!!!*____* Imádom! Bár az igaz, hogy mikor az ember tanulgat rajta előtörnek belőle macskanyávogást megszégyenítő hangok, és az embernek feláll a hátán a szőr tőle, de ez van, minden kezdet nehéz. XD
Hegedülni is szívesen megtanulnék... (Apocalytica hatás.) Meg zongorázni is. Mikor kicsi voltam ez volt az első hangszer, amin meg szerettem volna tanulni játszani. De ezt talán már említettem itt régebben.^^"
Ezen kívül most gondolkodom rajta, hogyha egyszer lesz lehetőségem egy japán hangszert is bevállalnék. Samiszen vagy koto. Ez a kettő nagyon vonz. Bár mindkettőhöz kőkemény elszántság és kitartás szükséges... Meg egy jó tanár.
No meg maga a hangszer, ami gondolhatjátok, hogy nem egy olcsó mulatság...
Kisregényíró mód OFF.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-10 11:13:25
Gitár-gyakorlás...nálatok pedig a szomszédok egy másik házban laknak, egy kert választ el tőlük, nem csak egy fal...nálunk a húgaim szoktak hegedülni illetve zongorázni. A hegedű mindent visz, a gitár legalább nem nyikorog. Tök jó neked, hogy jól fogsz gitározni! Az egy akkora fíling. :)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
túl nyugis
Azt hiszem kettőnknek teljesen mást jelent az, hogy valami nyugis.
De valóban fiúk: Rapider, Naruto-kun! Tessék meglátogatni bennünket, amikor csak az időtök engedi.^^
Naruto-kun: Fhuh, a kedd, szerda, csütörtök... A szerda biztosan nem jó, mert este fél nyolcig vagyok egyetemen, de a kedd és a csütörtök lehet, hogy szóba jöhet - bár az meg lehet, hogy a többieknek rossz.
Majd megolduk.^^
A banánvágóm nem adom, nekem is kell, azzal kergetem el a huncut fiúkákat, akik molesztálni akarnak.
Aktuális: Szeeegény szomszédok. Miután végeztem a gitárleckém begyakorlásával, elkezdtem a komolyabb gyakolrást. Először az akkusztikusomat téptem meg egy kicsit, most meg az erősítőre dugott elektromossal mérem a szomszédok türelmét.XD Vajon mikor csenget be valaki, hogy hallgattassam el...?
(És a hörgés-gyakorlás még csak most jön. XD)
. .És maj ha lessz időm és szabad leszek akkor még el is megyek fórumtalira
Hát jó lenne Az első tagok nélkül kicsit más a fíling, túl nyugis Kell valami hiperaktivitás.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2009-09-09 23:31:14
(#28783) Szia Miho-chan!Bocsi hogy ien későn írok de nem tudom még mikor lesz időm fórumtalira...leginkább szerdán és csütörtöki napokon lenne jó mert 7végenként barátnőmmel vagyok + kedd ezeken a napokon biztosan + néha csütörtökön is.Néha tanulni is kell mert lesznek tantárgyi versenyek,illetve dolgozni is akarok majd hébe hóba... XD
De majd bizta sort kerítünk rá XD Egyébként mesélj hogy vagy?Kellene a banánvágó japánkardod XD Eskü az a legnagyobb!!!!
Na jóéjt mindenkinek!!!
De majd bizta sort kerítünk rá XD Egyébként mesélj hogy vagy?Kellene a banánvágó japánkardod XD Eskü az a legnagyobb!!!!
Na jóéjt mindenkinek!!!
beküldve: 2009-09-09 21:15:56
(#28782) Látom a fórumosok sokat gondolnak ránk.Ennek nagyon örülök .És maj ha lessz időm és szabad leszek akkor még el is megyek fórumtalira
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-09-09 21:06:20
(#28781) Nah jó éjszakát all! Mennem kell szüléim fel akarnak állítani és hát nekik nem lehet ellenkezni!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!