Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Valahogy csökkent a lelkesedésem a fórumtalik iránt...
Neem tudok hazudni...már Miho sem rettenthet el...
Neem tudok hazudni...már Miho sem rettenthet el...
annyira
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-08 19:57:39
Mit fél? Lassan kettő...
... Jól van sotácska... Megjegyeztem. A múltkor megúsztad a dolgot. De legközelebb megkapod a magadét...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-08 19:42:36
Most nagy a szád, mi, mert elválaszt egy fél ország Tőled...
Mit fél? Lassan kettő...
Yaven: 4 másfél órás előadás egymás után?! ÁÁÁ!
Nekünk még nem kezdődött el a suli, de ma volt szerencsém bemenni, és végighallgatni egy japán minoros és egy magyar majoros tájékoztatót. Nem volt semmi, egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy a minorom sokkal összeszedettebb és jobb lesz, mint a főszakom...
A magyaros tájékoztatón nagyon béna emberke dumált körülbelül minden második szónál megállt gondolkodni, hogy hogyan is fejezhetné ki magát helyesen. Majd, amikor elérkeztünk oda, hogy lehetett kérdéseket feltenni, rá kellett jönnöm, hogy túl sok a tájékozatlan elsős.
Nekünk még nem kezdődött el a suli, de ma volt szerencsém bemenni, és végighallgatni egy japán minoros és egy magyar majoros tájékoztatót. Nem volt semmi, egyelőre úgy néz ki a dolog, hogy a minorom sokkal összeszedettebb és jobb lesz, mint a főszakom...
A magyaros tájékoztatón nagyon béna emberke dumált körülbelül minden második szónál megállt gondolkodni, hogy hogyan is fejezhetné ki magát helyesen. Majd, amikor elérkeztünk oda, hogy lehetett kérdéseket feltenni, rá kellett jönnöm, hogy túl sok a tájékozatlan elsős.
Az egyikük kb megkérdezte, hogy mikor kapunk órarendet.
ilyenkor örülök hogy még csak 14 vagyok
S bár nem látszik én sajnállak titeket...tudom hogy ez most nem valami meggyőző...XD
Szerk: Yoroi 2009-09-08 19:32:31
egész jó. csöndes békés. talán kicsit túlságosan is. mint Románia, ugye Miho?
HahaHA! Most nagy a szád, mi, mert elválaszt egy fél ország Tőled... De ne aggódj...
Lesznek még hétvégék, mikor hazamászol és lesznek fórumtalik is, ahol megtorlom minden gonoszságod. Muhahaha!
Nem tudom tudod-e, de Parasikoly kapitányunk szegedi, kérj Tőle segítséget a tájolásban.;) (Biztosan tud mutatni néhány Neked való helyet.)Ha meg nem jössz haza... Hát majd megyek én. Úgyis azt mondják Szeged egy szép hely.
Yaven: 4 másfél órás előadás egymás után?! ÁÁÁ!
Az egyikük kb megkérdezte, hogy mikor kapunk órarendet.
Viszont ami tetszik, hogy mire vége a félévnek, olyan kemény és formás lesz a fenekem a sok lépcsőzéstől, hogy csak nah! Kondiban tart az egytem.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-08 19:29:41
Ilyen alapokon bedobsz 8 kreditet és le anyázod a tanárt!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-09-08 18:58:17
(#28730) Hát nálam sem túl jó a helyzet. Kémia fakultáció 3 órakor... pfff... Már azt hittem éhen, szomjan halok + rohadtul untam a témát is szal elég gáz volt... És ezt minden kedden túl kell ezentúl élnem Mondjuk még mindíg szerencsésebb helyzetben vagyok mint Yaven és Elnar
Egyébként Yoroi: Sok sikert a "valami" elcsenéséhez! Kémia 4ever
Egyébként Yoroi: Sok sikert a "valami" elcsenéséhez! Kémia 4ever
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-09-08 18:59:47
beküldve: 2009-09-08 18:47:36
(#28729) Nálam meg egyre jobb a suli... //értsd jól// --- lassan 8 kreditet kell ledobnom ütközések meg anyázások miatt. Nem ártana ha legalább ők tudnák, mit akarnak velünk kezdeni. -.-"
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
Na szép...én meg tanultam is valamennyit...
Bár a kémiaórán nem nagyon...sikerült elcsórnom egy "valamit" ami a világuralomhoz szükséges tervhez kell.
Bár a kémiaórán nem nagyon...sikerült elcsórnom egy "valamit" ami a világuralomhoz szükséges tervhez kell.
Szerk: Yoroi 2009-09-08 18:35:40
Yoroira válaszolt szóval mertem azt feltételezni hogy az animéről van szó!
Különben bocs a félre értésért! :S
Különben bocs a félre értésért! :S
Sziasztok!
Túléltem a mai napot, habár néha már az alvás és az idegbaj kerülgetett, de végül sikerült! 4 másfél órás előadásunk volt egymás után Mondjuk ebből az egyik órán végig rajzolgattam, de a fennmaradókon viszonylag aktív voltam.
Morduk: ezt jól félreértetted Dzirun az egyetemről írta, hogy békés, nem egy animéről.;)
Túléltem a mai napot, habár néha már az alvás és az idegbaj kerülgetett, de végül sikerült! 4 másfél órás előadásunk volt egymás után Mondjuk ebből az egyik órán végig rajzolgattam, de a fennmaradókon viszonylag aktív voltam.
Morduk: ezt jól félreértetted Dzirun az egyetemről írta, hogy békés, nem egy animéről.;)
beküldve: 2009-09-08 17:37:34
(#28725) Üdv!
Egyre többen vagyunk, de még mindig jelzek, hogy a Hungarian Bleach Fórum elkészült a forumx.hu segítségével, szóval várjuk az embereket!
Egyre többen vagyunk, de még mindig jelzek, hogy a Hungarian Bleach Fórum elkészült a forumx.hu segítségével, szóval várjuk az embereket!
,,Hitler fején ugrálok!"
viszont a lakótársaim tök arcok. ráadásul az egyik lány és főz ránk
ehh...mázlista
Morduk: ...XD hát te is megjöttél
egész jó. csöndes békés. talán kicsit túlságosan is.
Ha mind amit mondasz igaz (és nem képletesen értendő) akkor ez elég uncsi anime lehet!
egész jó. csöndes békés. talán kicsit túlságosan is. mint Románia, ugye Miho?
csak még nem tom mi hol van, ezért kicsit elveszettnek érzem magam
csak még nem tom mi hol van, ezért kicsit elveszettnek érzem magam
-
Szerk: ∂z 2009-09-08 16:26:14