Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Úgyvolt hogy továbbképzése lesz de aztán mégse és most jön ő is és Egerbe megyünk és nem FICHER hanem FISCHER xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Én holnap kirándulok xD
(Bocs ha szomorítalak) xD
(Bocs ha szomorítalak) xD
Fantasztikusan. Most éppen tanulnom kellene - de olyan szinten nincs kedvem, hogy az már fáj.
Remélem, nem felelek/írok holnap semmiből
Remélem, nem felelek/írok holnap semmiből
Gaboo írj! xD
Szia xD
Olyan jóóó, ma rövidített órák voltak, úgyhogy bementem a Libribe és átvettem a megrendelt Démonnaplót ^^
Szerk: _gabi 2009-09-10 16:26:50
Az egyik volt osztálytársam ajánlotta a pasit.
60 percért kell 1500 forintot fizetni. Egy hónapra fizetek hatezret.
Végülis a Rákóczin drágább a lányok tarifája állítólag
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-10 16:13:40
(#28803) beküldve: 2009-09-10 15:51:05
(#28801) Üdv fórum!!!
Mi a helyzet, Képzeljétek meghallta szomszédunk És ha ez nem lenne egész még a hullája 2 hétig bent volt a szobájában.Nagyon szőrnyű volt
Mi a helyzet, Képzeljétek meghallta szomszédunk És ha ez nem lenne egész még a hullája 2 hétig bent volt a szobájában.Nagyon szőrnyű volt
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
Jaj, tiszta véletlenek vannak itt, mert az én becenevem is Mary (tudom, hogy nem nekem írtál, csak megjegyeztem ), és Egerben tanulok.
Szegény, pedig nem tudom mi a vicces az egy üveg tejen, max. annyi, hogy a macska nem bírja meginni egyszerre.
Szegény, pedig nem tudom mi a vicces az egy üveg tejen, max. annyi, hogy a macska nem bírja meginni egyszerre.
hát én a zongora elektronikus változatán zongorázok, és eddig még senki sem hívta a rendőrséget xD
Maryke: Ti hova mentek holnap kirándulni? Mi Egerbe xD
Tök jó nem kell tanulni,
Tök vicces. minden nap kiderül valakiről hogy mangamániás xD
Ez egy megállíthatatlan folyamat
A holnap egy mangaorientált világról szól majd xD
Ma németen azt kellett mondani hogy:
A szerelő lánya ed egy pohár tejet a postás macskájának xD
És az egy pohár tej helyett (ein glas milch) egy csaj azt mondta hogy egy üveg tej -Eine Flasche Milch- És egész nap ezen röhögtünk XD
Most szóljatok hozzá, tiszta hülyék vagyunk nem? XD Ma ilyen dilis napom van xD Ne kérdezzétek mit szedek úgy se adok xD
Maryke: Ti hova mentek holnap kirándulni? Mi Egerbe xD
Tök jó nem kell tanulni,
Tök vicces. minden nap kiderül valakiről hogy mangamániás xD
Ez egy megállíthatatlan folyamat
A holnap egy mangaorientált világról szól majd xD
Ma németen azt kellett mondani hogy:
A szerelő lánya ed egy pohár tejet a postás macskájának xD
És az egy pohár tej helyett (ein glas milch) egy csaj azt mondta hogy egy üveg tej -Eine Flasche Milch- És egész nap ezen röhögtünk XD
Most szóljatok hozzá, tiszta hülyék vagyunk nem? XD Ma ilyen dilis napom van xD Ne kérdezzétek mit szedek úgy se adok xD
Szerk: Shaun 2009-09-10 15:42:55
Az egyik volt osztálytársam ajánlotta a pasit.
És az ember nagyon nagy fazon! Imádom.
Csoportokban tanít. Általában négyen vagyunk egy csoportban. Az órákat azzal kezdjük, hogy eljátszuk a házinak feladottakat (TAB kottákból tanulunk, de azt mondta fogunk tanulni zeneelméletet is, és lehet, hogy a Kodály módszerrel is alaposabban megismerkedünk... Hajajj...XD)
Akármilyen gitárral mehetsz Hozzá. Én az akkusztikusommal kezdtem, és a msodik óra után váltottam elektromosra azt hiszem...
És basszust is vállal, mert a barátnőm azt is szeretne tanulni és azt mondt semmi akadálya.
Profi az ember és kész.
Ha érdekel, majd megadom az elérhetőségeit.
És az ember nagyon nagy fazon! Imádom.
Csoportokban tanít. Általában négyen vagyunk egy csoportban. Az órákat azzal kezdjük, hogy eljátszuk a házinak feladottakat (TAB kottákból tanulunk, de azt mondta fogunk tanulni zeneelméletet is, és lehet, hogy a Kodály módszerrel is alaposabban megismerkedünk... Hajajj...XD)
Akármilyen gitárral mehetsz Hozzá. Én az akkusztikusommal kezdtem, és a msodik óra után váltottam elektromosra azt hiszem...
És basszust is vállal, mert a barátnőm azt is szeretne tanulni és azt mondt semmi akadálya.
Profi az ember és kész.
Ha érdekel, majd megadom az elérhetőségeit.
Persze, megértem őket is, hogy egy kezdő "nyikorgása" zavarja őket. Nálunk ugyanez volt. Nővérem, mikor kicsi volt, tanult hegedülni, de a szüleim nem szerették a "nyikorgást", és mikor én szerettem volna, akkor nem vállalták be még egyszer.