Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
most fog nanát csinálni a füzetem borítójára...
Nekemiiiiis!!!!!!!!
Hehe, körülbelül én is így reagáltam, mikor észrevettem a Lt, a kémia füzeténXD
beküldve: 2009-09-10 21:25:41
(#28867) Aztaa Zoé ez jó nagy paraszt lehet a gyerek...
Egyébként asszem én szerencsének mondhatom magam ezen a téren, az osztálytársaim nagytöbbsége tudja mi az az anime és nem rajzfilmnek nevezi , ráadásul öten hatan, meg is néznek néha egy epizódot, vagy filmet, sőt az egyik osztálytársam nagyon ügyesen rajzol, most fog nanát csinálni a füzetem borítójára...
Egyébként asszem én szerencsének mondhatom magam ezen a téren, az osztálytársaim nagytöbbsége tudja mi az az anime és nem rajzfilmnek nevezi , ráadásul öten hatan, meg is néznek néha egy epizódot, vagy filmet, sőt az egyik osztálytársam nagyon ügyesen rajzol, most fog nanát csinálni a füzetem borítójára...
Inkább az utóbbi legyen!! Csácsá és jócakát!
Nekem egyik srác osztálytársam egy rajzomat látta azt mondta,g
h tök sz@r és azutá mikor angol projectnél egy csoprtba kerültünk azt mondta én rajzoljam meg a logót mert jól rajzolok...
Mostmár tényleg csá!!!
Nekem egyik srác osztálytársam egy rajzomat látta azt mondta,g
h tök sz@r és azutá mikor angol projectnél egy csoprtba kerültünk azt mondta én rajzoljam meg a logót mert jól rajzolok...
Mostmár tényleg csá!!!
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-10 21:26:51
Ami engem illet megfulladhat csak az a kár h még 4 évig el kell tűrnöm. Hehe vagy neki engem .
Mikami: jóéjt
Yoroi: az a mókás, h mikor rajzolok v irok ak: vááá nézd már de jó. -de mér csak ak jó? ki érti...
Mikami: jóéjt
Yoroi: az a mókás, h mikor rajzolok v irok ak: vááá nézd már de jó. -de mér csak ak jó? ki érti...
Szerk: Zoé 2009-09-10 21:24:37
nem irigyellek...de kb nálunk is lenézik...
(hála égnek nekem ilyen történetem nincs)
(hála égnek nekem ilyen történetem nincs)
Gravity is a habit that is hard to shake off.
De szemééét!Köszikösziköszi!H ol lakik mi a neve????Van egy ötletem!Rászabadítom a szekrénybátyámat!!
Mikami:Na preszepersze...Am én is.
Mikami:Na preszepersze...Am én is.
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-10 21:23:24
beküldve: 2009-09-10 21:21:19
(#28862) Na most már tényleg megyek mert még zuhanyozni is kéne xD Nem lehet innen elszakadni. na jó éjt
és most tényleg megyek.
de tényleg.
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-10 21:21:52
beküldve: 2009-09-10 21:20:40
(#28861) Sziasztok!
Hát néha én is bele tudok zúgni emberek hangjába, de inkább csak szinkronhangokba. Ha arc is van hozzá, akkor inkább arra figyelek, nem a hangraXD
Hát néha én is bele tudok zúgni emberek hangjába, de inkább csak szinkronhangokba. Ha arc is van hozzá, akkor inkább arra figyelek, nem a hangraXD
beküldve: 2009-09-10 21:19:20
(#28860) Anime téma: nálunk az iránta való érdeklödés mutatója a 0-án van. :(( Sőt, bosszantóbb, hogy szinte lenézik.
Pl erre:
Maryke: te is megfolythatod...
Pl erre:
Idéni táborban az új suli 9edikesei voltak. Reggelinél vki kérdezett vmit rólam egy 5-8as otársamtól. A srác meg röhögve mondja h én bele vagyok esve a "japcsi rajzfilmekbe", elég vmit mutatni és elszállok stb. és egész nap MINIMAXOT nézek Még jó h meghallottam aztán hangosan azt mondtam, h nem tom mért ütik egyesek más dolgába az orrukat főleg úgy, h én soha egy szót sem szólltam arról, h egy illető mögöttem repülőgép***i. Erre meg lecsöndesedett. Mondok jobbat: a szóban forgó srác a volt barátom volt hát oltári.
Maryke: te is megfolythatod...
Szerk: Zoé 2009-09-10 21:20:55
Te idióta!!Utánna odafordultam,de a hangja attól még tetszik!!!
Na én lépek!Akkor szerdán a 44-esben!
Na én lépek!Akkor szerdán a 44-esben!
meh....
Szóval elfordultál, és szólt hozzád, megtetszett a hangja, de ahhoz már lusta voltál hogy visszafordulj? xD
Hát nem tudom... én valahogy nem hangok alapján ítélek meg embereket. xD főleg nem tanárokat xD és főleg nem szeretek bele a tanárok hangjába... olyan nem létezik...
Hát nem tudom... én valahogy nem hangok alapján ítélek meg embereket. xD főleg nem tanárokat xD és főleg nem szeretek bele a tanárok hangjába... olyan nem létezik...
Megismétlem előbbi kedves kívánságom:Fulladj meg,de mostmár egy kanál vízbe!!!És ha most megfulladsz akkor sosem tudod meg ki vagyok!!!Könyv osztás volt 5.-ben és épp elfordultam amikor hozzámszólt és tökre megtetszett a hangja.Engem nem tanít.Én aljas??Áááá dehogy!!
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-10 21:15:11
Mikami Mi is jótanárokat kaptunk csak BB ne lenne!!
Vargacsabaaaa???Ez annyira neméééér!!!!!!!!
Vargacsabaaaa???Ez annyira neméééér!!!!!!!!
Muhahahahhaha *sátáni kacaj* xD
szerkesztettél a válaszom után aljas...
a hangjába? xDxDxD azt hogy csináltad? xD Még nem láttad csak hallottad? xD
Nem nézel oda órán? xD
Szerk: Shaun 2009-09-10 21:14:00
Yoroi: Ezzel nem vagy egyedül, bár itt, ahova én járok, több divat anime fan is van (DN-Inujasa-Naruttyó vonalon), mindenféle fencuccal teleaggatva, miközben a témához magához hülyék, mivel két részt, ha láttak összesen akármiből... Sokszor azt sem tudják, hogy ki a karakter, aki a kulcstartójukon lóg, meg ilyesmi. Imádom.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute