Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-09-11 14:53:36
(#28884) Sziasztok. Vége egy újabb borzalmas napnak és egy borzalmas hétnek. Veletek történt valami érdekes? Ha van itt valaki jelezzen
Yaven: Hajrá, a gitározást elkezdeni sosem késő
Yaven: Hajrá, a gitározást elkezdeni sosem késő
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-09-11 09:36:14
(#28883) Sziasztok!
Miho: Azta, az 1500 Ft/óra díj nagyon jó! Szívesen mennék, csak előtte még jó lenne megtudni, hogy októbertől kezdődik-e japán kezdő nyelvtanfolyam a M-J Baráti társaságnál. Ha azt már tudni fogom, hogy mikor lesz, a basszusgitár oktatásra is biztos időt kerítek. Na meg énekkar...idén biztos nem fogok unatkozni délutánonként.
Utálom azokat az embereket, akik más cuccai közt turkálnak, meg beleszólnak a magánéletébe. Ezeket leginkább elkerültem és lenéztem gimiben -na meg nemegyszer eléggé durván beszóltam nekik-->gondolhatjátok hogy imádtak!
Mondjuk én animefan már akkor lettem, amikor már csak az érettségi volt hátra; főiskolán meg rohadtul nem számít, hogy ki mit csinál szabadidejében. Múltkor láttam egy csajt tele animés kitűzőkkel a táskáján és majdnem "leszólítottam". de aztán rájöttem, hogy nem animeconon vagyunk.
Am. láttam már mangát olvasó emberkét is és interneten is megismerkedtem valakivel, aki ugyanarra a karra jár. Szóval jó hely a mienk!
Yoroi: következő fórumtalira hozdd el a Pikachus pólódat!!!
Miho: Azta, az 1500 Ft/óra díj nagyon jó! Szívesen mennék, csak előtte még jó lenne megtudni, hogy októbertől kezdődik-e japán kezdő nyelvtanfolyam a M-J Baráti társaságnál. Ha azt már tudni fogom, hogy mikor lesz, a basszusgitár oktatásra is biztos időt kerítek. Na meg énekkar...idén biztos nem fogok unatkozni délutánonként.
Utálom azokat az embereket, akik más cuccai közt turkálnak, meg beleszólnak a magánéletébe. Ezeket leginkább elkerültem és lenéztem gimiben -na meg nemegyszer eléggé durván beszóltam nekik-->gondolhatjátok hogy imádtak!
Mondjuk én animefan már akkor lettem, amikor már csak az érettségi volt hátra; főiskolán meg rohadtul nem számít, hogy ki mit csinál szabadidejében. Múltkor láttam egy csajt tele animés kitűzőkkel a táskáján és majdnem "leszólítottam". de aztán rájöttem, hogy nem animeconon vagyunk.
Am. láttam már mangát olvasó emberkét is és interneten is megismerkedtem valakivel, aki ugyanarra a karra jár. Szóval jó hely a mienk!
Yoroi: következő fórumtalira hozdd el a Pikachus pólódat!!!
Szerk: Yaven 2009-09-11 09:36:55
XD .... asszem ja
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"
beküldve: 2009-09-10 23:52:21
(#28880) beküldve: 2009-09-10 22:35:17
(#28879) Zoé, nálunk a srác technobuzi volt //sry minden technóstól, de ő tényleg zakk volt// na én eltettem a cd lejátszójának a kábelét XD
Nem röhög XD.
Szeretem Pikachut XDDDD. Ahogy PikaPikázik.
Csak egy ideje nem nézem.
Miho: láttam h a wakkák bővültek . Ügyi vagy
Szeretem Pikachut XDDDD. Ahogy PikaPikázik.
Csak egy ideje nem nézem.
*van pikachus pólója*
Miho: láttam h a wakkák bővültek . Ügyi vagy
Szerk: Zoé 2009-09-10 22:24:03
Sotácskaaa!!! Ezt eddig elfelejtetted említeni!
Hozd el a következő fórumtalira rajzolunk mellé egy másik Pikachut tukó pózban. XD
Nekem pikachus a tesi- fehérpólóm! Nem röhög!
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nah ez a másik...Kiszúrta az a manga a szemét? -én kiszurtam volna neki XD.
És a nyulkálás mások holmijához =szegényke csak igy tudja magára fölhivni a figyelmet, mivel értelmes emberi hajlamokkal nem igazán rendelkezik...
És: az anime-fanok sem rajonganak minden animéért. Nekem pl ha azt mondják menjek nézzek pokémont, kiröhögöm -régen szerettem de valahogy...nem tom kinőttem XD v ilyesmi.
Jóéjt. Asszem megyek én is kicsit olvasgatni aztán aludni XD.
És a nyulkálás mások holmijához =szegényke csak igy tudja magára fölhivni a figyelmet, mivel értelmes emberi hajlamokkal nem igazán rendelkezik...
És: az anime-fanok sem rajonganak minden animéért. Nekem pl ha azt mondják menjek nézzek pokémont, kiröhögöm -régen szerettem de valahogy...nem tom kinőttem XD v ilyesmi.
Jóéjt. Asszem megyek én is kicsit olvasgatni aztán aludni XD.
Szerk: Zoé 2009-09-10 22:07:26
Teljesen egyet értek.
Elég gáz h ha a Sámánkirály nem tetszik neki akkor már azt mondja h "Fúúúúj! Hülye kínaiak mekkora sz@r már ez!" Aha...kínaiak...ez a másik
Azt meg eleve utálom ha nyúlkálnak a cuccaimhoz, ezért amikor valaki véletlenül/direkt beleejtette a kukába a mangámat...hát nekem kellett az egész emeleten összeszednem a szemetet...
amúgy megyek alukálni ^^
jó éjt mindenkinek
Elég gáz h ha a Sámánkirály nem tetszik neki akkor már azt mondja h "Fúúúúj! Hülye kínaiak mekkora sz@r már ez!" Aha...kínaiak...ez a másik
Azt meg eleve utálom ha nyúlkálnak a cuccaimhoz, ezért amikor valaki véletlenül/direkt beleejtette a kukába a mangámat...hát nekem kellett az egész emeleten összeszednem a szemetet...
amúgy megyek alukálni ^^
jó éjt mindenkinek
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-10 22:03:12
Azok is nagyon kedvesek voltak.
Am engem az bosszant, hogy ha vki nem szereti az animéket, (kezdjük ott h nem is próbálja megismerni) akkor minek szól bele abba, hogy valaki fan? Biztos ő is rajong valamiért, amit más meg utál. Az én gyógyszerem egyszerű: megmondom neki, h amig én nem szólok a hülyeségeibe addig ő se szóljon az enyémbe. Ha ezután se hagyja abba ak jobb ha engem kikerül mer baja esik a végén.
Denem: jóéjt.
Am engem az bosszant, hogy ha vki nem szereti az animéket, (kezdjük ott h nem is próbálja megismerni) akkor minek szól bele abba, hogy valaki fan? Biztos ő is rajong valamiért, amit más meg utál. Az én gyógyszerem egyszerű: megmondom neki, h amig én nem szólok a hülyeségeibe addig ő se szóljon az enyémbe. Ha ezután se hagyja abba ak jobb ha engem kikerül mer baja esik a végén.
Denem: jóéjt.
Szerk: Zoé 2009-09-10 21:54:22
Rajzról:
azt mondják jól rajzolok, néha beleköt néhány srác, h megint vmi "nagyszeműeket " rajzolok. Volt olyan h megyek az osztályba és 2 lüke a rajzaimat kirakta egy hirtáblára =mindeniken 2 lyuk diszelgett. Bár ak 1szer nyugodtan hidegvérrel leszedtem aztán mikor még1szer elvették egyiknek majdnem kitörtem a karját. Másik meg kb 3 napig piros szemmel járkált. De megérdemelték XD.
Anno mikor koliszobámban ki volt rakva egy zöldhajú csajszi képe /hátán katana, két legyetővel takarja magát, miközben ugrik/, annak a sarkát égették meg -.-" Valszín szobatársak...
Pedig azt hiszem az első mangaszerű dolgom volt.
beküldve: 2009-09-10 21:39:22
(#28871) Wow! Csak keményen! Ki kell állni az animékért a cél érdekében emberáldozatok nem számítanak.
Egyébként meg Jócakát lepuccanok, mielőtt kiesnék a gép elől a fáradtságtól... (ma is elég nehéz nap volt, de holnap még státuszra megy az osztály )
Egyébként meg Jócakát lepuccanok, mielőtt kiesnék a gép elől a fáradtságtól... (ma is elég nehéz nap volt, de holnap még státuszra megy az osztály )
Hát sztem mind2ő lesz merh egymást húzzuk föl...De én győzök XD.
Rajzról:
Maryke: te nem aludni mentél?
Rajzról:
azt mondják jól rajzolok, néha beleköt néhány srác, h megint vmi "nagyszeműeket " rajzolok. Volt olyan h megyek az osztályba és 2 lüke a rajzaimat kirakta egy hirtáblára =mindeniken 2 lyuk diszelgett. Bár ak 1szer nyugodtan hidegvérrel leszedtem aztán mikor még1szer elvették egyiknek majdnem kitörtem a karját. Másik meg kb 3 napig piros szemmel járkált. De megérdemelték XD.
XDDD asszem összefirkálom a füzeteimet én isXDMaryke: te nem aludni mentél?
Szerk: Zoé 2009-09-10 21:39:11