Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-09-10 20:12:10
(#28825) Húúú gyerekek elkészítettem életem első rámenjét és ahhoz képest hogy leégettem a nyelvem egész jó volt
Nincs fény sötétség nélkül
Na ilyen meg amikor a szómenet jön rám...
Dzake:Jófiú,okosfiú,ügyesf iú...
Dzake:Jófiú,okosfiú,ügyesf iú...
meh....
Dzke okoskisfiú.
elképzeltem egy jelenetet ahogy egy csendes kis délutánon iszogattok a parton amolyan szolid módon, és akkor egyszer csak SÜN!-t kiáltva körbevesznek titeket kb 30an...
elképzeltem egy jelenetet ahogy egy csendes kis délutánon iszogattok a parton amolyan szolid módon, és akkor egyszer csak SÜN!-t kiáltva körbevesznek titeket kb 30an...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-10 19:58:33
beküldve: 2009-09-10 19:52:08
(#28821) Kezd izgalmas lenni a story...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-09-10 20:10:06
tapasztalt vok, mer nem dobtam el a kupakot és behajítottam a táskámba. a többiek a lábuk mögé rakták. aztán miközben a mellettünk lévő pad embereit igazoltatták az egyik balf@sz felrúgta a sajátját és azért a betonon felboruló üvegnek elég jellegzetes hangja van...
-
suliutáni kellemes sörözgetés a Tiszaparton, hirtelen 2 sün ránk veti magát és 3000 helyszíni bírság
fuckyeah. én megúsztam^^
fuckyeah. én megúsztam^^
Ez szívás Örülhetsz, hogy megúsztad (egyébként csodálkozom rajta. Pont te megúsztad? Kikkel voltál? )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Mivan? xD
nekem magyarul beszéljél xD
nekem magyarul beszéljél xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-10 17:22:26
Szorgos népünk győzni fog!!!HÁHÁHÁÁÁÁÁÁ.asszem most 11.-es.Te leszel a 2-es számú Andris XDXD Gyűlölöm Konczt és a TIG honalpját.Mi az állatkertbe megynk...Vagy inkább vissza az oviba... )XDXDXD
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-10 17:08:46
Ismered? jó neked, én nem xD
Én vagyok az egyedüli András az osztályban xD
beküldve: 2009-09-10 16:50:27
(#28815) suliutáni kellemes sörözgetés a Tiszaparton, hirtelen 2 sün ránk veti magát és 3000 helyszíni bírság
fuckyeah. én megúsztam^^
fuckyeah. én megúsztam^^
-
Bár ha jobban belegondolok...de én asszem tudom!!!Akkor a neved is elég!!! Amúgymeg bebebeee én ismerem FISCHER lányát!!!
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-10 16:50:06
Hogy teljesen őszinte legyek:
Fogalmam sincs hanyadik vagyok a névsorban xD
Úgyvolt hogy továbbképzése lesz de aztán mégse és most jön ő is és Egerbe megyünk és nem FICHER hanem FISCHER xD
Tudom ,h FISCHER,de most csak azért is!!!! Na de légyszi!!!!!!Legalább csak az h hanyadik vagy a névsorban!!!
meh....
Á, annyira nem szomorít el Holnap úgyis csak 6 órám lesz - 1 lyukas. Csak hát.... szörnyű nap lesz