Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Te szegény...nekem a volt osztályomban is van egy csaj aki szereti,szal ebből a szempontból szerencsés vok csak az a baj h a mostani oszályomban jóformán csak a fiúk szeretik egy csaj van aki megnézi,de az is csak a Kaleido Start...
Mikami Mi is jótanárokat kaptunk csak BB ne lenne!!
Vargacsabaaaa???Ez annyira neméééér!!!!!!!! (nemtudom milyen tanár de a hangja(L)(L){általában az emberek hangjába szeretek bele} )
Mikami Mi is jótanárokat kaptunk csak BB ne lenne!!
Vargacsabaaaa???Ez annyira neméééér!!!!!!!! (nemtudom milyen tanár de a hangja(L)(L){általában az emberek hangjába szeretek bele} )
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-10 21:11:50
francba maryke xD
Nekünk Varga Csaba az infósunk és a legjobb fej tanár sztem xD Csak jó tanárokat kaptunk kivéve a matek...
Év végére engem megöl Koncz xD
Zoé: xD jó szórakozást xD
Nekünk Varga Csaba az infósunk és a legjobb fej tanár sztem xD Csak jó tanárokat kaptunk kivéve a matek...
Év végére engem megöl Koncz xD
Zoé: xD jó szórakozást xD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-10 21:09:08
?mázlisták?
az én sulimban bezzeg senki nincs aki szereti a mangákat stb.
az én sulimban bezzeg senki nincs aki szereti a mangákat stb.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nem, nem igazán fárasztó. Inkább mulattat. Am sem vagyok valami beszédes kedvemben = irogatósban sem XD.
Melyik suliba jártok?
Török Ignác Gimnázium,Gödöllő
Mikami:Koncz a matektanárotok??XDXDXDXD Megvan mivel szivassalak.Nekem az infót tanítja és egy ideig helyetesítette a matektanárunkat mert Zsuzsanéni korházba került és előröl kellett kezdeni az anyagot mikor visszajött mert egy szót sem értettünk Koncz magyarázatából...
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-10 21:06:40
ronda vagy szép (bocs ez relatív és durva lett xD)
A mi matek tanárunk (Koncz ) mondta matekon a halmazokkal kapcsolatban ilyen hülye feladatokat hogy tegyük bele a halmazba a 9/b legszebb lányait. Én kikészülök attól a tanártól xD
A mi matek tanárunk (Koncz ) mondta matekon a halmazokkal kapcsolatban ilyen hülye feladatokat hogy tegyük bele a halmazba a 9/b legszebb lányait. Én kikészülök attól a tanártól xD
Szerk: Shaun 2009-09-10 21:07:25
Remekül törtetsz célod felé...Én vonatkerékpumpáló leszek estleg hivatalos láblógató...Am szerdán a 44-es ben lesz 2.-3. órám akkor bekukanthatsz a terembe....Szőke,szemüveges csajt keress...
ZoéFárasztó lehet minket külső szemlélőként olvasni...
ZoéFárasztó lehet minket külső szemlélőként olvasni...
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-10 21:02:38
beküldve: 2009-09-10 21:01:13
(#28847) diplomás pihentagyú fárasztó gép akarok lenni ha nagy leszek. nyugtass meg hogy jó úton haladok xD
Szerk: Shaun 2009-09-10 20:59:39
beküldve: 2009-09-10 20:58:46
(#28845) Nah jó cakát all!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Fulladj bele az egri strand medencéjébe jó???
Ja igazából már jövőévre is megterveztem mi lesz rajtam első nap...(Hülye kérdés=hülye válasz...)
Ja igazából már jövőévre is megterveztem mi lesz rajtam első nap...(Hülye kérdés=hülye válasz...)
meh....
Ja...5-8-ig muszály
mekkora szívás
Nekem a legjobb a dolgom, és van mivel szívatni marykét (3 dolog is)
Egyszer találkozni kéne a suliban xD
Milyen ruhát veszel fel Hétfőn? xD
Vagy jobb ötlet: vigyél magaddal egy hírdetőtáblát amire az van ráírva hogy Maryke, és állj ki az aulába xD Akkor már csak megismerlek...
Szerk: Shaun 2009-09-10 20:56:10
beküldve: 2009-09-10 20:53:17
(#28842) Sziasztok, ki h van?
Őőő valahol azt olvastam h la-tin-ta-nár???
*futva menekül minden elől ami sulihoz köthető*
Őőő valahol azt olvastam h la-tin-ta-nár???
*futva menekül minden elől ami sulihoz köthető*