Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Yaven: De, valószínű, így visszagondolva... Mindenképp nagyon durvák ezek a hirdetések... Régen több helyen ment a sírás,hogy mi az, hogy angol hirdetések vannak magyar oldalakon. Hát most kaptunk magyarokat külföldi oldalakra is... Minőségieket, kidolgozottakat, a magyar nyelv minden kincsével.
Kérem vissza az angol hirdetéseket, azoktól nem folyt ki a szemem
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ma elmondtam pár embernek hogy tudják-e mi az a Zöld hajnal és senki sem tudta xD szóval azt csak te találtad ki Maryke
Ki állította,hogy nem?Tudod a vonatkerékpumpálás mellett nyelvújító leszek...
Ronin:Szegény...Nekem most derűlt ki h barátnőim is szeretik,mert vonatra vittem magammal Mondót és egy negyed cikket sikerült elolvasnom(3/4-órám volt) ,mert elkérték és mikor leszálltunk úgy kellett kikönyörögnöm hogy adják vissza...
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-11 22:25:09
MI A TE INTELIGENCIA NIVOD?
A LÁTOTT SZÁMOK KÖZÜL MELYIKET FOGOD LÁTNI A KÉPEN?
Ott az van, hogy mejiket, nem? Ezért is valószínű, hogy nem webfordítással csinálták, mert az nem ejtene ilyen hibát.
Megasztárból még mindig ez a legjobb:[Link]
Ronin: legalább nem azt mondta, hogy kínai. Am. nem lehet, hogy van egy kisgyereke és az állandóan Minimaxos szörnyűségeket néz?
Szerk: Yaven 2009-09-11 22:21:48
beküldve: 2009-09-11 22:13:30
(#28925) Képzeljétek ma volt kémiám és elterelődött a téma a Mézga családra és akkor kezdi el a tanár hogy az még mindig jobb mint azok a japán MESÉK azt hittem kiesek a padból többiek meg ott röhögtek körülöttem
Nincs fény sötétség nélkül
Ma elmondtam pár embernek hogy tudják-e mi az a Zöld hajnal és senki sem tudta xD szóval azt csak te találtad ki Maryke
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Maryke 2009-09-11 22:04:12
az -pá aranymazsolagolyócskapofikám- xD
-há mi vágyunk a Dzsekszon Fájv- xD
-há mi vágyunk a Dzsekszon Fájv- xD
Szerk: Shaun 2009-09-11 22:01:08
beküldve: 2009-09-11 21:54:26
(#28921) pá aranymazsolagolyócskáim!!XDXDX D(nem megyek de olyan jó mondani)Britnei HoustonXDXD
meh....
Nemtom nekem ez valahogy új volt xD
Britney Houston, vízvezetékszerelő XD
Britney Houston, vízvezetékszerelő XD
Szerk: Shaun 2009-09-11 21:52:31
Van neked egy uzenet
nyisad ki mostan az uzenetet
Vannak ennél sokkal szörnyebbek is... A legjobb az a látásvizsgálat, amely mellett az szerepel, hogynyisad ki mostan az uzenetet
MI A TE INTELIGENCIA NIVOD?
Az énekes pedig született tehetség, nem tudom mi a probléma vele. Jó a mozgása, jó a hangja... Igazi sztár.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Maryke: Tudtad hogy Fischer dohányos?
Hogyne tudnám?Köszönni szoktunk egymásnak mikor épp kint cigizik mi meg körbemegyünk...
meh....
1. Ilyet hogy lehet találni? - youtube ->megasztár
2.Ilyet hogy lehet kitalálni? -meghallgatás XD, ennélkül nem lett volna megasztár
3. Egész jó! - no comment
4. Ez teccik XD - LOLX2
Maryke: mer azt hiszi van esélye. De kit érdekel amig mi jól szórakozunk szegényeken.
Mikami: nem baj röhögj.
[Link]- 5perc, lehet eltart 10 percig XDDDD =))
[Link]-ez egész jó :))
2.Ilyet hogy lehet kitalálni? -meghallgatás XD, ennélkül nem lett volna megasztár
3. Egész jó! - no comment
4. Ez teccik XD - LOLX2
Maryke: mer azt hiszi van esélye. De kit érdekel amig mi jól szórakozunk szegényeken.
Mikami: nem baj röhögj.
(Amig nekem nem fáj XD)
Megint túl kedves vagyok.[Link]- 5perc, lehet eltart 10 percig XDDDD =))
[Link]-ez egész jó :))
Szerk: Zoé 2009-09-11 21:49:19
Maryke: Tudtad hogy Fischer dohányos?
Szerintem jó ha ilyenek jönnek mert lehet röhögni, és szerintem ezt ők is tudják, és direkt azért mennek oda xD
Beteg, hogy meri ezt bárki is bevállalni....én még hobbiból se csinálnék ilyen felvételt...pár éve még bevállaltam volna.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.