Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-09-13 16:02:43
(#28989) Oké valaki segítsen!!!!!Ide írom a mondani valómat mert nem találtam jobb helyet
Na, valaki mondja meg honnan tölthetnék le a gépemehez olyan progit ami képes mutatni a japán jeleket??? a vezérlőpulton nem találtam a japán beállítást
Előre is köszííí
Na, valaki mondja meg honnan tölthetnék le a gépemehez olyan progit ami képes mutatni a japán jeleket??? a vezérlőpulton nem találtam a japán beállítást
Előre is köszííí
"Képzelőerőnket kárpótlásul kaptuk azért, amik nem lehettünk, humorérzékünket pedig, hogy vigasztalódjunk a felett, amik lettünk."
úgy néz ki igen. mivel van wifi a gyomromban, meg egy pici gép is és folyamatosan kapok Mihotól üziket, h a k>#&#@ anyám és engedjem ki és változtassam vissza
szóval 1előre él
szóval 1előre él
-
beküldve: 2009-09-13 13:54:57
(#28987) Wow ez hatalmas
Egyébként ha az ember cseppfolyós és megisszák, akkor ő utána még él?
Egyébként ha az ember cseppfolyós és megisszák, akkor ő utána még él?
Én is.
De LOL! Kár, hogy ilyen vizuális típus vagyok... Napokig ezzel fogok álmodni azt hiszem.
De LOL! Kár, hogy ilyen vizuális típus vagyok... Napokig ezzel fogok álmodni azt hiszem.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-13 11:47:28
majdnem elsírtam magam ezen
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
*észrevétlenül mögéd lopózik, majd beadja az altató injekciót*
*elalszol*
*egy ismeretlen raktárépületben ébredsz. le vagy kötözve. a fejeden egy furcsa fém sisak van, a testedből pedig drótok lógnak ki. körülötted hatalmas gépek, szivattyúk, mérőműszerek*
*egy űrült kacajt hallasz, de nem tudsz oda nézni a kötelek miatt*
*hirtelen motorzúgást hallasz, elindulnak a szivattyúk, berregnek a gépek, a műszerek mutatói jobbra-ballra lengedeznek. nagyon fura érzés járja át a tested, kezd elhomájosulni a világ. az utolsó dolog amit látsz én vagyok, amint fehér köpenyben, csapzott hajjal a látóteredbe kúszok egy távkapcsolóval*
-MUHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA
*a korábbinál is őrültebb kacajra ébredsz. valahogy minden más körülötted, ijesztő. nem érzed a lábad, nem érzed a karod, nem érzed a fejed. a teljes teret belátod, nincs többé előtted és mögötted. villámszerűen hatol beléd a felismerés. nincs többé tested*
-AZ ELSŐ SIKERES CSEPPFOLYÓSíTÁSOM!!!!!!!!!!!! !!!!!!
*látod amint a hold fénye megcsillan az őrült tudós szemében miközben közeledik feléd. kinyúl a keze a lombik felé, amiben folydogálsz és a szájához emeli*
*csönd és sötétség. semmi más*
*megittak*
*elalszol*
*egy ismeretlen raktárépületben ébredsz. le vagy kötözve. a fejeden egy furcsa fém sisak van, a testedből pedig drótok lógnak ki. körülötted hatalmas gépek, szivattyúk, mérőműszerek*
*egy űrült kacajt hallasz, de nem tudsz oda nézni a kötelek miatt*
*hirtelen motorzúgást hallasz, elindulnak a szivattyúk, berregnek a gépek, a műszerek mutatói jobbra-ballra lengedeznek. nagyon fura érzés járja át a tested, kezd elhomájosulni a világ. az utolsó dolog amit látsz én vagyok, amint fehér köpenyben, csapzott hajjal a látóteredbe kúszok egy távkapcsolóval*
-MUHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAAAA AAA
*a korábbinál is őrültebb kacajra ébredsz. valahogy minden más körülötted, ijesztő. nem érzed a lábad, nem érzed a karod, nem érzed a fejed. a teljes teret belátod, nincs többé előtted és mögötted. villámszerűen hatol beléd a felismerés. nincs többé tested*
-AZ ELSŐ SIKERES CSEPPFOLYÓSíTÁSOM!!!!!!!!!!!! !!!!!!
*látod amint a hold fénye megcsillan az őrült tudós szemében miközben közeledik feléd. kinyúl a keze a lombik felé, amiben folydogálsz és a szájához emeli*
*csönd és sötétség. semmi más*
*megittak*
-
már kísérletezem az emberek cseppfolyósításával
*nyel egy nagyot* Mostantól nem iszom egy kortyot sem.
Vicc volt, de gondolom senki nem vette komolyan.
Mindenesetre a közeledbe többet nem megyek... főleg nem LAOzáskor...
Mindenesetre a közeledbe többet nem megyek... főleg nem LAOzáskor...
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-13 10:47:25
beküldve: 2009-09-13 00:09:18
(#28982) NA aszem én megyek mert mer már nem látok semmi se se, írni se nagyon tudok szal bocs a heelyesírásért majd valamkor átszerkesztem vagy nem azt csak most lehetne, mind1....
jó éjt
jó éjt
már kísérletezem az emberek cseppfolyósításával, de kevés a siker eddig. lehetsz a köv tesztalany, ha akarsz
-
(avagy alternatív számolás szerint egy 2-es számú Ivink).
2-es számú Ivink???
Bocsának de én unikum vagyok.
Csak ezt Dznek ne mondjátok, mert még a végén meg akar engem is inni
várunk a következő talira Marykével és Keiichivel együtt.
Majd ha látod Yoroit, te is rájössz, hogy szekszi.
Hát kössz szépen ha te mondod =D
Keiichit nem ismerem
már előre félek a fórumtalitól xD Miho meg ne büntessen a nyelvtanért, mert az van bőven és még lesz is
2. es számú Ivi? miért ő csöndes?
Szerk: Shaun 2009-09-12 23:36:16
Nos, akkor kénytelen leszek Mihonak szólni, hogy adjon helyesírásból 1-est.
Hehe...akkor majd lesz egy 3-as számú Narutonak is (avagy alternatív számolás szerint egy 2-es számú Ivink). És ne aggódj a kezdeti szótlanság miatt; mindenki csöndesként érkezik, aztán utána meg rákapnak az oltás ízére.
Öszinte leszek: a félelmeidnek van alapja.
És persze nagy szeretettel ( ) várunk a következő talira Marykével és Keiichivel együtt.
Lemaradtam. Mi ez a Yoroi szekszi? XD A Pikácsus pólója? xD
Is.
Meg a kis sotateste is. XD XD XD
Jóóó volt a tali - megint.^^ És megint olyan vagyok, mint a mosott sz@r, szóval komoly beszámolót nem írok, Yaven már úgyis összefolalta a lényeget.
Béla! Jó volt megismerni Téged, reméljük legközelebb fitten és üdén jössz, így majd sokkal-sokkal aktívabb leszel. ;)
Te direkt ejtesz mindig j-ly hibákat?
én? nem xD
Én is akarok fórumtaliiit xD Kb én lennék a csapat energiaellátása, ha lankad a hangulat ( ha nem alszom épp én is ) xD
szerk: na jó bevallom igazából félek tőletek és meg se szólalnék egész idő alatt ( na jó ez túlzás ) xD
Foglaly (igen ez direkt volt) helyet a következőre, mert ha szüleim páncélszekrénybe zárak akkor is ott leszek xD
Lemaradtam. Mi ez a Yoroi szekszi? XD A Pikácsus pólója? xD
Szerk: Shaun 2009-09-12 23:21:01
Te direkt ejtesz mindig j-ly hibákat?
Höhö...azt nem mondanám, hogy nem vagyunk pszichopaták, de túl lehet minket élni (atombunkerben). Am. szegény Hárdteknó rosszul járt, mert a Siriusban a csapat mindig gátlástalanul fetreng/párnacsatázik/pikachuz ik. Ennek ellenére viszonylag jól bírta (ha nem számoljuk a negyed órás bealvását).
Béla! Szia! Na ez az álmosság sok mindent megmagyaráz. Pont beszéltük Mihoval hazafelé menet, hogy jobban meg kellett volna erőltetnünk magunkat, hogy otthonosabban érezd magad, de ezek szerint így is elviselted a társaságunkat.
És Yoroi tényleg 'szekszi'.
Szerk: Yaven 2009-09-12 23:11:43