Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Maryke: szombatig nincs rá esély, hogy meggyógyulsz?
Elvileg van,de anya nem fog elengedni Pestre az 100.Mert úgy volt ,h ogy tesómékhoz megyek be és onnan a talira,de így anya nem fog engedni.Talira amúgy sem engedne szal arról nem tud,de esélytelen,hogy ezen a héten bárhova is mehetek...
meh....
Miho első napja a felsőoktatásban... Azért valahogy nem tudom elképzelni, hogy annyira feltűnő jelenség lennél a suliban. Vagy csak nálunk volt divat első évben a vörös haj? (Emlékszem, hogy tavaly év elején kb. a hallgatóság 60%-a vörös hajjal létezett. )
Am. az elalvás miatt sem kell izgulni; egyik csoporttársam értetlenkedve mesélte, hogy az első órán valahogy nem sikerült bealudnia.
Am. az elalvás miatt sem kell izgulni; egyik csoporttársam értetlenkedve mesélte, hogy az első órán valahogy nem sikerült bealudnia.
Szerk: Yaven 2009-09-14 12:36:06
Jó, rajtam nem tom mi lesz xD majd megnézlek xD előszőr távolról aztán bizonytalanul közeledek feléd, biztos megismersz majd
Hát asszem ezen a héten senki nem ismer meg mert este belázasodtam és anya szerdáig eltiltott a sulitól...
meh....
beküldve: 2009-09-14 05:38:33
(#29001) お早うございます!
Már Garfield is megmondta: utálom a hétfőt.
Monday is an evil day! Az előbb megrémített az eső, mert úgy elkezdett esni, hogy azt hittem kénytelen leszek búvárfelszerelésben elindulni az egyetemre... De szerencsére elállt. Egyelőre...
Egy órája vagyok fent és gyanúsan frissnek érzem magam - bár ezt nyílván az ébredés utáni zuhanynak köszönhetem. Remélem a hatása egész nap kitart, mert nem akarok már első nap elaludni valamelyik órán. Szép kis bemutatkozás lenne tőlem... Így is elég feltűnő vagyok... Meg fognak jegyezni a tanárok, ÁÁÁ!
No... Elharapom a nyelvem - akarom mondani leharapom az ujjaim - mielőtt még kisebb regény keletkezne a reggeli agymenésemből.
Szép napot minden kedves otakutársnak!
じゃ!^^
Már Garfield is megmondta: utálom a hétfőt.
Monday is an evil day! Az előbb megrémített az eső, mert úgy elkezdett esni, hogy azt hittem kénytelen leszek búvárfelszerelésben elindulni az egyetemre... De szerencsére elállt. Egyelőre...
Egy órája vagyok fent és gyanúsan frissnek érzem magam - bár ezt nyílván az ébredés utáni zuhanynak köszönhetem. Remélem a hatása egész nap kitart, mert nem akarok már első nap elaludni valamelyik órán. Szép kis bemutatkozás lenne tőlem... Így is elég feltűnő vagyok... Meg fognak jegyezni a tanárok, ÁÁÁ!
No... Elharapom a nyelvem - akarom mondani leharapom az ujjaim - mielőtt még kisebb regény keletkezne a reggeli agymenésemből.
Szép napot minden kedves otakutársnak!
じゃ!^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-14 05:39:14
Jó, rajtam nem tom mi lesz xD majd megnézlek xD előszőr távolról aztán bizonytalanul közeledek feléd, biztos megismersz majd
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-13 21:47:43
(#28999) Hali!Mi jó történt veletek?Nekem sikerült megfáznom és már hamgom sincs sok...
Mikami ha esetleg erre tévednél:Holnap marad a fehér/szürke gatya és lila póló kombó csak lesz rajtam egy szines kötött pulcsi és egy színes sál...
Mikami ha esetleg erre tévednél:Holnap marad a fehér/szürke gatya és lila póló kombó csak lesz rajtam egy szines kötött pulcsi és egy színes sál...
meh....
ja. valahogy úgy fog kiszabadulni. aztán kipróbálom rajta a materializáló gépem. reméljük túléli
-
beküldve: 2009-09-13 19:57:51
(#28997) helló fórum mi it a helyzet?
Mert nálunk dörögnek isten dobjai melyek repítik a villámokat szanaszét.
Mert nálunk dörögnek isten dobjai melyek repítik a villámokat szanaszét.
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-09-13 19:44:14
(#28996) Ó hajó all! Ki hogy van?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Oldja is meg!
Szegénny drága kereszt mamimat ne bántsa senki , főleg ne igya meg! ( de valamiért úgy érzem ezzel kicsit már elkéstem )
Szegénny drága kereszt mamimat ne bántsa senki , főleg ne igya meg! ( de valamiért úgy érzem ezzel kicsit már elkéstem )
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Szia Zabpehely!
Denem55: Dz megoldja valahogy...
Denem55: Dz megoldja valahogy...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2009-09-13 17:17:42
úgy néz ki igen. mivel van wifi a gyomromban, meg egy pici gép is és folyamatosan kapok Mihotól üziket, h a k>#&#@ anyám és engedjem ki és változtassam vissza
szóval 1előre él
szóval 1előre él
Nem áll szándékodban kienegeni?
Egyébként ha megittad, akkor nem pisiled ki? XD
(tudom, idióta kérdések, idiótától, de hát most be kell érni ennyivel, nincs jobb ötletem beszédtémára... )
De LOL! Kár, hogy ilyen vizuális típus vagyok... Napokig ezzel fogok álmodni azt hiszem.
Jesszus! csatlakozom a rémálmokkal !
amúgy helló mindenkinek !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
Oké valaki segítsen!!!!!Ide írom a mondani valómat mert nem találtam jobb helyet
Na, valaki mondja meg honnan tölthetnék le a gépemehez olyan progit ami képes mutatni a japán jeleket??? a vezérlőpulton nem találtam a japán beállítást
Előre is köszííí
Na, valaki mondja meg honnan tölthetnék le a gépemehez olyan progit ami képes mutatni a japán jeleket??? a vezérlőpulton nem találtam a japán beállítást
Előre is köszííí
Amikor telepítet a Windowsot felkínálja a keleti írásjelek nyelvcsomag telepítését. Pipáld be és tedd fel. Ennyi Utólag nemtudom lehet-e nyelvcsomagot tenni, ha nem akkor tlepítsd újra a Windowsot, az sosem árt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
MS Mincho betűstílus...
"when you do things right, people won't be sure you've done anything at all"