Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
cö...én egész nap a suliban járkálok...egyszer negyediken aztán a földszinten van órám... áhh...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Hát most na!Elég EGOISTA ha azt hiszi csak miatta felvonszolom magam a 2. emeletre...
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-14 18:35:45
Nem tudom hanyadikos volt, de ott ül pár csaj a termünk mellett és az egyik szőke szemüveges lila felső + fehér nadrág, csak mire észrevettem már bementem a terembe, és gondoltam ott lesz még máskor is xD fhuu mázli....
Pedig jöhetnél Talira.... vagy suliba
Hát akkor az amúgy sem lehettem volna én,mert már bocs,de csak azért,h lássalak nem megyek fel a 2.ra...
Hát ez most igazán nem rajtam múlik...
Zoé:Kösz!
xDDD Ezt most bírom.
^^Usagi Tsukino^^
Nem tudom hanyadikos volt, de ott ül pár csaj a termünk mellett és az egyik szőke szemüveges lila felső + fehér nadrág, csak mire észrevettem már bementem a terembe, és gondoltam ott lesz még máskor is xD fhuu mázli....
Hát akkor az amúgy sem lehettem volna én,mert már bocs,de csak azért,h lássalak nem megyek fel a 2.ra...
Hát ez most igazán nem rajtam múlik...
Zoé:Kösz!
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-14 18:22:37
beküldve: 2009-09-14 18:11:56
(#29015) A suli az áll 1helyben. Bár egy témában frissül ez pedig a:
Hm vki szereti az Ichirin no Hana-t.
kinzás XD
Hm vki szereti az Ichirin no Hana-t.
Szerk: Zoé 2009-09-14 18:12:54
beküldve: 2009-09-14 18:10:21
(#29014) Bár a suli? Az sose frissül!XD
Ha egyszer el is jön az az idő, mikor mindenkiben ellenséget látsz. Én akkoris végig melletted állok. Hát soha ne add fel én egyetlen virágom! (Bleach 3. op.)
beküldve: 2009-09-14 18:08:41
(#29013) Sziasztok,úgy látom nem nagyon frissült semmi sem itt egy ideje,kár.Bár a suli.....
^^Usagi Tsukino^^
beküldve: 2009-09-14 18:04:44
(#29012) Sziasztok. Ki h van?
Mrayke: gyógyulást
És megvolt az évnyitó. Hát...Mit lehet erről mesélni...
Ezen kivül türhető volt.
Hozzátéve: a suli zenekara és bandája lehagyja a művészetit esküszöm .
Mrayke: gyógyulást
És megvolt az évnyitó. Hát...Mit lehet erről mesélni...
Az osztályomba vagy idióták vannak, v túl komolyak...Az oszimat nem ismerem mer ezen a héten nincs sehol...eltévedtem a suliban...kaptam magam mellé egy 12edikest v 11 XD, aki a "mentorom"-szal ak sztem ráfogom h eltévedtem. Merh eltűnt(Más szemszögből én hagytam ott de ez mellékes hehe). Aztán...az órarend, fura h nem kell 6 v 7-ig suliba lenni, minden nap 1 matek v 2ő van , infóval ugyanez . Holnap 2 magyarral kezdek ha megtalálom a termet, az osztálytermemet nem láttam, a szekrényem kulcsát remélem holnap megkapom. Ami a legrosszabb: nincs RAJZ! 0, semmi, ennyi v annyi de nincs. Akárhogy olvasom a beosztást nincs!
Ezen kivül türhető volt.
Hozzátéve: a suli zenekara és bandája lehagyja a művészetit esküszöm .
Szerk: Zoé 2009-09-14 18:06:59
beküldve: 2009-09-14 18:03:52
(#29011) Ó hajó all! Üdv mindenkinek!
To Mikami: Neked is Grimjowos a képed? Megint tivadba jött a Grimjow fanság?
To Mikami: Neked is Grimjowos a képed? Megint tivadba jött a Grimjow fanság?
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Még szerencse,hogy nem tetted meg... Hanyadikos volt?Hát valószínűleg nem mert ma felment a lázam 39-re...
Sok jó szenvedés/nem szenvedést mindenkinek!
kijavítottam a hibákat az idézetben ^_^
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
beküldve: 2009-09-14 16:37:20
(#29009) Yaven: Nem az egész egyetemen, de a szakomon eléggé kitűnök. Bár megnyugodtam, mert három oktatómmal találkoztam ma, és mind a három jó fej volt. Remélem a vizsgaidőszak(ok) végéig is ilyenek maradnak, és remélem addigra nem utálnak meg valamiért és szivatnak halálra.
Amúgy az első nap egy kínszenvedés volt.
Az első japán órámon nem tanultam semmit, csak azt, hogy hogyan kell egy projektort használni.
Majd jött egy hosszabb szünet, mert a japán óra belecsúszik egy előadásba, amire nem mentünk be...
Majd egy Bevezetés a finnugorisztikába nevű óra, ami végülis nem volt rossz, csak rohadt összeszedetlen.
Megint szünet Filozófiatörténet előadás ellógva, mert belecsúszik az utána következő Bevezetés az irodalomtudományba szemináriumba.
Az említett szeminárium bemutatkozós csoportterápiára emlékeztetett. Vagy lehetett volna egy dráma szakos napközi is...
Így viszont előbb végeztünk, szóval évfolyamtársammal beültünk teázni, és megbeszéltük, hogy az ellógott előadások anyagából megpróbálunk valahogy levizsgázni...
Éljenek a szuper órarendek.
És ez még csak az első nap volt.
Amúgy az első nap egy kínszenvedés volt.
Az első japán órámon nem tanultam semmit, csak azt, hogy hogyan kell egy projektort használni.
Majd jött egy hosszabb szünet, mert a japán óra belecsúszik egy előadásba, amire nem mentünk be...
Majd egy Bevezetés a finnugorisztikába nevű óra, ami végülis nem volt rossz, csak rohadt összeszedetlen.
Megint szünet Filozófiatörténet előadás ellógva, mert belecsúszik az utána következő Bevezetés az irodalomtudományba szemináriumba.
Az említett szeminárium bemutatkozós csoportterápiára emlékeztetett. Vagy lehetett volna egy dráma szakos napközi is...
Így viszont előbb végeztünk, szóval évfolyamtársammal beültünk teázni, és megbeszéltük, hogy az ellógott előadások anyagából megpróbálunk valahogy levizsgázni...
Éljenek a szuper órarendek.
És ez még csak az első nap volt.
Szerk: Miho ~ ミホ 2009-09-14 16:40:09
Szemüveges csaj lila felsőben és fehér nadrágban és már majdnem odamentem hozzá Ha én szenvedek szenvedjen más is !
Még szerencs,hogy nem tettd meg... Hanyadikos volt?Hát vszínüleg nem mert ma felment a lázam 39-re...
Sok jó zenvedés/nem szenvedést mindenkinek!
meh....
Szerk: Maryke 2009-09-14 15:11:30
Hát asszem ezen a héten senki nem ismer meg mert este belázasodtam és anya szerdáig eltiltott a sulitól...
Pedig volt egy szőke szemüveges csaj lila felsőben és fehér nadrágban és már majdnem odamentem hozzá
Nem jösz talira meg suliba se ?
Egyedül leszek újonc.... utálok egyedül szenvedni xD Ha én szenvedek szenvedjen más is !
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-09-14 14:08:25
beküldve: 2009-09-14 13:13:54
(#29005) fuckeaaaaaaaaaaaaaah!
már meg is van az első 5ösöm. fizika szintfelmérő, meglett 80% fölött, le is zártak 5ösre (4kredit), be se kell járnom
így nincs 7főn órám
3napos 7vége fuckyeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
már meg is van az első 5ösöm. fizika szintfelmérő, meglett 80% fölött, le is zártak 5ösre (4kredit), be se kell járnom
így nincs 7főn órám
3napos 7vége fuckyeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
-