Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
habár eléggé kétséges számomra, hogy fogjuk-e Hárdteknót (alias Bélát ) többé látni a talikon, vagy egyáltalán a fórumon.
Fogtok, most is itt vagyok, höhöhö.Bár nem említettem ott, de többek között azért voltam olyan mérhetetlenül passzív (azthiszem volt, akinek feltűnt, de remélem nem... Negyed órát szundítottam is), mert hajnali három óta fenn vagyok, és ez rám nem vall, ráadásul volt egy próbautam is az Astoriára, "Oda találol-e, Hárdteknó b_zdmeg?" címszó alatt, és akkor kétszer is eltévedtem (felszálltam a rossz irányba tartó metróra, és túlmentem a buszmegállómon), de megsértenie, elszörnyítenie senkinek nem sikerült, hogy öröm-e ez, vagy sem, az mindenki döntse el magának... A társaság kedves, Yoroi szekszi, semmi gond nem volt, csak mérhetetlenül álmos voltam, és idegen volt mindenki.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
szal semmi komoly.. már megilyedtem hogy tényleg pszichopaták vagytok
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Hát az én részemről annyit mindenképp meg kell említenem, hogy kerestem 160 Ft-ot! (Mondjuk 790-et költöttem e mellett, de ez nem lényeg. )
Hárdteknót remélem nem bántottuk meg, max. az érzékeny lelkét zavarhatta a mérhetetlen idiótaságunk/hentaios lelkületünk. Azért remélem viszonylag jól érezte magát.^^
Hárdteknót remélem nem bántottuk meg, max. az érzékeny lelkét zavarhatta a mérhetetlen idiótaságunk/hentaios lelkületünk. Azért remélem viszonylag jól érezte magát.^^
Miért mi volt? részleteket!!!
megbántottátok? =(
megbántottátok? =(
Szerk: Shaun 2009-09-12 22:55:14
beküldve: 2009-09-12 22:52:50
(#28970) Figyelem! Közérdekű közlemény következik (főleg azoknak, akik voltak a múlt heti Mihos talin). Ma 23:15-től kezdődik a Gyerekjáték c. film (CHUCKY!!!) 3. része a Viasat 3-on. Annyira nem vicces, mint az 5-ös, de akik megkezdvelték Chucky karakterét (ki ne lenne ilyen? ), azoknak ezt is látni kell! Bocs, hogy ilyen késő értesítelek Titeket erről, de nekem is csak most jutott tudomásomra. Jó szórakozást a filmhez!
Am. a mai fórumtali igencsak jól sikerült, habár eléggé kétséges számomra, hogy fogjuk-e Hárdteknót (alias Bélát ) többé látni a talikon, vagy egyáltalán a fórumon. Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy reméljük nem utoljára találkoztunk.
Am. a mai fórumtali igencsak jól sikerült, habár eléggé kétséges számomra, hogy fogjuk-e Hárdteknót (alias Bélát ) többé látni a talikon, vagy egyáltalán a fórumon. Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy reméljük nem utoljára találkoztunk.
beküldve: 2009-09-12 22:34:04
(#28969) Mindenki alszik a fórumtali után? =S
beküldve: 2009-09-12 22:20:35
(#28968) *örömtánc*
Nacsakhogyvégrevalahára
Nacsakhogyvégrevalahára
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-09-12 21:45:59
(#28965) beküldve: 2009-09-12 18:15:29
(#28964) helló fórum!!!
Ez az envy látod a türelem rozsát terem
Ez az envy látod a türelem rozsát terem
Karakuri Engeki!!!! :Karasu!...Kuroari!...Sanshouo!
beküldve: 2009-09-12 16:18:03
(#28963) Itt mindenki gonosz...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
"nácikra mészárol" nácikra vadászik/nácikat mészárol
"(akik látták a filmet: amikor olaszul beszél)" pff... a kőkemény hill billy/rednack akcent akkor is büntetett kőkeményen
nekem a filmélményt az húzta le nagyon h 10 percre rá néztük meg a dzíájdzsót (ráadásul magyarul [Kioldó, Skorpió kapitány...]), amitől az életkedvem is elment
"(akik látták a filmet: amikor olaszul beszél)" pff... a kőkemény hill billy/rednack akcent akkor is büntetett kőkeményen
nekem a filmélményt az húzta le nagyon h 10 percre rá néztük meg a dzíájdzsót (ráadásul magyarul [Kioldó, Skorpió kapitány...]), amitől az életkedvem is elment
-
Szerk: ∂z 2009-09-12 03:40:43
beküldve: 2009-09-12 01:08:47
(#28960) "A napra lehet nézni, de nem egészséges."