Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-29 18:20:17
(#28150) istenem meghalok ezen az oldalon a röhögéstől XD
Mindenki arra szavaz hogy Orihime aranyos XD
Meg a Vendégkönyvbe is mindenki vele van XD
"A mondás is úgy tartja, hogy az vagy, amit megettél. Akkor Orihime az a moslék amit megeszik. Vicces. : )"
"szar az ereje: nem tudom, ki hogy van vele, de nekem Orihime ereje egyáltalán nem tetszik."
Ezen csak röhögni tudok Mindenki arra szavaz hogy Orihime aranyos XD
Meg a Vendégkönyvbe is mindenki vele van XD
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-29 18:22:50
De, szerintem nekem is ahhoz volt szerencsém. Csak én nem voltam ilyen szerencsés: télen írtam ki, és most nyáron néztem meg xD
Majd az Anti-Hime oldalon nézd meg a jobb oldalon lévő szavazást is xD Nagyon tuti az állás
Folyamatosan orrlyukhimézik Orihimét, és ezt nem értem xD Mi van az orrlyukával?
Majd az Anti-Hime oldalon nézd meg a jobb oldalon lévő szavazást is xD Nagyon tuti az állás
Folyamatosan orrlyukhimézik Orihimét, és ezt nem értem xD Mi van az orrlyukával?
Szerk: _gabi 2009-08-29 18:18:21
beküldve: 2009-08-29 18:14:23
(#28148) Csak nem 15 másodpercet csúszott a képtől? xD
(mert nekem az volt)
Aztán találtam egy olyat ami égetett feliratos volt és megnéztem újból xD
(mert nekem az volt)
Aztán találtam egy olyat ami égetett feliratos volt és megnéztem újból xD
A VK-t én is szerettem, de a 2. évadtól nem vágtam hanyatt magam - mondjuk ez lehet azért volt, mert minden második résznél rossz volt a felirat xD
[Link]
nevetségesek az érveik, hogy miért utálják. Aztán a vendékönyvben találsz egy Anti-Rukia megmozdulást is xD
[Link]
nevetségesek az érveik, hogy miért utálják. Aztán a vendékönyvben találsz egy Anti-Rukia megmozdulást is xD
Szerk: _gabi 2009-08-29 18:13:34
A Bleach-el egyet értek
Amúgy én a Hellsinget, a Vampire Knightot, Speed Graphert, Death Note-ot szeretem
Ezek szerintem animében és mangában is jók.
Bár most megtetszett az Árnybíró is =D
Amúgy én a Hellsinget, a Vampire Knightot, Speed Graphert, Death Note-ot szeretem
Ezek szerintem animében és mangában is jók.
Bár most megtetszett az Árnybíró is =D
Anti-Orihime? xD az meg milyen? van linked? xD
Szerk: Shaun 2009-08-29 18:12:11
Anime?
Jelenleg a Naruto, a Bleach és a NANA - tudom, tudom, általában mindenki ezt mondja xD
Manga meg az Annyira király vagy!, A vízisten menyasszonya meg a Goong - bár inkább azt kellett volna írnom, hogy manhwa xD
Meg még van egy pár manga, de azokat nem hiszem, hogy ismered
Jelenleg a Naruto, a Bleach és a NANA - tudom, tudom, általában mindenki ezt mondja xD
Manga meg az Annyira király vagy!, A vízisten menyasszonya meg a Goong - bár inkább azt kellett volna írnom, hogy manhwa xD
Meg még van egy pár manga, de azokat nem hiszem, hogy ismered
Amúgy a minap találtam egy Anti-Orihime oldalt. Addig nem nagyon bírtam Orihimét, de hála az oldalnak, ma már szinte szeretem xD
Szerk: _gabi 2009-08-29 18:10:15
Szerk: _gabi 2009-08-29 18:08:08
beküldve: 2009-08-29 17:55:10
(#28142) Akkor kezdek egy újat xD
Ebben a topikban a 3. oldal legalján vagy 4. oldal legtetején volt egy kérdésem xD
Nem akarom újra leírni, megnéznéd hogy tudsz-e rá válaszolni? xD
Ebben a topikban a 3. oldal legalján vagy 4. oldal legtetején volt egy kérdésem xD
Nem akarom újra leírni, megnéznéd hogy tudsz-e rá válaszolni? xD
Szerk: Shaun 2009-08-29 17:55:49
beküldve: 2009-08-29 17:53:38
(#28140) Nem tudom, a Libri főoldalán a bal sarokban van egy antikváriumos link, és ott találtam ezt. De lehet, hogy az nem tartozik a Librihez....
A hsz-t megnézem ^^
Nekem nem nagyon ad ki yaoikat meg 18+osokat
A hsz-t megnézem ^^
Nekem nem nagyon ad ki yaoikat meg 18+osokat
Szerk: _gabi 2009-08-29 17:53:12
beküldve: 2009-08-29 17:50:19
(#28138) CSAK 1000 kötet felett lehet? O_O ezt hol? nem a Libribe ugye? xD
(szólj hozzá a deviantartos hsz-emhez)
(szólj hozzá a deviantartos hsz-emhez)
Ahol én lakom, van 1 antikvárium, de a tulajdonos csávó tök félelmetes + egyet megvesz, egyet nem, rá sem néz szinte, mit válogat ki
Amúgy:
"Felvásárlás
Ha nagyobb mennyiségű könyvet (1000 kötet felett) kínál eladásra (magánkönyvtár, könyvhagyaték), jelentkezzék e-mailben, és munkatársunk felkeresi Önt."
Amúgy:
"Felvásárlás
Ha nagyobb mennyiségű könyvet (1000 kötet felett) kínál eladásra (magánkönyvtár, könyvhagyaték), jelentkezzék e-mailben, és munkatársunk felkeresi Önt."
Szerk: _gabi 2009-08-29 17:49:14
beküldve: 2009-08-29 17:42:32
(#28136) Hogy én mennyire szeretem ezt a deviantartot.
Bármit írok be az első 100 kép biztos hogy yaoi, a következő 100 meg béna és a végén vannak a normális képek >_<
Amúgy ha nem hiszed járj utána xD Szerintem egy kicsit macerás, én is azért akarom inkább itt eladni valakinek...
Bármit írok be az első 100 kép biztos hogy yaoi, a következő 100 meg béna és a végén vannak a normális képek >_<
Amúgy ha nem hiszed járj utána xD Szerintem egy kicsit macerás, én is azért akarom inkább itt eladni valakinek...