Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Akkor kérdezz rá a Hellsing topicban; ott vannak a szakértők
No várjunk csak, akkor te hogyan tudod nézni/olvasni a Vampire Knightot? Csináltak hozzá magyar feliratot?
No várjunk csak, akkor te hogyan tudod nézni/olvasni a Vampire Knightot? Csináltak hozzá magyar feliratot?
Szerk: Yaven 2009-08-29 10:28:18
beküldve: 2009-08-29 10:25:14
(#28104) Ha sokat írtok el fog menni az üzenetem a következő oldalra és aki mondjuk tudná a választ az lusta lesz visszaolvasni =(
Angolul annyit tudok amennyit magamtól tanultam netről meg PC-s játékokból kb, (nem is rossz)
Akkor lehet megpróbálom xD vagy előtte leírom ide és te leellenőrzöd a helyességét
Mikami: nem tudsz angolul? Csak simán kommentben megkérdezed. De ha akarod megcsinálom neked. :P
Angolul annyit tudok amennyit magamtól tanultam netről meg PC-s játékokból kb, (nem is rossz)
Akkor lehet megpróbálom xD vagy előtte leírom ide és te leellenőrzöd a helyességét
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: Shaun 2009-08-29 10:26:52
Értem. Mondjuk, ha összevonná a Moderátor...vagy valami ilyesmi?
Szükség van erre? Tény, hogy nem írunk beléjük gyakran (leginkább az újoncok postgyújtő hadjárataiban használatosak ), de zavarónak nem zavaróak.
Ha annyira topicnyitó hangulatban vagy, megcsinálhatod az Őszi Animecon 2009 - Székesfehérvár topicot, arra úgyis szükség lesz. ;)
Mikami: nem tudsz angolul? Csak simán kommentben megkérdezed. De ha akarod megcsinálom neked. :P
Szerk: Yaven 2009-08-29 10:25:13
arra tippelnék, hogy az vmi fancucc, de legegyszerűbb, ha megkérdezed a kép feltöltőjétől.
Nem ismerem ráadásul angol vagy japán vagy nem is tudom a nemzetiségét
Értem. Mondjuk, ha összevonná a Moderátor...vagy valami ilyesmi? Tehát, ezzel a Minden ami Manga topiccal arra célzok, hogy ezt az összeset egybevonva legyen meg.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2009-08-29 10:19:10
Mit szólnátok, egy Minden ami Manga topichoz? Ebbe mennének a mangáid; kedvencek, jó idézetek, karakterek, stb.
Sztem nincs rá szükség, mert van külön idézetes, karakteres topic, ráadásul a kedvenc mangádról írhatsz az arról szóló topicba.
Mikami: én arra tippelnék, hogy az vmi fancucc, de legegyszerűbb, ha megkérdezed a kép feltöltőjétől.
Szerk: Yaven 2009-08-29 10:16:53
Passz. Fogalmam sincs.
Ám, mit szóltok a Minden ami Manga topichoz?
Ám, mit szóltok a Minden ami Manga topichoz?
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-29 10:06:09
(#28098) lenne egy kérdésem ezzel a képpel kapcsolatban:
[Link]
Baloldalon fölülröl a második polcon van valami amire kivan írva hogy Hellsing, és marha nagy betűkkel hogy Anderson.
Szerintetek az mi lehet? választ várok
megjegzés: én is ilyen sok mangát akarok
[Link]
Baloldalon fölülröl a második polcon van valami amire kivan írva hogy Hellsing, és marha nagy betűkkel hogy Anderson.
Szerintetek az mi lehet? választ várok
megjegzés: én is ilyen sok mangát akarok
Szerk: Shaun 2009-08-29 10:07:26
beküldve: 2009-08-29 09:59:20
(#28097) Hali!
Mit szólnátok, egy Minden ami Manga topichoz? Ebbe mennének a mangáid; kedvencek, jó idézetek, karakterek, stb.
Ötletet, kritikát, egyebet várok, de csak kultúrártan.
Ötletet, kritikát, egyebet várok, de csak kultúrártan.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2009-08-28 21:48:10
(#28096) Hello mindenki én vagyok az Morduk! (régen cseteltem szóval értelemért 1-est nem ér adni) Régen voltam itt... Haveromat hibáztassátok. Feltelepítették a wowot és azóta ősök folyton állítanának fel..
jah és a csetelés --- (helyes-->) Chetelés hibázása direkt volt
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
valószínűleg máskorra halasztom az egészet...
ma aludni fogok hogy holnap friss és kipihent legyek a fórumtalálkozóra (különben hogy bírnám ki?!)
és nem akarom hogy a Kutya meglátogasson
ma aludni fogok hogy holnap friss és kipihent legyek a fórumtalálkozóra (különben hogy bírnám ki?!)
és nem akarom hogy a Kutya meglátogasson
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-08-28 19:44:33
(#28093) Yoroi, menj és feküdj le, mielőtt a Kutya meglátogat...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-08-28 19:41:10
(#28092) jaja, a bizonyíték... Na de mindegy, nem fontos annyira hogy elölről kezd kamerával felszerelkezve (én hiszek neked és szerintem mindenki más is )
"Alkímiában mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk élnek a világ legszebb fangirl-jei! AnimeCon, én így szeretlek!" -NyaCon 2009 cosplay performance, Fullmetalt, bírod?
Szerk: Hiko-chan 2009-08-28 19:42:09
hátigen...az 51 óra bizonyítva van mert azt a barátaimmal csináltuk...meg Mad-chan 62-3 órája is bizonyítva van.
most ez nincs...
szia Hiko-chan!
most ez nincs...
szia Hiko-chan!
Gravity is a habit that is hard to shake off.