Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-08-29 17:18:29
(#28120) Mint írtam az eladnék/vennék-be csak 1-5ig =(
de azért vedd már meg
de azért vedd már meg
What do you want Bronn? Gold? Women? Golden women?
Szerk: _gabi 2009-08-29 17:17:53
beküldve: 2009-08-29 17:16:47
(#28118) beküldve: 2009-08-29 17:05:08
(#28116) Hello ha van itt valaki!
Gaboo tudom hogy itt vagy
Ma voltam könyvesboltban és beleolvastam az éjféli operába. micsoda szerencse hogy nem rendeltem meg o.o Jó pár mangáról átrendeződött a véleményem!
Jó dolog könyvesboltba járni emberek!
Gaboo tudom hogy itt vagy
Ma voltam könyvesboltban és beleolvastam az éjféli operába. micsoda szerencse hogy nem rendeltem meg o.o Jó pár mangáról átrendeződött a véleményem!
Jó dolog könyvesboltba járni emberek!
Szerk: Shaun 2009-08-29 17:16:05
Szia! Jó vásárlást/nézelődést!
Aizen: látom megnyitottad a topicot.
szerk: én is megyek; fel kell még készülnöm testben és lélekben egyaránt a fórumtalira.
Aizen: látom megnyitottad a topicot.
szerk: én is megyek; fel kell még készülnöm testben és lélekben egyaránt a fórumtalira.
Szerk: Yaven 2009-08-29 11:07:19
beküldve: 2009-08-29 11:00:06
(#28114) Nem én Mikami vagyok =)
Am tényleg ott mondtam =) nem nagyon bírom a kimondottan láthatóan full shoujo mangákat de a VK nem ilyen szerencsére.
Most viszont mennem kell, mert megyek Pestre körülnézni egy könyvesboltba =D
Na sziasztok!
Am tényleg ott mondtam =) nem nagyon bírom a kimondottan láthatóan full shoujo mangákat de a VK nem ilyen szerencsére.
Most viszont mennem kell, mert megyek Pestre körülnézni egy könyvesboltba =D
Na sziasztok!
A 2 regény stimmel, de regényenként van 2 történet bennük. Amit elmondtam, az az 1. regényben van.
A 'Melyik...' hosszú című topicban osztottad meg velünk a lányos mangák iránti ellenérzéseidet.
No várjunk csak...ha nemsokára azt mondod, hogy az Interjú a vámpírral a kedvenc olvasmányod, akkor te Dzirun vagy! (bár ő nem tudna megválni a Ryukos avájától )
Na igen, a VK nem tipikus shojo manga; a szereplők nem szoktak ennyit szenvedni, ráadásul a kannibalizmus sem általános.
A 'Melyik...' hosszú című topicban osztottad meg velünk a lányos mangák iránti ellenérzéseidet.
No várjunk csak...ha nemsokára azt mondod, hogy az Interjú a vámpírral a kedvenc olvasmányod, akkor te Dzirun vagy! (bár ő nem tudna megválni a Ryukos avájától )
Na igen, a VK nem tipikus shojo manga; a szereplők nem szoktak ennyit szenvedni, ráadásul a kannibalizmus sem általános.
beküldve: 2009-08-29 10:47:48
(#28112) szóval akkor 2 regény jelent meg vagy jelenik majd meg?
A shoujo mangáktól kímélni kívánom magam?
Ezt mikor mondtam? xD De amúgy tényleg így van xD
Ezt viszont szeretem akármennyire is shoujo, talán a vámpírok miatt mert eléggé vámpírmániás vagyok xD
Meg ez az egyetlen anime amit a nővérem is néz, úgyhogy van mit együtt nézni, és ezzel talán animefanná tehetem
De a VK nekem is az egyik kedvencem.
A shoujo mangáktól kímélni kívánom magam?
Ezt mikor mondtam? xD De amúgy tényleg így van xD
Ezt viszont szeretem akármennyire is shoujo, talán a vámpírok miatt mert eléggé vámpírmániás vagyok xD
Meg ez az egyetlen anime amit a nővérem is néz, úgyhogy van mit együtt nézni, és ezzel talán animefanná tehetem
De a VK nekem is az egyik kedvencem.
Mi olyan meglepő ezen? Nem a manga történetét dolgozza fel, hanem csak a szereplőkhöz kapcsolódó 2 történetet.
Az egyikben Aidou szerepel (ezért van ő az elején), a másikban meg Zero gyerekkoráról van szó.
Am. hogy van az, hogy a shojo mangától kímélni kívánod magad, de a VK-t szereted?
szerk: az elválás óta asszem 6 fejezet jelent meg.
Az egyikben Aidou szerepel (ezért van ő az elején), a másikban meg Zero gyerekkoráról van szó.
Am. hogy van az, hogy a shojo mangától kímélni kívánod magad, de a VK-t szereted?
szerk: az elválás óta asszem 6 fejezet jelent meg.
Szerk: Yaven 2009-08-29 10:44:37
beküldve: 2009-08-29 10:39:53
(#28110) regééény?
Az elején nem Hanabusa van?
mármint a borítóján
amúgy én a VK történetet addig ismerem amíg
Az elején nem Hanabusa van?
mármint a borítóján
amúgy én a VK történetet addig ismerem amíg
yuuki és zero szét válnak és yuuki megy a vámpírokkal, szal a Cross akadémia végéig, de a manga már meg is jelent tovább nem?
Szerk: Shaun 2009-08-29 10:41:57
Ez mi? xP
Az első VK regény. És ráadásul az egyik szereplője meg is jelenik a mangában. (én meg csak néztem, hogy ki ez? )
beküldve: 2009-08-29 10:35:41
(#28108) Ez mi? xP
am szerencse a Booklineban a VK 1-7ig németül megvan
am szerencse a Booklineban a VK 1-7ig németül megvan
És valóban. Én egyértelműen az angolt preferálom, habár most nagy a kísértés, hogy megrendeljem ezt:[Link] németül.
beküldve: 2009-08-29 10:30:47
(#28106) nézd meg az adatlapomat xD
ami nem magyarul van meg az németül, és németül tök királyul tudok, azt hiszem xD
ami nem magyarul van meg az németül, és németül tök királyul tudok, azt hiszem xD