Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-23 19:43:10
(#27535) Mondjuk én wowoztam is de sok más rpg vel játszottam pc-n + asztali szerepjátékok is
Asztali szerepjátékot nyomattál Dzirun?
Asztali szerepjátékot nyomattál Dzirun?
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-23 19:45:49
Szerk: ∂z 2009-07-23 19:41:04
Én pl shaman voltam szal MP powa Meg azér a Rogue is ott volt bár annál már Energy van És a hp-ról nekem is a health/hit point jut eszembe.
Morduk: A dudu a legxarabb és legutálatosabb kaszt (a pala után) Már ha a wownál tartunk
Morduk: A dudu a legxarabb és legutálatosabb kaszt (a pala után) Már ha a wownál tartunk
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
Szerk: Keiichi 2009-07-23 19:41:15
Mé tank vagy horda vagy allis? Márha wownál tartunk... Bár a dudu is jó... (minek dudu hülyeség sokkal jobb a duda (druida))
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-07-23 19:38:53
beküldve: 2009-07-23 19:36:34
(#27530) nekem a HPről nem a Pothead, hanem a health point jut mindig eszembe (túl sok rpg, ez van) és nem értem mér isteníti mindenki. sok rohadt tank, senki nem volt mage? MP rulz
-
beküldve: 2009-07-23 19:33:03
(#27529) Morduk ismét a színre lép!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Hát most nem tom ehez mit szóljak Nekem a 3. film vólt eddig belőle a kedvencem és könyvben is bár a film nem volt olyan jó.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-23 18:55:27
(#27527) Fúú nekem ez a HP egy kedvenc az egész családom imádja, úgyhogy még ha akarnám se tudnám nem szeretni x)
*Légy bolond és vidám, mert mint tudjuk, a hülyeség fertőző!* :D
Csak nem a shop stop 2?
Az az szeretem jay és némabob filmjeit annak elenére hogy eddig csak kettőt láttam teljesen. A star wars örök klasszikus Mondjuk tényleg homokos nézése van Samunak
nem mondtam semmit
Csak nem a shop stop 2? -.- Mondjuk én a Star Wars fikázók mellé állok xD Egyébként Azzi egyetértek és írtam is hogy jó, csak nekem nem a kedvencem. Régebben szívesen olvastam a könyveket. Valamelyiket 3 szor is olvastam. Csak ma már nem tartozik a kedvenceim közé.
Egy két éve én is nagyon oda voltam érte. A 4. 5. filmre el is mentünk haverokkal de már nem nagyon érdekel. A könyveket elolvastam én is és valoszinüleg a filmet is megnézem de kizárt hogy moziba elmenjek érte Egyébként jó meg minden nekem is tetszik de nem egy kiemelkedő alkotás számomra. A gyűrük ura viszont még mindíg a favorit
Hát valahogy én is így vagyok vele (készünöm kéne a holnapi vizsgámra D) A Könyvwk jók. Agyűrűk urát nem olvastam, de a filmet láttam És egy filmet amiben fikázták
beküldve: 2009-07-23 17:52:42
(#27523) Naaaaaaaa, azért a könyvek, azok igenis jók!
no pussy, just the dicks
Egy két éve én is nagyon oda voltam érte. A 4. 5. filmre el is mentünk haverokkal de már nem nagyon érdekel. A könyveket elolvastam én is és valoszinüleg a filmet is megnézem de kizárt hogy moziba elmenjek érte Egyébként jó meg minden nekem is tetszik de nem egy kiemelkedő alkotás számomra. A gyűrük ura viszont még mindíg a favorit
Nyalihó!^^
. Mondjuk egy ilyen hosszú könyvet időbe tart megcsinni meg nem is lehet, de akkor is, valahogy meg kéne oldani.
. Mondjuk egy ilyen hosszú könyvet időbe tart megcsinni meg nem is lehet, de akkor is, valahogy meg kéne oldani.
Eddig még csak a könyvet olvastam. Az ötödik filmig mindet láttam. Az utsó könyv is megvan belenézegettem olvasgattam de nem tetszik.
Szerk: Lawliete 2009-07-23 17:41:38