Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nyugi, max dobok egy smst, h mi lesz
Ez kedves tőled ^^
Alister! '49 XX 1/18§ mire terjed ki konkrétan? Hogyha mondjuk én úgy gondolom, hogy a szomszédom annyira retkes és embertelen módon él, hogy az az én környezetem higiéniáját is fenyegeti (pl rovarok, kártevők stb.) Akkor megfelelő hatóságnál az alkotmányra hivatkozva elégettethetem a púúúútriját? Komolyan kérdem.
no pussy, just the dicks
Hmm. THK. Én a könyveket olvasom és nekem nagyon bejött. Játszottam a kártyát is de saját paklim sosem volt
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
hogy megélénkültünk így éccakára
Engem speciel megint kibannoltak lohere.net ről Meg figyelgetem a fórumot, hogy majd conon mikor lesz tali. Mert most vasárnap hajnalban elutazok, nem jövök haza csak 1.-én, aztán megint kétséges, hogy itthon leszek, szóval jobb az ilyet időben megtudni
no pussy, just the dicks
*a szokásosnál is butábban néz (igen, még erre is képes vok)*
nem tom
de nagyon fényesek a lapja és kb lehetetlen olvasni, mer vagy szétcsillogja a szemed, vagy annyira sötét van, h nem látsz
nem tom
de nagyon fényesek a lapja és kb lehetetlen olvasni, mer vagy szétcsillogja a szemed, vagy annyira sötét van, h nem látsz
-
eszembe jutott h még lotr rpgt is játszottam...
Az újat vagy még a régi Rolemasterest?"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2009-07-24 00:47:45
(#27574) hogy megélénkültünk így éccakára
"legalább 12 féle olyan játékot, amiben kilopom még a szemedet is"
lol
"Megyek h fel tudjak kelni 10kor."
én f8
"legalább 12 féle olyan játékot, amiben kilopom még a szemedet is"
lol
"Megyek h fel tudjak kelni 10kor."
én f8
-
beküldve: 2009-07-24 00:44:55
(#27573) Most kívánok jó cakát!
Megyek h fel tudjak kelni 10kor.
A HKKból a Hájas Worpel volt a kedvencem:
"Miután nem talált elegendő élelmet saját magát kezdte el emészteni"
Ezen sokat röhögtünk mert nem tuttuk elképzelni. Most fogja a száját és kifordítja h harapjon egyet az arcából?? XD
Megyek h fel tudjak kelni 10kor.
A HKKból a Hájas Worpel volt a kedvencem:
"Miután nem talált elegendő élelmet saját magát kezdte el emészteni"
Ezen sokat röhögtünk mert nem tuttuk elképzelni. Most fogja a száját és kifordítja h harapjon egyet az arcából?? XD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2009-07-24 00:43:56
(#27572) Tudok solozni, valamint magyarkártyán legalább 12 féle olyan játékot, amiben kilopom még a szemedet is...figurás...hát néha sakkozok, meg van megmaradva pár intersparos hupikék törpikém...azok WH40K-s spacemarine-okat helyettesítik ugye?
no pussy, just the dicks
Esetleg valami kártyajátékot játszott/játszik valaki?
Még a legelején Mítosszal sokat, aztán amikor az bedőlt, HKK-val még többet, a hamvába holt Káosz Galaktikával is toltam, aztán a HKK-t is abbahagytam. Öcsém Magusozik. Fellángolásszerűen volt WoW ctg is, de azt nem az én pénztárcámnak találták ki (bár Parvink metál ), meg poénból Magic, és még Pokémon meg Fazekas Henrikes is volt a kezemben.Úgy két éve elkezdtem THK-zni, azt most is játszok, és tulajdonképpen rendszeres időközönként feltámad bennem a bűnös vágy a Legend of the Five Rings után, de erős vagyok és ellenállok.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Én is a régi lapokra esküszök. Anno én még Ördögi mentorossal küldtem. Az volt a kedvencem, elég sokat is nyertem vele. De aztán miután egy 7/7 es szöcske beütött és egy szar hordapakli levert elment a kedvem tőle
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
azért vannak ilyenek, h dőljön a lé. HKK magyar szóval annyira nem nagy a piac és ha nem kényszerítik rá az embereket, h folyton vegyék az új boostert, akkor kereshetnének vmi rendes munkát. szóval ne ugyanazzal a fantasztikusan összeállított dekkel nyomják. és ha kijön egy 2ér 7/7es akkor b@szhatod a mesterdekked és rohanhatsz a boltba az új lapokért. mondjuk vannak olyan versenyek h nem játszunk mittomén 2003 utáni lappal, mer az csicska, meg ilyenek
-
Szerk: ∂z 2009-07-24 00:36:39
Értem. HKK-t én is játszottam régen, de én is abbahagytam.Nem is bánom mert most borzalmas az egész. Mi az már hogy 7/7 es 2 ért jövö repülö szöcskeizé a legelején beüt kb 3 kör alatt? Ráadásul magic def es -.- Na mind1. Csak azért kérdeztem mert bátyám is sokat jár versenyekre és elég jol tolja, hátha ismeri valaki
Figurásból csak Warhammerrel játszottam, bár nekem sosem volt. Bátyám cuccai
Figurásból csak Warhammerrel játszottam, bár nekem sosem volt. Bátyám cuccai
én minimálisat játszottam HKKt, de túl sok negatív élmény ért, ezért abbahagytam. haverom, akivel játszottam HKKból és THKból él. de konkrétan, keleterópa, európai, magyar csempjön. a legjonbb, amit Antwerpenben nyert: laptop, amit itthon 600ért lehet eladni. kicsit laza.
de figurás játékok közül én sokat játszottam Mage Knightot
de figurás játékok közül én sokat játszottam Mage Knightot
-
Szerk: ∂z 2009-07-24 00:21:40
Nem is gondoltam volna hogy itt szerepjátékosokra bukkanok Esetleg valami kártyajátékot játszott/játszik valaki? pl: MAGUS meg ilyenek. Én nem játszok csak bátyám és néha tolok vele egy két meccset
Diablo? Az is megvolt bár az tényleg nem RPG. Bár a bnet. az MMORPG-khez hasonló népszerűséggel hódított/hódít mert ugye diablo2-t még mindíg sokan játszák bneten. Csak nem te is játszottál?
Diablo? Az is megvolt bár az tényleg nem RPG. Bár a bnet. az MMORPG-khez hasonló népszerűséggel hódított/hódít mert ugye diablo2-t még mindíg sokan játszák bneten. Csak nem te is játszottál?
Szerk: Keiichi 2009-07-24 00:20:24