Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-27 20:30:51
(#27641) kis pedofil xDDDD tetszenek a ksi 10 év utáni lányok gondolam ha elmúlt 10 akkor 11 xDDD
^^Usagi Tsukino^^
... se...se...SEGíTSÉG!!!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-07-27 19:06:48
(#27639) Exiled: Erre azért ne fogadj komoly összegben...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2009-07-27 19:08:12
Fiatal vagy te még ahhoz
jóvanna:P de ez már csak 8 hónapig mondogathatod, te te kis jogászok gyöngye :P
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-07-27 15:03:53
(#27635) Áj em here!!!
viszatértem kőszegről.... szomorú.... annyi kedves, szép
de jó újra itthon. történt vmi amíg távol voltam?
viszatértem kőszegről.... szomorú.... annyi kedves, szép
nagymellű
fiatal eladőlányka van most a városban.... maga a menyorszáááág...* örömkönnyesanmimeszemek*de jó újra itthon. történt vmi amíg távol voltam?
beküldve: 2009-07-27 10:55:47
(#27634) Nah megyek hello! Akkor szerdán tallizunk!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
hát azért, mer 19<<26
és 26"on filmet nézni elég kemény, mellette meg a másik monitoron meg mehet a fórum
és 26"on filmet nézni elég kemény, mellette meg a másik monitoron meg mehet a fórum
-
beküldve: 2009-07-27 09:43:33
(#27632) Gépet? Én inkább ajánlom a PS2-őt! Azt még a rokkant is be tudja dugni (álmában)... De gépet mi is dugtunk be képzelhetitek a Microsoft 98-at bepróbáltuk dugni...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: .., 2009-07-27 08:02:22
a nem 20 éves tvéken szokott lenni olyan bemenet, mint monitorokon. legalábbis ezen volt. kiszedtem a monitorból és szépen bedugtam a tvbe és pukk így készült a csokapik, izé szóval lett kép.
de ha csak scart bemenet van a tvn (az biztos van), olyan átalakítót meg lehet vhol kapni
de a monitorkábel bemenetnél valószínűbb, h van rca bemenetés olyan átalakító meg 100%szerezhető bárhol
és ha a tv és a monitor is be van dugva, akkor egyszerre nézhetsz 2 különböző filmet a 2 képernyőn, juhúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúú.
de ha csak scart bemenet van a tvn (az biztos van), olyan átalakítót meg lehet vhol kapni
de a monitorkábel bemenetnél valószínűbb, h van rca bemenetés olyan átalakító meg 100%szerezhető bárhol
és ha a tv és a monitor is be van dugva, akkor egyszerre nézhetsz 2 különböző filmet a 2 képernyőn, juhúúúúúúúúúúúúúú úúúúúúúúúú.
-
Szerk: ∂z 2009-07-27 01:19:41
Ha nem olyan bonyolult, akkor el tudnád mondani légy szíves, hogy hogyan lehet összedugni a gépet egy TV-vel?
beküldve: 2009-07-26 23:41:45
(#27628) elloptam a tvt a nappaliból és rádugtam a gépre. nagyon durva. apám bejön: bazz. leül, benyomom az X-ment. bazz. felnyomom a hangerőt, rá egy kis extra mélynyomó. bazz. kimegy
-
Szerk: ∂z 2009-07-27 00:09:57
sok türelmet hozzá.
én erre egyszer egy egész napot rááldoztam. (voltam media markt [2x], Saturn [1x], Tesco [4x] )
végigtúrtam minden halmot...semmi...bár lehet h nem figyeltem...
Remélem sikerrel jársz ^^
én erre egyszer egy egész napot rááldoztam. (voltam media markt [2x], Saturn [1x], Tesco [4x] )
végigtúrtam minden halmot...semmi...bár lehet h nem figyeltem...
Remélem sikerrel jársz ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.