Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Most a szép éjszakáról írtál ilyen monológot, vagy sak én fogtam fel rosszul?
Nem, nem az éjszakáról írtam monológot, de nyugi, nem az angoltudásod hiányossága miatt nem érted hogy miért írtad ide, hanem azért, mert nem nézel Dextert.
Szerk: .., 2009-08-03 11:35:16
Nálunk a hold most kifejezetten tojásalakú és narancssárga.
Előző éjszaka is narancsos volt és tojás alakú, de csak amikor már lefelé ment, előtte szép vajszínű volt.
Mondjuk a holdat is a nap világítja.. És az sárga... Bár erősen kétlem hogy akkor így a hold felszíne is sárga lenne... Bár ki tudja...
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Jó reggeelt! most kivételesen korán,már fél 10-kor felkeltem
am jut eszembe:anyáékkal beszétünk, és úgy néz ki,hogy ősztől elmék ahhoz a felkészítőtanárhoz, ahova tesóm eddig járt és felkészülök angol középfokú nyelvvizsgára^^ utána meg gimiben apa segít szerezni a városban japántanárt :P
Most kinéztem és eszembe jutott valami:
"Tonight's the night. And it's going to happen again, and again. It has to happen. Nice night."
"Tonight's the night. And it's going to happen again, and again. It has to happen. Nice night."
am jut eszembe:anyáékkal beszétünk, és úgy néz ki,hogy ősztől elmék ahhoz a felkészítőtanárhoz, ahova tesóm eddig járt és felkészülök angol középfokú nyelvvizsgára^^ utána meg gimiben apa segít szerezni a városban japántanárt :P
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2009-08-03 07:38:41
(#27682) Sziasztok! Mostanában nem igazán láthattatok itt engem (sok dolgom volt). És most 13.-ig megint nem fogtok látni mert először táborban, aztán Ukrajnában leszek a Kárpátoknál! Na sziasztok!
Ha boldog akarsz lenni, tűzz ki magad elé bármilyen célt, csak egyet ne: a boldogságot! >>www.koanbe-motyoi.gportal.hu<<
Most kinéztem és eszembe jutott valami:
beküldve: 2009-08-03 01:05:41
(#27680) Nálunk a hold most kifejezetten tojásalakú és narancssárga.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Semmi baj, csak a te érdekedben szóltam, hogy ne égesd magad meg ilyesmi.
Jó éjt neked is!
Jó éjt neked is!
Áhh akkor átírom bocsánat a tollkordásomért!
És azért is bocs hogy nem olvastam...
Nah jó éjszakát kívánok és szevasztok!
És azért is bocs hogy nem olvastam...
Nah jó éjszakát kívánok és szevasztok!
Szerk: Morduk 2009-08-02 23:31:52
Morduk, már egyszer jeleztem, de akkor leírom még egyszer: az aláírásod roppant helytelen, a webfordítás nem túl jó...
Mar csak az a baj hogy nem enged szerkeszteni... Nah mind1 azt hiszem megint kaptam egy egyest értelemből... nos akkor kicsit értelmesebben:
Hogy-hogy nem ír senki a Fórumtalálkozó topicba már egy jó ideje...
Jah és Dzurin: Nem ha hibázol akkor egyből bennem keresd a hibát, mert valószínű hogy valahol ott lesz (azaz bennem)
Hogy-hogy nem ír a Fórumtalálkozó topicba már mióta?
Ebből a mondatból hiányzik az alany (ami ebben az esetben nem ártana azért) na meg a szórend is.
beküldve: 2009-08-02 19:57:45
(#27673) Hogy-hogy nem ír a Fórumtalálkozó topicba már mióta?
(Beszél magyarul, angolul, spanyolul és franciául, valahogyan Keleten is el kell majd igazodni =) )
Valóban, nagyon nagy problémája már nem igazán lesz a világban bárhova is kerül.