Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nem mondanám, h sokat, de többet, mint bármelyik diákmunkával. plus tudok közben msnezni is . órabér luv luv. meg jó a társaság, szóval 4 óra meló, 2 óra pofázás, 2 óra msnezés, 1 óra kaja + cigiszünetek - > 8 órányi kes
-
Szerk: ∂z 2009-08-03 20:55:16
oh,te szegény. Legalább sokat kapsz érte?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
vodafone honlapját másoljuk le, h az emberek szemszögéből ugyan úgy nézzen ki, csak más motorral. ez eddig jól hangzik.
amit én csinálok: megnézem az oldalt: sima oldal
ez egy "cikk típusú oldal". kiválasztom az oldaltípusok közül. klikk. balszélen "vodafone navigációs doboz" klikk, megjelenik. középen cikk. forráskód átmásol a középső részbe ctrl c ctrl v. balszélen "segíthetünk doboz". megfelelő doboz kiválaszt. klikk. következő oldal. klikk.
összességében: klikk klikk ctrl c ctrl v klikk klikk
és utána egy táblázatban jelöljük, h oldal lemásolva. vagy ürlapot/flasht tartalmaz/nincs megfelelő oldaltípus és majd egy okos ember megcsinálja
amit én csinálok: megnézem az oldalt: sima oldal
ez egy "cikk típusú oldal". kiválasztom az oldaltípusok közül. klikk. balszélen "vodafone navigációs doboz" klikk, megjelenik. középen cikk. forráskód átmásol a középső részbe ctrl c ctrl v. balszélen "segíthetünk doboz". megfelelő doboz kiválaszt. klikk. következő oldal. klikk.
összességében: klikk klikk ctrl c ctrl v klikk klikk
és utána egy táblázatban jelöljük, h oldal lemásolva. vagy ürlapot/flasht tartalmaz/nincs megfelelő oldaltípus és majd egy okos ember megcsinálja
-
Szerk: ∂z 2009-08-03 20:37:13
beküldve: 2009-08-03 20:21:31
(#27698) A világ legunalmasabb melója? Hirtelen egy se jut eszembe
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
írnék én vmi érdekeset, de a világ egyik legunalmasabb melóját végzem. nagyjából klikk klikk ctrl c ctrl v klikk klikk. de legalább jól fizet és van légkondi az irodában, meg ingyen kofi.
hát te meg mit csinálsz? biztonsági mentő vagy, vagy mi?
továbbra is tartom az elméletem, mistzerint a világ legszadistább és legunalmasabb munkája a zokniválogatás!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
írnék én vmi érdekeset, de a világ egyik legunalmasabb melóját végzem. nagyjából klikk klikk ctrl c ctrl v klikk klikk. de legalább jól fizet és van légkondi az irodában, meg ingyen kofi.
-
beküldve: 2009-08-03 19:18:19
(#27695) Hello!
örömmel látom hogy a "régi arcok" is kezdenek visszatérni
Huh micsode egy napom volt szétszedtem a szobámat és felét kidobtam a kukába nah és nektek milyen napotok volt?
írjatok valami érdekeset
örömmel látom hogy a "régi arcok" is kezdenek visszatérni
Huh micsode egy napom volt szétszedtem a szobámat és felét kidobtam a kukába nah és nektek milyen napotok volt?
írjatok valami érdekeset
Kicsit durva japános beütésű képek.*képzeljétek ide a kis piros tizennyolcas karikát*
Ezek baromi jók. Kösz.
"People never grow up, they just learn how to act in public." -Bryan White
beküldve: 2009-08-03 18:32:45
(#27693) És tőlem is egy kis értelmetlen hülyeség ami már akkora baromság hogy már jó... : [Link] Tehát a képzeletbeli 18-as karika!
ÁÁÁ ezt nem bírom végig nézni: [Link]
ÁÁÁ ezt nem bírom végig nézni: [Link]
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Morduk 2009-08-03 13:34:33
beküldve: 2009-08-03 12:16:34
(#27691) Kicsit durva japános beütésű képek.*képzeljétek ide a kis piros tizennyolcas karikát*
Ezt meg Miho kutyusának
Ezt meg Miho kutyusának
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Nem, nem az éjszakáról írtam monológot, de nyugi, nem az angoltudásod hiányossága miatt nem érted hogy miért írtad ide, hanem azért, mert nem nézel Dextert.
végre egy olyan dolog is elhangzott a szádból, ami az angollal és bvelelem kapcsolatos, emellett nem is fikázol
Nem tudom én nem nézek Dextert!
Hát ha abban egy vérnyomelemző az éjszaka leple alatt darabolja szép kis csomagokba a bűnözőket, akkor igen.
Csak nem Dexter's Laboratory?