Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-30 08:04:30
(#27656) beküldve: 2009-07-29 21:15:21
(#27655) Nah én megyek sziasztok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
beküldve: 2009-07-29 17:34:20
(#27654) Azt majd megnézem A kközönséggel együtt
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-29 17:30:55
(#27653) Szia Zabi!!!! Mesélj, mi van Veled? Ugye jössz fórumtalira? *szépen néz*
hmmm .... igazából azt terveztem h ki mek a M. szigtre sétálgatni , meg megnézni h mi van a mezőn túl .....xD
de mehetek miért is ne ? most húzok pakolni !T________T
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
beküldve: 2009-07-28 20:46:06
(#27651) vííííííííí megvan a nunchaku és a boken ^^
a bokent még nem hozhattam haza, mert a kedves gyártók elfelejtettek tokot mellékelni hozzá, és mivel a tanár rendőr, mindenkinek megtiltotta, hopgy hazavigyük tok nélkül, mert fegyvernek minősül, és a rendőrök elkobozzák...... :'( de sebaj, mamám varrónő volt és meg lett beszélve vele, hogy megvarrja nekem ^^
és sikeresen megtanultam néhány alap forgatést, pörgetést és bemelegítést a nunchakuval, úgy, hogy egyszer sem vágtam tökön vagy fejem magam^^
aki meg kéri, néhány alapdolgot tudok mutatni a pecsában, egy nagyobb fadarabbal
a bokent még nem hozhattam haza, mert a kedves gyártók elfelejtettek tokot mellékelni hozzá, és mivel a tanár rendőr, mindenkinek megtiltotta, hopgy hazavigyük tok nélkül, mert fegyvernek minősül, és a rendőrök elkobozzák...... :'( de sebaj, mamám varrónő volt és meg lett beszélve vele, hogy megvarrja nekem ^^
és sikeresen megtanultam néhány alap forgatést, pörgetést és bemelegítést a nunchakuval, úgy, hogy egyszer sem vágtam tökön vagy fejem magam^^
aki meg kéri, néhány alapdolgot tudok mutatni a pecsában, egy nagyobb fadarabbal
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Yaven feljönnél a kedvemért az MSN-re (boci szemek)
Z.b.: Gyere el talira én is ott leszek (Kawaii boci szemek)
Z.b.: Gyere el talira én is ott leszek (Kawaii boci szemek)
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Szerk: Yaven 2009-07-28 20:04:35
beküldve: 2009-07-28 18:39:42
(#27648) VAN INTERNEEEEEEEEEEEEEEET! (perpill....... )
hellóka mindenkinek! elnézést az offolásért !
hellóka mindenkinek! elnézést az offolásért !
"Aki mindig csak alszik, honnan is tudhatná , hogy álmodni jó?"
nos... ő.... O.o... nem tom.... őtletem sincs.... kkérdezd ezt vki mástól, bocs^^'
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hmm, hogy is mondjam...eddig az összes BMP fájlt normálisan mutatta vagyis inkább "téglalap" alakúak voltak, most meg kicsit négyzetre hajaznak. És nagyon csúnya T-T
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-07-29 11:16:58
????ő.....*tök tanácstalan* akkor nem tom... leírnád pontosan, hogy mit csinál? az alapképeket is elnyújtja? a rajzokat nyújtja el, vagy mi?
Ezek közül sajnos egyik sem probléma.
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2009-07-29 11:17:32
hááát.... hogy érted,hogy elnyújtja?
1: jó driver-t tettél fel? először keresd meg a videókártyád tipusát, aztán nézz utána neten, hogy meik kell hozzá,és mindig a legfrissebb verziót szedd le.
2: vmi videókártya cuccot felejtettél el.
3:a legrosszabb eset megsérült a wincsi....:S
4: szimplán rossz verziójú rajzprogit használsz. bár pontosabban is leírhattad volna, mert az hogy elnyújtja a képeket.....hm...heuréka!!! Vagy szimplán állítsd a képernyődnek és a vidikártyádnak megfelelőnek a képernyőfelbontást
1: jó driver-t tettél fel? először keresd meg a videókártyád tipusát, aztán nézz utána neten, hogy meik kell hozzá,és mindig a legfrissebb verziót szedd le.
2: vmi videókártya cuccot felejtettél el.
3:a legrosszabb eset megsérült a wincsi....:S
4: szimplán rossz verziójú rajzprogit használsz. bár pontosabban is leírhattad volna, mert az hogy elnyújtja a képeket.....hm...heuréka!!! Vagy szimplán állítsd a képernyődnek és a vidikártyádnak megfelelőnek a képernyőfelbontást
beküldve: 2009-07-27 21:20:07
(#27642) sziasztok, lenne egy kis problémám. Remélem valaki tud segíteni. Most telepítettem újra a gépet /teljesen újraformáztam mindkét winchestert/. De miután feltettem újra a videókártya drivert is emg mindent, már valahogy a rajzaimat meg az összes BMP képet elynújtjta T_T nem tudja valaki, hogy lehetne ezt orvosolni?