Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2009-07-25 19:11:10
(#27611) Van aki jöön hello és megy bye XD Egyébbként én még sehol nem láttam Inuyasha Dvd-t. Pedig sok helyen jártam.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-25 19:00:20
(#27610) beküldve: 2009-07-25 18:59:21
(#27609) Nah újra itt vagyok!
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
tesco meghalt ilyen szempontból...ott már rendesen kiment minden inuyasha...
eddig csak egy helyen láttam...(navajon? CDgalaxis...meg lehet szokni h mindig ezzel jövök ha inuyasháról van szó^^)
eddig csak egy helyen láttam...(navajon? CDgalaxis...meg lehet szokni h mindig ezzel jövök ha inuyasháról van szó^^)
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Neked is jó! Nem panaszkodhatsz. Hát én a gyorsan lerendezett kategóriába tartoztam. Az egyik csávót náunk is rendesen szivatták. Bekelett mutatnia a kötést és azért húták meg mert túl vékony volt. a kötés. Ha nem vérzik honnan lássa hogy mennyit kell rákötni?
Morduk: Igen szerencsés vagyok. De másban balszerencsés.
Ha látok valahol inuxasha Dvd-t biztos megveszem de eddig még csak az akirát láttam egy helyen meg a sendy bellt a tesccoban.
Morduk: Igen szerencsés vagyok. De másban balszerencsés.
Ha látok valahol inuxasha Dvd-t biztos megveszem de eddig még csak az akirát láttam egy helyen meg a sendy bellt a tesccoban.
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
beküldve: 2009-07-25 18:40:02
(#27606) SRÁCOK! A segítségeteket kérném!!!
Sajnos hamarosan eltűnik az összes INUYASHA DVD a boltokból, nekem viszont szükségem lenne a 13. DVD-re még!!!
Ha valaki látja potom 500Ft-ért árulják, vegye meg nekem légyszi!!!! Egyik forumtalin meg majd átveszem:)
KÖSZÖNÖM!
Sajnos hamarosan eltűnik az összes INUYASHA DVD a boltokból, nekem viszont szükségem lenne a 13. DVD-re még!!!
Ha valaki látja potom 500Ft-ért árulják, vegye meg nekem légyszi!!!! Egyik forumtalin meg majd átveszem:)
KÖSZÖNÖM!
MIANEVED?!
beküldve: 2009-07-25 15:24:16
(#27605) Helloo! Jó régen voltam már fönt...csak hát kissé túlzsúfolt napjaim voltak.
Lawliete: áá,csak nem?? Te is tanulsz vezetni? Nekem is kellemes élményeim vannak elsősegély vizsgáról: múlt héten volt kedden. Azt mondta az oktatónk,h menjünk 11-re.No,nekem csak úgy jött buszom,h már negyed11-re bent voltam. Kiderült,h rajtunk kívül még egy csomó emberke jött,h vizsgázzanak. Végül fél kettőkor (!!...2 és fél óra várakozás után...) sikerült bejutnom. Bár az szerencse volt,h a viszgáztatók már nagyon kivoltak,és jó gyorsan le tudtunk felelni. Volt egy csoport,akiket nagyon megszivattak még az elején: agykoponya-sérüléseket húzta az egyik csaj,és mondták neki,h akkor mondd el a koponya meg az agy részeit... Majdnem megbuktatták a csajt,mert ugye nem tudta,dehát honnan is tudhattuk volna? A könyvbe sem volt benne ...
Ehéten szerdán meg mehettem elméleti vizsgára...maga a viszga kb. 10 percig tartott,de bevezetéssel és várakozással együtt (+utómunkálatok) 11től 1ig voltam ott. -.- Viszont hála az égnek az is meglett.Úgyhogy aug.3tól mehetek gyakorlatra...(hejj de jó lesz... XD bár elég vegyes érzéseim vannak)
Ja,és eljött a nagy nap: a július 23.! Vicces volt...8kor kerültek föl a ponthatárok-én éppen akkor ültem be moziba a HP6-ra. XD 11kor láttam meg az sms-t,h fölvettek oda,ahova szerettem volna menni. ^^
Lawliete: áá,csak nem?? Te is tanulsz vezetni? Nekem is kellemes élményeim vannak elsősegély vizsgáról: múlt héten volt kedden. Azt mondta az oktatónk,h menjünk 11-re.No,nekem csak úgy jött buszom,h már negyed11-re bent voltam. Kiderült,h rajtunk kívül még egy csomó emberke jött,h vizsgázzanak. Végül fél kettőkor (!!...2 és fél óra várakozás után...) sikerült bejutnom. Bár az szerencse volt,h a viszgáztatók már nagyon kivoltak,és jó gyorsan le tudtunk felelni. Volt egy csoport,akiket nagyon megszivattak még az elején: agykoponya-sérüléseket húzta az egyik csaj,és mondták neki,h akkor mondd el a koponya meg az agy részeit... Majdnem megbuktatták a csajt,mert ugye nem tudta,dehát honnan is tudhattuk volna? A könyvbe sem volt benne ...
Ehéten szerdán meg mehettem elméleti vizsgára...maga a viszga kb. 10 percig tartott,de bevezetéssel és várakozással együtt (+utómunkálatok) 11től 1ig voltam ott. -.- Viszont hála az égnek az is meglett.Úgyhogy aug.3tól mehetek gyakorlatra...(hejj de jó lesz... XD bár elég vegyes érzéseim vannak)
Ja,és eljött a nagy nap: a július 23.! Vicces volt...8kor kerültek föl a ponthatárok-én éppen akkor ültem be moziba a HP6-ra. XD 11kor láttam meg az sms-t,h fölvettek oda,ahova szerettem volna menni. ^^
Szerk: Gemini 2009-07-25 15:25:18
elmegyünk hozzá, ott biztosan megtaláljuk
nem valószínű. nem vagyok sokat otthon
-
Jó reggelt neked is! Az agysérüléssel kapcsolatban ezt még ajánlott az előtt kiheverni mielőtt beköszönt a dél... Mert ilyenkor csúcspontra csusszan a hőmérséklet...
beküldve: 2009-07-25 10:44:43
(#27602) Ssszééép jóreggelt minden kedves fórumozónak! ^^
Örömmel jelentem hogy sikeresen kihevertem Charlie és Bambee okozta "végzetes" agysérülést. Jelenleg még nincs meleg.
Örömmel jelentem hogy sikeresen kihevertem Charlie és Bambee okozta "végzetes" agysérülést. Jelenleg még nincs meleg.
Halika sikerült az elsősegély vizsgám
pedig meg akart húzni az egyik, meg rendesen kötekedtek is
Gratula nos azért mégis azt kell mondjam szerencsés vagy...
Különben hellósztok!
hehh, kössz
legkésőbb a conon úgyis látni fogom....ha pedig nem, akkor majd Mihoval elmegyünk hozzá, ott biztosan megtaláljuk
legkésőbb a conon úgyis látni fogom....ha pedig nem, akkor majd Mihoval elmegyünk hozzá, ott biztosan megtaláljuk
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."
beküldve: 2009-07-25 01:17:20
(#27599) no pussy, just the dicks
de ahogy alkalom adódik rá
hehe...sok szerencsét és türelmet a várakozáshoz
...tinédzser melegvámpír...
ma sajna nem találkoztunk, de ahogy alkalom adódik rá, ezért a beszólásért még bűnhődni fogsz!!! XD >.<
"Itamu basho wa dare ni mo iwanai, Isogu kokoro ga kakushita yume wo..."