Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Lolli pop, lolli pop, oh lalilali pop, lolli pop, lolli pop,oh lalilali pop!
Okés szevasz!
Estére megint elfogytunk
Estére megint elfogytunk
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-23 20:54:55
(#27548) Nem akarok gonosz lenni de ez elég "kicsi" post....
Ez az aláírás olyan zseniális, mint az aki kitalálta.<<<<vagyis én
Szerk: Lawliete 2009-07-23 20:21:15
Nah akkor gratula napodhoz...
beküldve: 2009-07-23 20:14:46
(#27543) Nekem is uncsi volt a napom bár az msn ezés jo volt, mert a társaság is jo volt Azzal viszonylag gyorsan elment az idő.
Wonder why a lone wolf don't run with the clan, only trust your instincts and be one with the plan.
beküldve: 2009-07-23 20:09:15
(#27541) Nekem kicsit furcsa napom volt. Fél 3 kor keltem aztán nekiültem msn ezni, és mire észbekaptam fél 6 volt. Na akkor go enni meg minden mer észre se vettem de majd kirohadt a gyomrom Azt gyakorolni is kellett egy kicsit gitáron most meg itt vagyok Veletek történt valami érdekes?
beküldve: 2009-07-23 20:00:34
(#27539)
Szerk: JaakuHebi 2009-07-23 20:00:57
őőő bocsánat.... Jóformán sosem olvasok vissza.....
Én D&d és magusbol a régi. Vampire-t még nem játszottunk bár megvan a könyv és tervezzük majd kiprobálni de általában leszavazta a társaság. Shadowrun meg csak 1zer volt mikor még náb voldam
Csáo DÍva!
Csáo DÍva!
aha. káosz, d&d, shadowrun, mágusból a régit és az újat is (ami nagy fos), minimális vampire
-